Şimdi Ara

Memory kartımı görmüyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi benim pspnin iki tane hafıza kartı var. birinde oyun oynuyorum diğerinede müzik, film fln atıyorum. ama dün müzik attığım hafıza kartına mp4 film attım ondan sonra bir daha açmadı hafıza kartını. format atın yazıyo format atıyorum kart yok diyor. ama diğer oyun oynadığım hafıza kartını takıyorum çalışıyor. çalışmayanı pcye bağlıyorum disket biçimlenmemiş diyor biçimlendirmeye basıyorum sonuna kadar geliyor windows biçimlendirmeyi bitiremedi diyor.ayrıca benim müzik attığım karttın ucundaki sarı şeritler varya (adı ne bilmiyorum onların :D ) o şeritlerin üstündeki siyah çubukları kırıld yok şu anda. ondanmı kaynaklanır? neyapmam lazım lütfen yardım edin iki gündür kafayı yiyorum... yardımcı olurmu bilmiyorum ama sanmıyorumda yenide sölim benim psp slim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th_merwe -- 7 Haziran 2009; 8:43:54 >

• gidip 16 gb hafıza kartı alıcaksın takıcaksın pspye ölene kadar cıkartmıyacaksın bu kadar basit özellikle pspde ms pro slotları hassastır öyle her gün 5-10 kere kart değiştirrisen hem slot arıza yapar hem kartlar bozulur senin büyük ihtimal kart bozulmus o yüzden şanslısın yine
  • ya ben 5-10 kere değiştirmiyorum iki gün oldu zaten çift karta geçeli :D acaba o bozuk olan karttaki şarkıları bir yere aktarabilme gibi bir teknoloji varmı içinde birsürü şarkı vardı tekrar toplayamam onları ben :'(
    ayrıca bu 4gb fln fiyatları nedir araştırdım ama doğru düzgün bişey çıkmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th_merwe -- 7 Haziran 2009; 12:02:00 >
  • aynı sorun bende de oldu. O kadar uğraştım düzelmedi. En son çare kırdım ve yeni aldım
  • 16gb mark2 ms pro duo 45 usd taslak elektronik tahtakale
  • 16gb 45mi sprmişş ama ben tahtakaleye gidememki :'( dışardıda ne kadardır yaa bakıyorum sitelere 2gb 99 fln var bi45 var doğru bir bilgiye ulaşamadım bir türlü
  • kargo ile alışveriş yapabilirsin. en fazla kargo ücreti 5 tl tutacaktır. 45 dolra 16gb ms kaçmaz!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ethernet Kartını Görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O sarı şeritler dediğin ms pro duo nun konektörleri oluyor yani veri alışverişi onlar üzerinden yapılıyor,
    Kart o kadar hasar görmüşse bu sorun normal, derhal ondan kurtul ve kendine yeni bir kart al,
    Bundan sonra da veri aktarımı için psp yi sadece usb üzerinden bilgisayara bağlayıp dosya kopyalama işlemlerini kartı psp den çıkarmadan yaparsan yeni kartın daha uzun ömürlü olur.
  • ilgilendiğiniz için çooook teşekkürler. Allah razı olsun
  • ya arkadaşlar bende de 8 gb kart vardı.içine gba emulatorla oyun atmıştım.çince crash oyunu açtım.keşke açmaz olaydım!!!kartın içindekileri hiçbir türlü göremiyom.o kadarda oyun geçmiştim...şimdi ne book yiyecegim bilemiyorum.:D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.