Şimdi Ara

<| MEMNUN OLDUĞUNUZ/OLMADIĞINIZ YETKİLİ HONDA BAYİ ve SERVİSLERİ |>

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
12.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda bazı Honda bayi ve servislerin ilgisizliklerinden ve kötü insan ilişkilerinden sürekli şikayetler yönünde başlıklar açılıyor. Bu nedenle bu açtığım başlığın yararlı olacağını düşünüyorum.

Bayiler ve Servisler hakkındaki olumlu veya olumsuz deneyim ve görüşlerinizi burada paylaşırsak, servise gidecek arkadaşlar açısından yararlı olacağı kanaatindeyim...

• az çok herkes yazıyoda şikayetlerini napabiliriz birlikten kuvvet doğar bişiler yapabilsek ne mutlu bize?
  • Türkiye genelinde 5 farklı servis dolaştım samsun çim-art kadar beni memnun eden başka bi servis görmedim. kendilerine de söyledim bunu. yiğit yüzüne karşı övülmez ama kendileride bilsin istedim.
  • honda ikiler özel servis çok ilgililer. tavsiye ederim.
  • izmirde çamkıran çok iyi valla
  • KÖŞDERE ADA Sakarya şu ana kadar aldığım izlenimler de gerek Satış Sorumlusu Alev Hanım gerekse Servis Şefi Engin Bey ve ekip süper.
  • sakarya demek adamına göre muamele yapıyor. 20bin bakımını sakaryada yaptırdm. bu kadar suratsız adamı bir arada görmemiştim daha önce. üstüne üslük şasi numarasını yanlış girmişler bakımım yapılmadı görünüyordu. düzelttirene kadar canım çıktı.laftan da anlamıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 308 mi Vw Golf7 mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkes övmüs ben bari ilk şikayetleri yazayım

istanbulda yaşayanlara duyurulur HONDAPARKTAN uzak durun niyemi başıma gelenleri yazayım

hiçbir bayide düz vites civic hb bulamamıştım şans eseri hondaparkta siyah bitane buldum (suan kullandıgım arac) pazarlıklar sonucu aracı bi fiyata aldım eski aracım peugeot 307ydi onuda takasta kullanmıştım soyadını vermicem ömer adındaki satış görevlisi takastaki fiyatı düşüp kalan parayı elden kendisine vermemizi söyledi bizde hondaya güvenerek dediği şekilde yaptık ve aracı aldım

1 ay geçmeden aracın camlarını siyah ve xenon kısa far ve geri kalan farlarıda(park uzun sis) beyaz ampul taktırmaya karar verdim ömer isimli bu şahıs bize size indirimli vericem tanıdık olduğunuzu söylicem falan filan diyerek servise sakın gitmeyin parayı bana getirin dedi ve bize camlar 400-xenon 400-ampuller 240 tl yani toplamda 1040tllik bi fiyat verdi ve serviste 1350 tl tutacagını söyledi. tekrar hatırlatayım ömer isimli şahıs aracı aldığım satıs görevlisi. neyse herseyi taktırdık ama bu şahsın servise ben yaklastıgımda hemen beni oradan uzaklastırması beni biraz şüphelendirdi.

1 hafta gecmeden servise gittim olanları anlattım ve bana aldıgım seylerin fiyatını söylemelerini söyldeim fakat tam bir cevap alamadım satış görevlisi haklıdır gibi seyler söylediler bizde asla öyle şeyler olmaz falan filan daha sonra eve gittim servisi aradım 2007 model civic hb aracım oldugunu ve plakayı sallayarak söyledim (illa plaka billgisi soruyolar) ve bu parcaların fiyatını sordum bana 1000tl tutacagını söylediler

babam c.savcısı ve müdürü arıcaz diye bunları zorlayınca 2-3 hafta sürdü hesapları inceleme kararı aldılar adını bilmedigim satıs müdürü dolaptan eski dosyaları cıkardı ve birden rengi attı hemen toplantıya girdiler sonuc bize açıklanmadı ama içerden birinin ve kendi gördügüm fatura bilgilerine bakarak size sunu söyliyim

