Çok agresif mi konuşuyor ana dilinden dolayı bana öyle mi geliyor anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: I905
Çok agresif mi konuşuyor ana dilinden dolayı bana öyle mi geliyor anlamadım
Spiker: " Ailesi İstanbulu çok seviyor Melo'da çok seviyor. Melo'nun yorumu nedir sonraki yıllar İStanbul'da bulunmak için " Melo: " Burda dolu dolu 3 senem geçti güzel anlarım arkadaşlıklarım oldu. Bu taraftarıda takımıda çok seviyorum ancak artık başka ülkelerde oynamak istiyorum. Güzel teklif gelirse değerlendiricem. Umarım taraftar bana kızmaz bu kararım için. Bu zamana kadar umarım bu büyük takım için faydalı olmuşumdur. Taraftara ve klübe herşey için teşekkürler.
Melo gitti
Atara atar, gidere gider.. Like 'a like ' la cevap veriyor :))
Sonunda yakaladım gidiyor mu şimdi?
gideceksen git birader çok tatava yaptın .. peeeh bu gözler hagi taffarel popescu hakan şükür bülent in ergün nün bir de emre nin fenere gidişini gördü sana üzülmeyecek kadar tecrübeliyiz
quote:
Orijinalden alıntı: il buono 10
gideceksen git birader çok tatava yaptın .. peeeh bu gözler hagi taffarel popescu hakan şükür bülent in ergün nün bir de emre nin fenere gidişini gördü sana üzülmeyecek kadar tecrübeliyiz
Pff seviyorum bu adamı fakat spor yorumcularının 2 lafından biri melo bakalım melo gittiğinde kimi konuşucaklar yolu açık olsun
Çok seviyordum melo'yu neyse yolu açık olsun
quote:
Orijinalden alıntı: wolfestein
giderse gitsin çokta tın yıllık 4 milyon euro alıyor o paraya ne adamlar gelir
quote:
Orijinalden alıntı: Roman_Gladius
giderse gitsin çokta tın yıllık 4 milyon euro alıyor o paraya ne adamlar gelir
Alıntıları Göster
Melo bu takımın yarısıydı gitsin diyenleri seneye görecez. Hele Hamza Hamiti falan oraya çekerse s.çtık.
Her şey için teşekkürler. Inter'de başarılar.
quote:
Orijinalden alıntı: wolfestein
Melo yerine Bilal Kısa gibi bir saçmalık yapmazlar UMARIM !!!!!
Selçuk - Bilal facia olur CL için ayrıca lig içinde iyi olabileceğini sanmıyorum Melo sert oyuncuydu dikine ileri oynuyordu hep, Selçuk'un açıklarını kapatıyordu
N'golo Kante Nigel De Jong Allan Stéphane Mbia Gelson Fernandes Gonalons
Seç beğen al, artık değişiklik zamanı geldi. Ama Bilal ile devam edilirse o zaman kafayı sıyırırız.
Gittiği çok belli güle güle
Video vs var mı
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Video vs var mı
Abi adam 32 yaşında. Her yıl şampiyonluğa oynuyorsun. 4 yılda 3 şampiyonluk kazanmışsın. Her yıl ŞL desin. 3.5 Euro maaş alıyorsun. Takımda kimsenin görmediği sevgiyi görüyorsun. Eğer tüm bunları bırakıp başka yerleri denemek istiyorum diyorsa helal olsun derim. Umarım başarılı olur., Ama geçsin o ayakları, seneye sözleşmesi bitiyor Şimdiden başlamış
quote:
Orijinalden alıntı: Tom Waits
Abi adam 32 yaşında. Her yıl şampiyonluğa oynuyorsun. 4 yılda 3 şampiyonluk kazanmışsın. Her yıl ŞL desin. 3.5 Euro maaş alıyorsun. Takımda kimsenin görmediği sevgiyi görüyorsun. Eğer tüm bunları bırakıp başka yerleri denemek istiyorum diyorsa helal olsun derim. Umarım başarılı olur., Ama geçsin o ayakları, seneye sözleşmesi bitiyor Şimdiden başlamış
Alıntıları Göster
Her sozlesme donemi hep ayni tatavayi yapiyor, ne istiyorsun 5milyon mu verelim sana? Sen nasil bir yamyam ciktin basimiza ya
Adam açık açık teklif olursa giderim diyor niye buyutuyosunuz ? Medyanın işi bu tabiki devamlı gündemde tutacaklar çünkü adam Melo herkeste kuyruk acısı var... Gittiği gün kına yakacak çok kişi var ...