Şimdi Ara

Memory frekans hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 512 mb twinmos 400 ram kullaniyorum ama xp acilirken en başta ram kontrol edilirken frekans i 200 olarak görüyor.Bu bir hatamidir.Eger öyleyse nasil duzeltebilirim.Ayrica ram ve hdd yi hatalara karşi test edebilecegim bir program ismi alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightstalker -- 5 Eylül 2004, 22:41:44 >

• OO 200 FSB hızıdır yani İlmecin 200,ramin de 300 ise ikisinin topamı 400mhz eder,yani bir hata yok,400mhz de çalışıyor;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

OO 200 FSB hızıdır yani İlmecin 200,ramin de 300 ise ikisinin topamı 400mhz eder,yani bir hata yok,400mhz de çalışıyor;)

nasil yani? 200+300=400? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

OO 200 FSB hızıdır yani İlmecin 200,ramin de 300 ise ikisinin topamı 400mhz eder,yani bir hata yok,400mhz de çalışıyor;)

bi hata var?

FSB 200'dür, yani DDR400, normal çalışıyor yani..
  • Anakarta göre frakanslar değişir. Anakartın 200 mhz destekliyordur. Bu yüzden ram 200 mhz de çallışıyor. Aksi halde Ram slotlarını bir değiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OMER87

Anakarta göre frakanslar değişir. Anakartın 200 mhz destekliyordur. Bu yüzden ram 200 mhz de çallışıyor. Aksi halde Ram slotlarını bir değiştir.

Bu ne demek?
    Aynı olay bende de var. Resimlere bakın lütfen.
    İlk resimde :
    Frequency 200MHz
    FSB 1:1

İkinci resimde :
    DDR hızı 400 olarak gözüküyor.

Kingston 3200 DDR 400 RAM kullanıyorum diğer özellikler imzamda var.

RAM 400 MHz çalışmıyor mu?
    Birde bu terimleri açıklarsanız çok iyi olur.

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi globaltan -- 10 Şubat 2004, 15:28:48 >

• reminin frekansını biostan degiştır. Nedeni ise eskıden kullanmıs oldugun remin frekansının 200 olarak ayarlanmasından kaynaklanıyor.Senin yapmangereken ise; biosa gir ve cpu ayarında ki dısebel i enable yap vede 200 ü 400 olarak goster vede sonunda kaydet bu senın sorununun cözümü olşacaktır gecmiş olsun ...... bu senın makınana hıcbir sorun getırmeyecektır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doru çalışıor sorun yok orda 400 yazara 800 olur bu da hione sı bişi olur herhalde :)
  • program da sana tavsiye edebilecegim norton sistem works 2004 cd sı bulabilirsen onun içinde bayağı yararlı bir test programı var bunu da unutmadan söyleyeyim
  • kardeş benim önerdiğim olanak sorunun çözümü için önerdiğim bir şeydi benim orda kastettiğim işlemcisini yükseltmesi değil, işlemci mhz yükseltmekti yani işlemciye zarar vermek değil ok!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.