bana 1350 dedigi parcaları tanıdık indirimi kdv filan kırarak 650 tlye almıs fazladan verdigim 400tlyi cebe atmıs aracı satarkende 1200tl takas makas olayı ile kendi cebine atmıs yani benim zararım 1600tl ama hiçbir sekilde bu para bana iade edilmedi üstü örtüldü bu ömer isimli şahsın işine hemen son verildi ama benim magduriyetime ne oldu hiçbirsey

bu servise siz güvenebilirmisiniz artık + bunlara ekliyorum araca bu farlar takılırken kol dayamanın içinde bulunan ve bişey olmaz burda asla diyen servis müdürü sagolsun 50tl degerindeki ledli el feneri + 4gb usb diskim serviste calındı daha kötüsü içindeki ödevlerim (bilgisayar mühendisiyim ve usb diskin içinde 2 tane projemin son hali vardı) herseyim gitti servise söyledim çalındıysa gitmiştir aramayın yapcak bişi yok burdaki herkesi arayamayız rencide edemeyiz onları dediler

HONDA PARKA GİTTİGİM GÜNE LANET OLSUN

artık marmarahondaya gidiyorum insanlar güler yüzlü serviste hersey çok açık belgesiz iş yok müdürü ve marmarahondanın sahibi ikiside çok iyi insanlar

biraz uzun oldu ama gerçekten sinirim hiç azalmıyo ve yapabileceğim hiçbirseyde yok nese ben yandım sizde yanmayın

• @ay61n
    hakkaten iğrenç bi olay...

benim yaşadıklarım da Ankara Efe hondayla ilgili. sakın efeye uğramayın, her yönden Bora Honda üç gömlek daha üstün.

link:http://forum.donanimhaber.com/m_33917889/tm.htm
  • Kayseri'de İnciroğlu var şimdilik sorunsuzlar, daha önce onlardan peugeot 206 almıştık sorunsuz bir bayii...

Tek eksi yanı aracı alırken 900-1000 tl kasko parası çıkardılar, bizde Ford bayisi tanıdıktı ona 600tl'ye full yaptırdık (ne de olsa Kayseriliyik abiii )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay61n

herkes övmüs ben bari ilk şikayetleri yazayım

istanbulda yaşayanlara duyurulur HONDAPARKTAN uzak durun niyemi başıma gelenleri yazayım

hiçbir bayide düz vites civic hb bulamamıştım şans eseri hondaparkta siyah bitane buldum (suan kullandıgım arac) pazarlıklar sonucu aracı bi fiyata aldım eski aracım peugeot 307ydi onuda takasta kullanmıştım soyadını vermicem ömer adındaki satış görevlisi takastaki fiyatı düşüp kalan parayı elden kendisine vermemizi söyledi bizde hondaya güvenerek dediği şekilde yaptık ve aracı aldım

1 ay geçmeden aracın camlarını siyah ve xenon kısa far ve geri kalan farlarıda(park uzun sis) beyaz ampul taktırmaya karar verdim ömer isimli bu şahıs bize size indirimli vericem tanıdık olduğunuzu söylicem falan filan diyerek servise sakın gitmeyin parayı bana getirin dedi ve bize camlar 400-xenon 400-ampuller 240 tl yani toplamda 1040tllik bi fiyat verdi ve serviste 1350 tl tutacagını söyledi. tekrar hatırlatayım ömer isimli şahıs aracı aldığım satıs görevlisi. neyse herseyi taktırdık ama bu şahsın servise ben yaklastıgımda hemen beni oradan uzaklastırması beni biraz şüphelendirdi.

1 hafta gecmeden servise gittim olanları anlattım ve bana aldıgım seylerin fiyatını söylemelerini söyldeim fakat tam bir cevap alamadım satış görevlisi haklıdır gibi seyler söylediler bizde asla öyle şeyler olmaz falan filan daha sonra eve gittim servisi aradım 2007 model civic hb aracım oldugunu ve plakayı sallayarak söyledim (illa plaka billgisi soruyolar) ve bu parcaların fiyatını sordum bana 1000tl tutacagını söylediler

