Şimdi Ara

<| MEMNUN OLDUĞUNUZ/OLMADIĞINIZ YETKİLİ HONDA BAYİ ve SERVİSLERİ |> (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
12.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sikayet ettigim parkHonda selde paket olmus allah daha beter etsin :) gecici sure hizmet disiymislar tir parkina baya yakindilar :)
  • auto kinge giden varmı?
  • ozel servis olmasina ragmen 70li yillardan beri hizmet veren bostancidaki ikiler hondayi tavsiye ederim. accordum varken gidiyordum
  • Ben Civic i alırken İlyasŞen balıkesir bayiine aracı göstermeye gittim.Tabii bişey anlamadım.

Sonra 20.000 bakımına Antalya Eysa'ya gittim.Gayet ilgililer , negatif bir durum gözlemleyemedim.

Ada hondayı da çok duyuyorum.Aracın garantisinin bitmesinden sonra ya da bir kaç sene kala Ada'ya gitmeye başlayacağım.

Hakikaten servisten servise çok iş değişiyor malumunuz.
  • 2010 model honda civic almak için yaptığım girişimler sonucunda hassasiyetle bana bilgi veren ve alış-veriş esnasında bana yardımcı olan Denizli HONDA bayii Honda Plaza Sadıkoğulları yetkili satış danışmanı İsmail Karpuz beye çok teşekkür ederim.Sizlere de öneririm.
  • İstek şarkı da çalalım mı Karpuz Bey'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: piladan

2010 model honda civic almak için yaptığım girişimler sonucunda hassasiyetle bana bilgi veren ve alış-veriş esnasında bana yardımcı olan Denizli HONDA bayii Honda Plaza Sadıkoğulları yetkili satış danışmanı İsmail Karpuz beye çok teşekkür ederim.Sizlere de öneririm.

Ilginc vatandasin tek mesaji var. O da Karpuz'a tesekkur etmek icin... Karpuz getir yiyelim....
  • burada hondapark tan şikayetçi olanı ilk senden duydum.
    sorun neydi.
    paylaşırsan konuyu sevinirim.
    tek cümle ile yazıp geçme istersen.

detaylandırırsan herkes bilgi sahibi olur.

quote:

Orijinalden alıntı: ay61n

sikayet ettigim parkHonda selde paket olmus allah daha beter etsin :) gecici sure hizmet disiymislar tir parkina baya yakindilar :)
  • Karpuz bey değil,sayın Karpuz demek istediniz sanırım.
  • Ankara'da efe'ye gıttım karşılama falan çok guzel ama sonrası boş. Xzenon taktırdık KIT!ı ben kendım aldım farın bırı tam takmış diğerının arkası gevşek kalmış yola çıktım yolda arkdaki plastığı erıttı ve far sallanmaya başladı. Bence gorunusu kdar ıyı servıs degıl. Forumda bulmuştum nuarasını falan yıne Ankara'da Altn hondada çalışan kadır usta vardı şaşmazda şimdi ole guxzel ılgılenıyorkı ustam tam bır honda dehası yaa. Ankaradaki arkdaşlara tavsıye ederrım
  • Bursa İnallar'dan sakın ikinci el araç almayın :
    1) Piyasada çok yüksek fiyatlar
    2) Kazalı, problemli her türlü aracı satabiliyorlar. İlla alacaksanız başka yerlere göstermeyin. Bayi diye güvenmeyin.
    3) Ticari ahlakları yok. Fiyatı düşürmeyesiniz diye "falancaya opsiyonlandı, söz verdik" deyip sizle arabayı pazarlamaya devam ediyorlar.

Servis vasat, daha önce Bursa HONDACILARI için açtığımız bölümde detayları aktarmıştık.
    0 km'de duyduğum kadarıyla rekabetçi fiyatlar veriyorlar, biraz da sizin pazarlık kabiliyetinize kalmış.

