Şimdi Ara

<| MEMNUN OLDUĞUNUZ/OLMADIĞINIZ YETKİLİ HONDA BAYİ ve SERVİSLERİ |> (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
12.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • direksiyon hidroliğinin hortumunda sıkma yüksüğü kısmında hafiften su terlemesi gibi hidrolik yağ terlemesi vardı. yetkili servise uğrayıp fiyat alayım dedim deli dumrullar yenisini takarız tamir olmaz deyip 650 tl işçilik hariç fiyat çektiler . ben de servistekilere ''kamyon tekerinin arasında taş var'' işareti çekip oto sanayinin yolunu tuttum. tanıdık bir dükkanda arabayı lifte kaldırtıp hortumu söktüm. hidrolik hortum imal eden bir yerde sızma yapan yeri 2 cm kısalttırıp tekrar sıkma yüksüğü taktırdım. işin maliyeti 20 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerm -- 8 Ekim 2009; 6:30:26 >

• Üzücü ama bu durum Honda ya has değil günümüzde tüm marka servisleri sadece parça satıyor,emek değil.

Laguna II varken garantisi bitince nelerle karşılaştıydım;

Sanayide 15 liraya hallettiğim işe serviste "bunun tamiri yok yenilenecek" diye 15 lira * 50 = 750 lira masraf çıkarmışlardı.

Şimdiki servisler tamir etmiyor,yenisini kakıttırıyorlar olay bu.
  • Sevgili arkadaşlar ben forumu uzun zamandır takip ederim ancak üye olarak çaylağım yaklaşık on yıldır hondacıyım. mart ayında kayserin inciroğlundan bir honda civic elegance otomatik aldım aldığıma alacağıma bin pişmanım şu an mahkemeliğim. honda türkiye fabrikası, bayii ve servisi ile dünya markası hondanın türkiyede satmaması ve tutulmaması için canla başla uğraşıyorlar bence. arabanın motor kaputunda leke çıktı çok zor farkediliyor ayrıca rotuşlanmış çizikler çıktı biz boya koruma attıktan sonra farkettik hemen bayie ve fabrikaya ulaştık fabrika hatayı kabul etti ancak çözüm yok. bende önce bayiin eksik kestiği satış faturasını vergi kaçakçılığı olarak ihbar edip ceza kestirdim ardından mahkemeye verdim büyük ihtimalle araba bedelsiz değişim kararı çıkacak mahkemeden ama birileri beni arayıp tehdit ediyor. lafın kısası honda türkiye markanın içine limon sıkıyor. çoooook çok becerikliler dünya markasını türk işine çevirmişler tüm hondacılara allah yardım etsin.

• Bursa İnallar-İzmir yolu üzeri. Hiçbir sıkıntısı olmayan, evet sıkıntısı olmayan yalnızca sağ arka rulmanın değişmesi gereken bu da (375 TL) işçilik hariç. Çıkardıkları fiyat ise 5.000 TL. Arabadan anlamayabilirim teknik olarak fakat enayi de değilim. Burada anlatmaya çalıştığım araba ile ilgili fazla bilgisi olmayan bir kişiyi nasıl YOLARIM mantığıyla hareket eden aşşağılık bir zihniyet. Ona göre dikkatli olun eğer gitmeye niyeti olan varsa...
  • webcin kullanıcısına yanıt
    SAMSUNDA HONDA ÖZEL SERVİSİNE GİDECEK ARKADAŞLAR KESİNLİKLE ERBEYLER OTO YA GİTMESİN ARACIMIN ARKA KOLTUĞUNU SİGARAYLA YAKTILAR VE BİZ YAPMADIK DİYORLAR GEREKLİ MERCİLERE MÜRACAAT ETCEM...
  • webcin kullanıcısına yanıt
    SAMSUNDA HONDA SERVİSİNE GİDECEK ARKADAŞLAR ERBEYLER OTOYA GİTMEYİN ARACIMIN ARKA KOLTUĞUNU SİGARAYLA YAKTILAR VE BİZ YAPMADIK DİYORLAR BEN ARAÇTA SİGARA KULLANMIYORUM GEREKLİ YERLERE MÜRACAAT EDECEM.
  • selamlar... 2006 model Jazz aracım için 100.000 bakımı yaptıracağım. Samsun'da tavsiye edebileceğiniz servis var mı? yetkili servis çok para tutuyor o yüzden vermek istemiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • her hangi bir yerde yağ ve yağ filitresi değiştirmek yeterli olur sanıyorum
  • yetkili servisten telefonla fiyat bilgisi istedim. 680 lira fiyat çektiler...
    ekstra hiçbir parça değişimi de görünmüyor diyo. yani klasik yağ ve filtrelerin değişimi için istedikleri para bu... resmen soygun. yazıklar olsun...
  • kaç bakımına istediler bu parayı
  • Arkadaşlar Çorumda ikamet etmeme ve Çorum'da Honda servisi olmasına rağmen Samsun Honda Çimart a gidiyorum.çok memnunum tavsiye ederim. Çorum servisi heralde dünyanın en kötü servisidir. Hondayı Rezil ediyor, neden değiştirmiyorlar anlamıyorum. Neden mi? Şikayetçiyim Honda mın arka camı nedensiz patladı değişim için bıraktım.değiştirirken arka bagajda ufak cizikler cam kenarı tonavida izi ve 2 yıldır cam kırıkları çıkıyor hiç temizlemeden tavanın içine basmış cam kırıklarını ... Ben de katil olmamak için Samsuna gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corum RS -- 4 Nisan 2015; 12:39:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün son 3 yıldan bu yana yaptığım gibi yine Honda Radar'dan şeref usytaya götürdüm arası soylediği saatte ve şekilde her zamanki ilgi alakası ile teslim etti aracımı
    iyi bir honda servis arıyorsanız İstanbul K.çekmece Beşyolda Radar honda'yı tavsiye edebilirim

adam işi biliyor arkadaş götürüp bırakıyorum ne fazlasını ne eksiğini söylüyor , sözünü dinledim hiç pişman olmadım bugüne kadar
    verdiğim parayada helal olsun diyorum buradan
  • Corum RS C kullanıcısına yanıt
    şikayet et o adi servisi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.