babam c.savcısı ve müdürü arıcaz diye bunları zorlayınca 2-3 hafta sürdü hesapları inceleme kararı aldılar adını bilmedigim satıs müdürü dolaptan eski dosyaları cıkardı ve birden rengi attı hemen toplantıya girdiler sonuc bize açıklanmadı ama içerden birinin ve kendi gördügüm fatura bilgilerine bakarak size sunu söyliyim

bana 1350 dedigi parcaları tanıdık indirimi kdv filan kırarak 650 tlye almıs fazladan verdigim 400tlyi cebe atmıs aracı satarkende 1200tl takas makas olayı ile kendi cebine atmıs yani benim zararım 1600tl ama hiçbir sekilde bu para bana iade edilmedi üstü örtüldü bu ömer isimli şahsın işine hemen son verildi ama benim magduriyetime ne oldu hiçbirsey

bu servise siz güvenebilirmisiniz artık + bunlara ekliyorum araca bu farlar takılırken kol dayamanın içinde bulunan ve bişey olmaz burda asla diyen servis müdürü sagolsun 50tl degerindeki ledli el feneri + 4gb usb diskim serviste calındı daha kötüsü içindeki ödevlerim (bilgisayar mühendisiyim ve usb diskin içinde 2 tane projemin son hali vardı) herseyim gitti servise söyledim çalındıysa gitmiştir aramayın yapcak bişi yok burdaki herkesi arayamayız rencide edemeyiz onları dediler

HONDA PARKA GİTTİGİM GÜNE LANET OLSUN

artık marmarahondaya gidiyorum insanlar güler yüzlü serviste hersey çok açık belgesiz iş yok müdürü ve marmarahondanın sahibi ikiside çok iyi insanlar

biraz uzun oldu ama gerçekten sinirim hiç azalmıyo ve yapabileceğim hiçbirseyde yok nese ben yandım sizde yanmayın

Marmara hondada şefika diye bi kız var, onunlada tanıştınmı

• quote:

Orijinalden alıntı: goyildirim

sakarya demek adamına göre muamele yapıyor. 20bin bakımını sakaryada yaptırdm. bu kadar suratsız adamı bir arada görmemiştim daha önce. üstüne üslük şasi numarasını yanlış girmişler bakımım yapılmadı görünüyordu. düzelttirene kadar canım çıktı.laftan da anlamıyorlar.

bende 10bini izmitte yaptırdım.
    ilgi alka iyi ama ustaları pek iyi değil
    sakaryayı denemeyi düşünüyorum, ustalığı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

bende 10bini izmitte yaptırdım.
    ilgi alka iyi ama ustaları pek iyi değil

hah işte ben de bunun aynısını yazacaktım...

-civicimin debriyaj pedalından bastıkça çat-çut ses geliyordu,1 gün araba burda kalması gerekiyor dediler,debriyaj çatalının yağlanması gerekiyormuş.çektim otoparka girdim işin içine,sonuç:debriyaj pedalının kabin içinde mafsalındaki kupilya fazla serbest dolaşıp iletim çubuğuna temas ediyordu. küçük bir teflon pimle olayı hallettim.

-30 000 bakımında sorun olarak sağ ön kapının hoparlörünün patlak olduğunu tespit etmişler,gururla ''ağabey garantiden değiştiririz'' demişlerdi. kapı cebindeki karton kağıt havlu kutusunu alınca hoparlördeki cızırtı buhar oldu...

-30 000 bakımından sonra aracım aynı kullanım güzergahım ve koşullarda 1/2 lt fazla yakmaya başladı: ''ağabey senin kullanma şeklin değişmiştir''dediler
    çektim arabayı lifte 10w40 yağı attım.yerine eskiden kullandırdığım 5w40 doldurdum.lastik havalarını düzelttirdim olay normale döndü.

-20 000 bakımında anahtarın kumandasının tam basmadığını söylemiştim....anahtarı açıp içine küçük kağıt sıkıştırıp kapattım. normale döndü,15 gün sonra tel. ettiler yeni anahtarın geldi diye... durumun düzeldiğini söylememe rağmen değişimi yaptılar...

-arka stop ışıklarını 2den 4e çıkartırken sağ taraf bagaj kapağındaki stopun içindeki şeffaf yuvarlağının plastiğini çatlattılar.öylece kaldı...

