Şimdi Ara

MEMORIGHT MAXİMUM SSD İÇİNDE TOSHIBA DISK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım 60 gb memoraght maximum gs1 kodlu diske win 8 kurdum.İçindeki diski toshıba thsns060bgsp diye tanıdı.Bencmark testlerinde okuma 420 yazma 190 olarak çıktı.Paket üstünde 550 okuma 500 yazma hızı var.Nasıl böyle birşey olabilir.

• anakartın nedir ? sata3 var mı ??
    hangi test programını kullandın ???

bunlar sonucu etkiliyor.
  • Kutunun üzerinde her yazan değerin doğru olmayacağını öğrenmiş oldunuz işte ne güzel :)
  • bendede corsair var okuma hizi guzel yazma hizi ayni sizinki gibi internette ssd bechmark videolarinda gayet iyi sonuclar cikarmis iademi etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: temhem16

Yeni aldığım 60 gb memoraght maximum gs1 kodlu diske win 8 kurdum.İçindeki diski toshıba thsns060bgsp diye tanıdı.Bencmark testlerinde okuma 420 yazma 190 olarak çıktı.Paket üstünde 550 okuma 500 yazma hızı var.Nasıl böyle birşey olabilir.

Sıfırdan kurulum mu yaptınız? önceki hdd den imaj aktarım mı yaptınız? klonlama yapıldığında genelde tanıyamama ya da farklı isimlendirmeler yapma olabiliyor. bir ihtimal de ssd lerin içindeki belleklerin bir çoğunda üretici toshiba dır. kendi bellek üretimini yapan az firma var. gerçi göstermemesi gerekir ama bu nedenle de toshiba diye gösteriyor olabilir.

muhtemelen ssd sandforce kontrolcülü. testi as ssd ya da crystal disk mark programlarıyla yapmışsanız genelde bu programlarda sandforce kontrolcülü ssdler özellikle yazma değerinde düşük sonuç veriyor. ssd lerin üzerindeki sıralı ouma ve yazma değerlerine en yakın sonucu atto disk benchmark programı veriyor.

• Anakartım Asrock 970 extreme 3 sata 3 portlu diske imaj yüklemedim.Direk AHCI modunda yükleme yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: temhem16

Anakartım Asrock 970 extreme 3 sata 3 portlu diske imaj yüklemedim.Direk AHCI modunda yükleme yaptım.

Atto disk benchmark programıyla test edip yayınlarsanız bir de ona bakalım. bir de daha önce yapmış olduğunuz testleri yayınlarsanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.