Ben yine de Eskişehir UFUK'u tercih ederim.
  • Samsun daki eski adı Honda Karot yeni ismi ile Honda Çim-Art bence çok iyi bir servis.Aracımı oradan aldım 2007 City Support tüm bakım ve arabam ile ilgili teknik işleri orada yaptırıyorum.Teknik servistekiler eğer rutin bakımlarda şu parça veya parçaları değiştirsek iyi olur dediklerinde aynen dediklerini kabul ederim ve aklıma hiçbir şüphe veya soru işareti gelmez çünkü onlara güvenirim.Ufak işlerden ücret almazlar.İnsani yönden de yaklaşımları iyidir.Şimdiye kadar da öyle fahiş diyebileceğim bir onarım veya parça fiyatı ile de karşılaşmadım.Aracım ile ilgili bana söyledikleri kullanım tavsiyelerine de güveniyorum çünkü önerileri de genelde doğru ve yararlı oluyor.Yaşadığım bu tecrübelere mukabil Samsun Honda Çim-Art ı önerir ve tavsiye ederim.Oradan memnun kalmayan varsa lütfen burada konuyu da belirterek yazsın ki biz de bilelim gittiğimizde durumu belirtir niye böyle oldu diye sorarız hesabını.Sonuçta bizler müşteriyiz.Para bizim.İstediğimiz markayı alma hakkımız var.Bu marka işimize gelmezse şu markayı alıp süreriz.Değil mi????

• ankarada honda bora iyidir eğer aracın garantisi bitmiş ise kesinlikle ankarada şaşmazda hondacı kadir usta derim başkada bir şey demem saygılar
  • Ben de İst. Damla'dan memnun kalmadım. Aracı ordan almıştım. İki kez orada bakıma girdi.
    İlkinde sol aynanın içinde deterjanlı su biriktiğini, yıkamadan sonra suyun saatlerce damla damla sızdığını söyledim. İkisine de baktık dediler. Diğerini de aynı durumda getirdiler. İkinci bakımda tekrar hatırlattım. Yine yapamadılar. Ayrıca verdikleri tahmini rakamın 1,5 katını istediler. Sol ön cam düşmüştü, elle düzeltmeyince yamuk duruyordu. Tamir ettiler. 1-2 ay sonra yine bozuldu. Servisten aracı alırken herhalde rakama itiraz ettiğimden hiç kimse gelip de aracınızda şu işlemler yapıldı türünden bir bilgi verme zahmetine katlanmadı.

Bana biraz daha uzak ama bu sefer Mutluhan'ı deneyeceğim. Bir arkadaş sormuştu ama yanıt gelmedi. Orası nasıldır?

• Damla ilgisiz... Ayışığı yoğunluktan umursamaz. Mutluhan ben en iyiyim diye düşündüğü için Umursamaz... Fabrikadaki servis nasıl acaba?
  • ben aracımı sattım ama ben olsam maslak çiftkurlardan başka yere götürmem, ayışığı ve marmarayı denemiş biri olarak söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle76

ben aracımı sattım ama ben olsam maslak çiftkurlardan başka yere götürmem, ayışığı ve marmarayı denemiş biri olarak söylüyorum

Maslak a ekspertiz için bırakmıştım, sağolsunlar aracı yıkayıp vermişler, ama yıkama demişken fırça sürtüp kurulamadan bırakmışlar, tozlu hali daha iyiydi... Araba yıkaması bile böyle baştan savmaysa diyerek bakımda denemedim tekrar. Ama önyargılı olmamak gerek, deneyeyim 20.000 bakımında...
  • Bir soru:
    Servis işlemini servis kitapçığına işletmek çok önemli mi? Damla geçen seneki serviste -yukarıda anlattığım olayda- işlememişti. Gidip işletsem mi? Yoksa nereye gidersem gideyim hepsinin sistemlerinde bu işlemler gözükür mü? Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recaihercai -- 7 Ekim 2009; 16:12:33 >

• Servisler her türlü kaydı tutuyor zaten gerektiğinde yapılanları tekrar görebiliyorsunuz.
  • fabrikadaki servisi hiç deneyen olmadı mı acaba? genel ilgileri nasıl sorunlu arabalar?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.