-arkadaşın dediği gibi ilgi ve alakada kusur yok. araç kabulde nuri bey cansiperane şekilde çalışıyor,ne zaman uğrasam çayını,sodasını içip arabamı tertemiz yıkattırdı

-sağ çamurluk ve ön tarafı dağıttığımda 1 hafada toplayacaklarını söylemişlerdi.4 günde arabayı verdiler

-sağ arka kapıyı çizdirdiğimde 3-4 günde teslim edeceklerini söylediler.2 gün sonra iş bitmişti...(kapının alakısız yerlerinde yapışan boya zerreciklerini ve pütürlerini saymazsak,iyi iş çıkardılar)

-arabayı alırken filim çektirtmiştim,sağ ön camdaki noktacıkları birkaç ay sonra farkettim. filmin sonunda böyle hatalar olabildiğini ve gözden kaçtığını söylediler, cam filmini ücretsiz değiştirdiler...

-hanım kendi arabasıyla otoparktan çıkarken benim arka tampona sürtüp sağ arkadaki tırnakların atmasına sebep olmuştu,serviste 20 dakikada halledip soyulan yerleri rotuşlamışlardı. para almadılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerm -- 24 Ağustos 2009; 14:41:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerm

hah işte ben de bunun aynısını yazacaktım...

-civicimin debriyaj pedalından bastıkça çat-çut ses geliyordu,1 gün araba burda kalması gerekiyor dediler,debriyaj çatalının yağlanması gerekiyormuş.çektim otoparka girdim işin içine,sonuç:debriyaj pedalının kabin içinde mafsalındaki kupilya fazla serbest dolaşıp iletim çubuğuna temas ediyordu. küçük bir teflon pimle olayı hallettim.

-30 000 bakımında sorun olarak sağ ön kapının hoparlörünün patlak olduğunu tespit etmişler,gururla ''ağabey garantiden değiştiririz'' demişlerdi. kapı cebindeki karton kağıt havlu kutusunu alınca hoparlördeki cızırtı buhar oldu...

-30 000 bakımından sonra aracım aynı kullanım güzergahım ve koşullarda 1/2 lt fazla yakmaya başladı: ''ağabey senin kullanma şeklin değişmiştir''dediler
    çektim arabayı lifte 10w40 yağı attım.yerine eskiden kullandırdığım 5w40 doldurdum.lastik havalarını düzelttirdim olay normale döndü.

-20 000 bakımında anahtarın kumandasının tam basmadığını söylemiştim....anahtarı açıp içine küçük kağıt sıkıştırıp kapattım. normale döndü,15 gün sonra tel. ettiler yeni anahtarın geldi diye... durumun düzeldiğini söylememe rağmen değişimi yaptılar...

-arka stop ışıklarını 2den 4e çıkartırken sağ taraf bagaj kapağındaki stopun içindeki şeffaf yuvarlağının plastiğini çatlattılar.öylece kaldı...

-arkadaşın dediği gibi ilgi ve alakada kusur yok. araç kabulde nuri bey cansiperane şekilde çalışıyor,ne zaman uğrasam çayını,sodasını içip arabamı tertemiz yıkattırdı

-sağ çamurluk ve ön tarafı dağıttığımda 1 hafada toplayacaklarını söylemişlerdi.4 günde arabayı verdiler

-sağ arka kapıyı çizdirdiğimde 3-4 günde teslim edeceklerini söylediler.2 gün sonra iş bitmişti...(kapının alakısız yerlerinde yapışan boya zerreciklerini ve pütürlerini saymazsak,iyi iş çıkardılar)

-arabayı alırken filim çektirtmiştim,sağ ön camdaki noktacıkları birkaç ay sonra farkettim. filmin sonunda böyle hatalar olabildiğini ve gözden kaçtığını söylediler, cam filmini ücretsiz değiştirdiler...

-hanım kendi arabasıyla otoparktan çıkarken benim arka tampona sürtüp sağ arkadaki tırnakların atmasına sebep olmuştu,serviste 20 dakikada halledip soyulan yerleri rotuşlamışlardı. para almadılar...

geçmiş olsun

-bende de, bu araç direksyonu bırakınca sağa çekiyor dedim, direksiyon bırakılmaz öyle, yollar eğimlidir dediler

- arka hoperlörun tırnağı atıyor sağlamlaştırın dedim peki dediler. yapamadılar.

