Şimdi Ara

Melo Canlı Yayında NTVSPOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: il buono 10

gideceksen git birader çok tatava yaptın .. peeeh bu gözler hagi taffarel popescu hakan şükür bülent in ergün nün bir de emre nin fenere gidişini gördü sana üzülmeyecek kadar tecrübeliyiz

Ondan çok sen tatava yaptın bence.

Nerede görsem Melo karşıtı yorumun var, sakin ol biraz.

Adam normal futbolcu bazı yapıyor sorun yok. İtalya'dan teklif bekliyor ama beklediğini alamayacak bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşmemi uzatacak adamları, şampiyonluk kutlamasına çağırmamışlar bile diyor.
  • Bu son hareketler çok şaşırttı üzdü ama takım oyununa kattığı ruh ve dinamizm başka hiçbirinde yok, bazen belki kötü oynadı ama hep çok çabaladı bu takım için. Prandelli döneminde kimse koşmazken o koşuyordu. Bu yüzden çok severim kendisini ama bence de gitmeli çünkü yaşı artık 32, performansı hep bu seviyede gitmeyecektir. İleride savaşçı tarzı düşmüş belki kimilerinin ıslıkladığı haliyle görmek çok koyar gerçekten. hep bu takım için savaşan haliyle hatırlamak isterim.

Takımdaki yerini de doldurmak çok zor olacak ama hem performansının düşme durumu, hem bu açıklamalar, hem maaş yükü açısından gitmesi daha uygun olacak sanki
  • wewantsome kullanıcısına yanıt
    ya hocam tabi karşıtı olacağım adamı çünkü o kadar şımarttık ki galatasaray geri follow atıyor diye aramızda çok sevinen insanlar var galatasaray ın melo ya değil melo nun galatasaray a ihtiyacı var böyle bir durumda büyük bir kulüp gibi çokta şeyimde tavrını takımamız lazım adam yüz buluyor
  • Bu yaştan sonra hangi takım 4 milyon verecek bu adama? Maksat sözleşmeyi uzatmak olsun.. Koy önüne 3 yıllık anlaşma aynı fiyata takla atarak imzalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben anlamıyorum ya düne kadar canıyla kanıyla oynayan adam ameliyat olunca sürekli çalışan adam ne olduda böyle soğuk davranıyor anlamadım büyük ihtimal içerden duyum almış olabilir yada melo 4 değilde 3 al mı dediler ne dediler bu adama anlamak güç
  • Çare Alex Song.
  • Adam 2 gündür ne trip attı be
  • Gary Medel ciğersizini alsınlar Melo bitti zaten gitsin artık
  • adamın sözleşmesi bitmedi mi? ilk seneden sonra 3 yıllık kiralık geldi diye hatırlıyorum. Yani sözleşmesi bitti geri dönecek juveye.
  • Senelik 4 milyona yakın para alıyor, 5 verseniz zaten neredeyse Khedira'yı getirirsiniz.
  • Bir yere gittiği yok işte böyle numaralar çekiyor, gidiyor havası veriyor kendini ön plana atmak için.
  • Dün suratının neden asık olduğu belli oldu. Albayrak ve Dürüst kutlamalarda olmadığı içinmiş.
  • 1 Melo gider 5 Melo gelir. Burası Galatasaray. Galatasaray Melo'ya muhtaç değil, o Galatasaray'a muhtaç. Bunun farkına varın.
  • Melo hiç tatava yapmasın.Yıllık 2.9 milyon euro alıyor sanırım.Şuan maaşını getiren Melo'yu alabiliyor.

Melo'nun derdi kontrat kapmak.Umarım yönetim bu oyuna gelmez.

Ben Hagi ve Arda'nın gidişini gördüm.Hele Arda giderken takım 8. bitirdi ligi.O sene berbat başlamamıza rağmen şampiyon olduk.

O dakikadan sonra Sneijder'da gitse pek koymaz yani.
  • Maaşına zam istiyor gibi geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbia'yı elden kaçırmasaydı TS herkes mutlu mesuttu şu an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden kızdınız anlamadım . Sözlleşmesi bitecek zaten ve şuan iyi kötü piyasası var tatmin edici teklif gelirse satılır, adam Galatasarayı çok seviyorum ama kendimi düşünmem lazımda dedi onada hak vermek lazım yaşlanmaya başladı .

Burada tek sıkıntı Melonun boşluğunu en az onun kadar kaliteli biriyle doldurmak .
  • giderse özlerim ama yokluğunu öyle veya böyle doldurururuz
     Melo Canlı Yayında NTVSPOR
  • Yorumlara bakıyorum reste rest diyorlar ulan Melo şu takımdan gitse Emre ligde tek başına at koşturur Melo'ya aşırı derecede ihtiyacımız var o ayarda futbolcu getirilmesi imkansız hatta artırıyorum Melo'da imkansızdı fakat şanslıyız ki milli takım olayları vs yaşadığı için yılın bidonu olduğu için getirdik şuan aktif oynayan en iyi çift yönlü ortasaha bulunması zor tipte bir oyuncu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.