Şimdi Ara

Melo Canlı Yayında NTVSPOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulan sırf Fener'liler tek başına sindirmesi yeterdi. Yıllarca Lugano'dan çeken biz Melo ile karşılığı veriyorduk ama gidiyor. Neyse artık
  • 2 günde pitbullu kaniş yapmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Abi adam 32 yaşında.
    Her yıl şampiyonluğa oynuyorsun. 4 yılda 3 şampiyonluk kazanmışsın.
    Her yıl ŞL desin.
    3.5 Euro maaş alıyorsun.
    Takımda kimsenin görmediği sevgiyi görüyorsun.
    Eğer tüm bunları bırakıp başka yerleri denemek istiyorum diyorsa helal olsun derim. Umarım başarılı olur.,
    Ama geçsin o ayakları, seneye sözleşmesi bitiyor
    Şimdiden başlamış

yazdığın seyleri biliyorduk ama boyle liste şeklinde görmek farklı oldu. hakikaten insan o kadar mükemmel bir hayati bırakırda niye gider ki? bence sebep şu; geçenlerde bir rakip oyuncu demişti takım arkadaşları bile nefret ediyor bundan diye o günden beridir aklımda kalmış olsa gerek bence sebep bu olabilir takım içinde kimse sevmiyordur bu adamı. olabilir yani bir ihtimal..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence yönetimle sıkıntı yaşamış. Birilerine çok kızmış. Bu adamı kaybedersek daha çok acı çeken gs olur. Bunun gibi yürekli ve yetenekli oyuncuyu 10 milyon versekte bulamayız her şey para değildir.

• Eski melo olsaydı gitmesin derdim de artık sadece tribünlere oynuyor yalancı koşular yapıyor.Sene başından beri kalemizdeki pozisyonu rakip sahada izliyor.Yerine başarıya aç ama yeri geldiğinde rakibini ısırabilen taş gibi box to box oyuncu alınmalı.
  • Melo'nun derdi belli oldu. Yeni sözleşme ve daha çok para. Bu saatten sonra yeni sözleşmeyi gitsin başka takımda imzalasın ne lan bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Abi adam 32 yaşında.
    Her yıl şampiyonluğa oynuyorsun. 4 yılda 3 şampiyonluk kazanmışsın.
    Her yıl ŞL desin.
    3.5 Euro maaş alıyorsun.
    Takımda kimsenin görmediği sevgiyi görüyorsun.
    Eğer tüm bunları bırakıp başka yerleri denemek istiyorum diyorsa helal olsun derim. Umarım başarılı olur.,
    Ama geçsin o ayakları, seneye sözleşmesi bitiyor
    Şimdiden başlamış

ellerine sağlık. İnsan bu yazdıklarını görünce Melo'nun ne kadar yanlış bir yolda olduğunu daha iyi görüyor.

• Eski melo'dan eser yok gitmemesi için hiçbir nedende yokta...yönetim kimi alır yerine problem bu.
  • Türkiye bi çirkeften kurtulmuş oldu,inşallah türkiye de bize yaptıklarını,başka ülkede ona yaparlar da anlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Türkiye bi çirkeften kurtulmuş oldu,inşallah türkiye de bize yaptıklarını,başka ülkede ona yaparlar da anlar

Amin

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Senelik 4 milyona yakın para alıyor, 5 verseniz zaten neredeyse Khedira'yı getirirsiniz.

Khedira'yı melo'nun üzerinde gösteren veri nedir merak ettim.Hani toure deseniz hak verecemde khedira nedir.Meloyu bu kadar hafife almayın bölgesinin en iyi oyuncularından biri bu adam.Karakteri farklı bir konu...
  • sahamızda kıçıyla top tutan volkana orta bacağıyla gol atarak verdiği cevapla,
    saldırgan, çirkeflik ve ırkçılıkta çığır açmış emre ye verdiği ayarla,
    sahada rakibe nefes aldırmayan savaşçılığı ile,
    kıçı başı ağrıyanın 3-5 hafta dinlendiği bir ortamda ameliyat masasından kalkıp tahminlerin 3 te biri kadar kısa bir sürede sahalara dönüp şampiyonlukta dahası 4. yıldızı takmamızda Muslera ve Sneijder la birlikte baş rol oynaması ile..
    evet adamım eli kıçında dolaşan burak dan çok daha fazlasını hak ediyorsun..
    bana kalırsa volkan ve emre çirkefi sahada oldukça sen bu asil formayı giymelisin.
    gidersen de yaşattıkların için teşekkür ederiz,
    UNUTULMAYACAKSIN BÜYÜK ADAM
  • Yeri dolacaksa gitsin. Ama macera arayacaksak melo bu lig icin gayet yeterli. CL icinde iş gorur...

• Yau zaten her mac saatli bomba gerekeni verdi gitsin artik.

• Dinime küfredenler müslüman olsa...siz böyle takılmaya devam edin 1 melo gider 10 melo gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Dinime küfredenler müslüman olsa...siz böyle takılmaya devam edin 1 melo gider 10 melo gelir.

hocam bu forumda aklı başında yorum yapan yegane kişilerdensiniz. yorumlarınızı büyük bir ilgi ve zevkle takip ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Dinime küfredenler müslüman olsa...siz böyle takılmaya devam edin 1 melo gider 10 melo gelir.

hocam bu forumda aklı başında yorum yapan yegane kişilerdensiniz. yorumlarınızı büyük bir ilgi ve zevkle takip ediyorum

Tşk
  • Melo gider bilal gelir sabri kalir...

• yürüsün gitsin ya. bu kadar para aşığı bir adam görmedim ben
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Tşk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.