- gene şöför emniyet kemeri hizasında tarafında tırnak zayıflamış açıklık vardı kapatın dedim peki dediler
    yaptık dediler. ufak dokunma da açıldı. sordum bu böyle güvenlik açısından dediler. iyi de niye yaptık dediniz o zaman dedim bir şey diyemediler

-10bin bakımda lastik rotasyonu yapmadılar. ( söylemeyi unutmuştum ama kitapçıkda yazıyor)

- klimadan pek memnun değilim dedim. iyi dediler. ( bunda günahını almıyım belki iyidir)

ama ilgi alaka 10 numara, gidiyorsun kahveni içiyorsun
    ayrıca outlete yakın olduğu için arabayı bırakıp ailecek outlette geziyoruz.

şimdi sakaryaya gideceğim aynı problemleri ınlara söyleeyceğim bakalım ne diyecekler.

• arkadaşlar siz bilirsiniz yinede fakat sakarya servisinin de çok iyi olduğunu söyleyemem. adamlara dedimki ben aracıma 5w 40 yağ koymak istiyorum. vay işte bunlalrın motorları 10w 40 için üretilmiş şöylede böyle de olmaz da garanti dışına çıkar arabanız falan bi sürü muhabbet. dedim tamam kalsın koymuyorum.
    herkes paranın peşine düşmüş nerden cebime biraz daha fzla para koyabilirimin peşinde. adamlardaki mantık şu: bu adamlar zaten bi arabaya 30-40 bin lira veryorlar bunlarda para çok üçün beşin hesabını yapmaz. ama bilmezlerki ben bu arabayı alabilmek için ne koşullarda çalıştım. onların gözünde biz parasının hesabını bilmeyen adamlar gibi görünüyoz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goyildirim

arkadaşlar siz bilirsiniz yinede fakat sakarya servisinin de çok iyi olduğunu söyleyemem. adamlara dedimki ben aracıma 5w 40 yağ koymak istiyorum. vay işte bunlalrın motorları 10w 40 için üretilmiş şöylede böyle de olmaz da garanti dışına çıkar arabanız falan bi sürü muhabbet. dedim tamam kalsın koymuyorum.
    herkes paranın peşine düşmüş nerden cebime biraz daha fzla para koyabilirimin peşinde. adamlardaki mantık şu: bu adamlar zaten bi arabaya 30-40 bin lira veryorlar bunlarda para çok üçün beşin hesabını yapmaz. ama bilmezlerki ben bu arabayı alabilmek için ne koşullarda çalıştım. onların gözünde biz parasının hesabını bilmeyen adamlar gibi görünüyoz.

10-40 için yapılmışsa yapılmış, tam sentetik 5-40 yarı sentetik 10-40 ın tüm şartlarını fazlası ile yerine getirebiliyor, yazılı isteyin müşterinin getirdiği muadil ürün kullanılmamıştır diye, yeni yasa ile muadil kullanma şansınız var, ben corolla ve civic için ist.te ki servislerle konuştum (ayışığı ve na ) her ikiside benim yağımı koyuyor not düşerek müşteri yağı kullanılmıştır diye... motorda sorun çıktı diyelim, ulaslararsı akredite daha kaliteli yağ bozmuştur motoru diye rapor versinler, yağ firmasına gönderirim :)

• servis konusuna gelince, 2ler özel servi gerçekten çok iyi. Ama yetkili servisler arasında mutluhan maltepe, damla, ayışığı, yazeks... hepsi ile ayrı bir anım var hoş olmayan. deneyecek başka servis kalmadı yakınlarda, belki çiftkurtlar mcm yi denerim zamanım olursa...
  • Sırrıcım, sen de arabanın Ağzına Qusmuşsun yane
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Sırrıcım, sen de arabanın Ağzına Qusmuşsun yane

bunlar servisle olan dansım. bir de tenhada civicle baş-başa olanlar bilinse....

deveye?!? pardon civice hendek atlattığım resimleri hatırlıyormusun???

• Nasıl hatırlamam! Az mı geyiklemiştik, arabanın lastiği o boşluktan geçemez diye
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.