Arkadaşlar bir png memecrunch com sitesinde paylaşıldığı için girdim, bir baktım 2018 yılı bilmemne kanunuyla engellendi yazısı karşımda. Bu ülkedeki en ahlaksız, pisliğin içine bulaşmış siyasetçiler güya bizim ahlak polisliğimizi yapıyorlar ama, işin komedi kısmı meme kelimesini göğüs zannedip kafadan engeli basmışlar adadada. Umarım şu Akpden artık kurtuluruz yakında. |
memecrunch sitesinin engellenmesi: Trajikomik bir olay
-
-
İmgur, pastebin engelliydi, ne konuşuyorsun sen
hatta vikipedi engelliydi la VIKIPEDI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DING DING -- 24 Mayıs 2021; 7:1:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DING DING
İmgur, pastebin engelliydi, ne konuşuyorsun sen
hatta vikipedi engelliydi la VIKIPEDIYoutube engelliydi youtube :D
-
Aynen Tayyip kurmaylarına gece yarısı emir vermiş memecrunch'ı kapatın diye -
Meme ney
-
İktidar değişsin bak bakalım sansür kalacak mı .
-
quote:
Orijinalden alıntı: aznareps ingo etaicsalMeme ney
Böyle tontik bıcır bıcır olan bi şey
-
quote:
Orijinalden alıntı: HeyeaBöyle tontik bıcır bıcır olan bi şey
Alıntıları Göster'Ney'i gerisini anlamadım anlamında kullandım kanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aznareps ingo etaicsal -- 24 Mayıs 2021; 13:19:39 > -
Internette dolaşan capsler ve kalıplar desem birazını tarif etmiş olabilirim. 9gag meme veya porçay meme felan yaz gugıla anlarsın.
-
Trump cumhurbaşkanıyken ona küfürlü memeler yaptılar evet küfür içeren milyonlarca meme ve hiçbiri yasaklanmadı çünkü Abd üzerinde hakaret özgürlüğü var
Trumpın karısını +18 şekilde çizdiler +18 halini atamam ama normal halini atabilirim
Hatta başlığa RUMP yazdılar sadece T harfi eksik şekilde tamamen çıplak halleri mevcut bu adamlara bile bir şey olmadı
-
quote:
Orijinalden alıntı: mctarInternette dolaşan capsler ve kalıplar desem birazını tarif etmiş olabilirim. 9gag meme veya porçay meme felan yaz gugıla anlarsın.
Biliyorum...
-
Aslında aileye ve belden aşağı hakaret kötü bir şey. Ama 2 seçeneğimiz var: ya 1. Seçenek: gücü eline geçiren kişiye hakaret suç olacak ve insanlar eleştiri yaparken 2 kez düşünecek, rahat fikir yürütemeyecek, hırsıza hırsız, gerizekalıya gerizekalı deyince seni mahkemelerde süründürecekler böylece en büyük sorumluluğu alan insanların kafası rahat olurken halk zulme uğrasa bile nazikçe konuşmak zorunda kalacak. Ya da 2. Seçenek: Sorumlular rahatça eleştirilebilecek çünkü en uç hakaret bile serbest olacak ama ben başkan olacağım diyen kişi birkaç belden aşağı sövgüye dayanacak kadar toleranslı olacak bu sorumluluğu alıyorsa. Ben 2. Şıkkı savunuyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X