Şimdi Ara

<| MEMNUN OLDUĞUNUZ/OLMADIĞINIZ YETKİLİ HONDA BAYİ ve SERVİSLERİ |> (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
12.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_7268089/mpage_304/key_beton//tm.htm#26296011

<| MEMNUN OLDUĞUNUZ/OLMADIĞINIZ YETKİLİ HONDA BAYİ ve SERVİSLERİ |>

iyi de fırçalamışım seni o gün

paçalıklarla marşbiyeller de mi değmemişti Allahaşkına?

Accord da geçer mi dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 25 Ağustos 2009; 4:05:10 >

• kafaya takmasaydın bu kadar yaw. geçmiş gün ne olacak, forumun tozlu sayfalarında kaybolup gitmişti zatihi ..
    aççort geçermi bilmem ama kaskocu bu işe fena bozulur gibime geliyir...
  • konu değişecek ama 5-40 daha mı iyi
    hiç anlamam da

hendek resmi efsane unututlurmu
  • civicimde castrol edge 5w40 kullanıyordum. fabrika çıkışı 10w40 yağa göre ş.içi 0,5lt yakın daha az yaktırıyordu. motor daha çabuk ısınıp üst devirlerde daha rahat çalışıyordu.

olumsuzluğu motor daha çabuk soğuyordu.yarı sentetiğe göre daha pahalıydı. ama servise giderken carrefourdan alıp kendin götürürsen servisin koyduğu yarı sentetik yağ ile aynı fiyata geliyordu çünkü servis kendi yağını biraz yüksekten satıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerm

civicimde castrol edge 5w40 kullanıyordum. fabrika çıkışı 10w40 yağa göre ş.içi 0,5lt yakın daha az yaktırıyordu. motor daha çabuk ısınıp üst devirlerde daha rahat çalışıyordu.

olumsuzluğu motor daha çabuk soğuyordu.yarı sentetiğe göre daha pahalıydı. ama servise giderken carrefourdan alıp kendin götürürsen servisin koyduğu yarı sentetik yağ ile aynı fiyata geliyordu çünkü servis kendi yağını biraz yüksekten satıyor....

+ Soichiro Honda

Yüksek devir çeviren motorda 10w40 ın ne işi var zaten..

Ben Laguna ve Brava ya zamanında 0w30 Mobil 1 koymuştum,103 hp lik Brava üst devilerde Civic ve Megane I leri zorlar hale gelmişti.

Yüksek devir = Yüksek direnç

Düşük viskozite = Düşük direnç , no 10w 40 yes 0w 30 !!

• eskişehir ufuk serviste iyidir.
    bursa inallar'ın kırk fırın ekmek yemesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Bulana kadar göbeem çatladı:
    http://forum.donanimhaber.com/m_7268089/mpage_304/key_beton//tm.htm#26296011

iyi de fırçalamışım seni o gün

paçalıklarla marşbiyeller de mi değmemişti Allahaşkına?

Accord da geçer mi dersin?

Hendeğin olmadığı yerden ileri geri manevra yapılarak girebilir...

• 1/4 depo benzin yakarsan yapılır. Bir de geri çıkması var tabi.
  • Bursa İnallar kadar şikayet edileni duymadım.. !
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamMasterJay

Bursa İnallar kadar şikayet edileni duymadım.. !

valla ben sayelerinde hayatımın kazığını yemekten kurtulmuştum.
    o yüzden benim gönlümde 1 numara
    ondan sonra teşekkür emaili attım. kimse dönmedi
  • İzmir e de Aydın a da mesafem aynı. Sizce hangi servise gitmeliyim. Tecrübesi olan var mı?
  • tabiki izmir, ve izmirdede çamkıran,,aydındakiler önceden kasapmış, sonra sevis açmışlar
  • Antalya'da Şenoğlu Honda vardı, 2009 başı itibariyle kapandı yerine Eysa açıldı. Eysa'ya hiç gitmedim ve hiç bir yorum duymadım hakkında. Şenoğlu hondadaki ustalar eski sanyide ADA HONDA ismi ile özel servis açtılar, artık oraya gidiyorum, çünkü yıllardır (biz 10 yıldır honda kullanıyoruz) honda servisinde çalışıyorlar. Uluslararası honda teknisyenler yarışmasında birincilikleri falan var. Hem ilgi alaka hem de teknik olarak çok iyiler, Antalya ve çevresi için eski sanayide itfaiyenin yanındaki ADA HONDA'yı tavsiye ederim.
  • İzmir'de Çamkıran'ı tercih ediyorum. Servis olarak çok süper değil ama en azından sorun çzöme kosununda istekliler ve müşteriye saygıları var. Terakki ile aracı almadan önce hiç hoş olmayan tecrübelerim oldu. Şİmdi önünden bile geçmek istemiyorum. Aracı satarken bin türlü terbiyesizlik yapan bir firmanın servis anlayışını da tehmin edebiliyorum. Oysa evime 250 m. mesafedeler. Buna rağmen 30km yol yapıp Çamkıran'a götürüyorum.
  • Arkadaşlar, ankaradaki honda efe bu kadar sorunlu mu ya? Peki ankarada yetkili servis olarak sadece efe mi var yoksa başka bi servis daha varmI?
  • Bora Honda var Konya yolu üzerinde. orası çok daha iyi.
  • mutluhan nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmoz

Bora Honda var Konya yolu üzerinde. orası çok daha iyi.

Çok teşekkürler bunu öğrendiğim iyi oldu.
  • Yazın tatildeyken srs ışığı yandı. Ada Honda'ya bir arkadaşın tavsiyesi ile uğradım.
    Günlerdir sanayi esnafının söndüremediği ışığı söndürüp ücret bile almadılar.
    Bu arada hoş geldin Suzitusi:)

quote:

Orijinalden alıntı: suzitusi

Antalya'da Şenoğlu Honda vardı, 2009 başı itibariyle kapandı yerine Eysa açıldı. Eysa'ya hiç gitmedim ve hiç bir yorum duymadım hakkında. Şenoğlu hondadaki ustalar eski sanyide ADA HONDA ismi ile özel servis açtılar, artık oraya gidiyorum, çünkü yıllardır (biz 10 yıldır honda kullanıyoruz) honda servisinde çalışıyorlar. Uluslararası honda teknisyenler yarışmasında birincilikleri falan var. Hem ilgi alaka hem de teknik olarak çok iyiler, Antalya ve çevresi için eski sanayide itfaiyenin yanındaki ADA HONDA'yı tavsiye ederim.

• Hoş bulduk

Evet ufak şeyler için ücret almıyorlar, çok mahcup ediyorlar. Sanırım son üç gidişimde (ufak işler için) benden hiç para almadılar. Tamamen müşteri memnuniyetine odaklı olarak çalışıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.