Şimdi Ara

Memory_management mavi ekran hatası win8.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha birçok bluescreen alsamda en sık aldığım mavi ekran budur.Günde 2-3 kez almazsam olmaz. Sebebini bilemiyorum pcyi bilgisayarcıya verdim ve ramlerde hiçbir sorun yok falan dedi ben inanmadım bir türlü çözemiyorum ben bunu ne yapmam lazım. Bu arada bilgisayar aldığım günden beri 2 yıldır hep hatalı hep mavi ekranlar veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garantisi mevcut ise hiç uğraşmadan servise gönderip sorunu çözmelerini isteyin, çözmemek gibi bir seçenekleri yok. Ola ki çözmüyoruz diyorlar ise bu durumda ilçelerde kaymakamlık, illerde ise valilik bünyesinde bulunan tüketici heyetlerine uğrayıp sıkıntınızı anlatın, onlar size yardımcı olacaktır.

Ola ki garantisi bitmiş ise C:\windows\dumb klasöründe bulunan dosyaları bir upload sitesine yükleyip linki banada gönderin mümkün olan en kısa zamanda bakıp, varsa bildiğimi sizinle paylaşayım.

EDIT: Tüketici hakem heyetine giderken bilgisayarın fatura/garanti belgesinin faturasını, servise gönderdiğinizde sizde kalan kargo gönderi kağıtları, servisin bilgisayarınız için düzenlediği servis fişlerinin fotokopilerinide yanınızda götürün ki 2. defa gitmek zorunda kalmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 24 Ocak 2017; 14:8:9 >
  • 2 yılı çoktan geçti ve toplama almıştım ramin garanti belgesi var mı bilmiyorum

• dopac34 kullanıcısına yanıt
    Ve birse win 10a yükselttim 0 bios kurulumuyla ama devam ediyor ekstra olarak faulty hardware diye win 10da başkalarının başına gelen bir mavi ekran daha almaya başladım

https://www.dropbox.com/s/76v74hehn5lo62t/minidump.rar?dl=0
    Buyrun minidump klasörü
    Ksd de aldığım görüntüler bunlar ve birde export data seçeneği ile .txt dosyası oluşturuyor onuda yararı olur diye düşünerek size upload edip link yollayacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.