Şimdi Ara

Memory stick duo'yu adaptör olmadan okuyan bir kart okuyucu varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet elimde sd, mini sd kartlar var aynı zamanda PSP silimde kullandığım 2 gb ve 4 gb memory stick duolar var.

İstiyorum ki sd kart okuyan aynı zamanda da memory stick duo'yu direk takıp okuyan flash bellek tipinde bir kart okuyucu alayım.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=698&productid=bd99738

trust'un böyle bir ürünü var ama emin olamıyorum eğer memory stick duo yu adaptör olmadan okuyamazsa işime yaramaz. 4 ytl ye sd ve memory stick (adaptörle okuyor) kart okuyucular var ondan alırım daha iyi.

Tavsiyeleriniz ne yönde olur?

• bende de öyle bi kart okuyucu var adaptörle takıyorum
  • sanırım şöyle bişey var pspnin içine taktığın memorystick duo değil memeory stick pro duo.

sen direk memory stick pro duo okuyucusu arıyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

sanırım şöyle bişey var pspnin içine taktığın memorystick duo değil memeory stick pro duo.

Aynen öyle ustam pro duo olacaktı Nasıl bir şey alayım hala kararsızım. mini sd'yi çevirici olmadan okuyor ancak memory stick pro duo'yu da çeviricisiz okusun istiyorum çünkü elimde çevirici yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 27 Haziran 2008; 16:44:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidden

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

sanırım şöyle bişey var pspnin içine taktığın memorystick duo değil memeory stick pro duo.

Aynen öyle ustam pro duo olacaktı Nasıl bir şey alayım hala kararsızım. mini sd'yi çevirici olmadan okuyor ancak memory stick pro duo'yu da çeviricisiz okusun istiyorum çünkü elimde çevirici yok

http://www.thenerds.net/SANDISK_CORPORATION.SanDisk_MicroMate_MS_Duo_FlashCard_ReadersWriters_Memory_Stick_Duo_Memory_Stick_PRO_Duo.SDDR117A11.html?affid=1&srccode=cii_9324560&cpncode=17-12001084-2&affid=3

http://www.nextag.com/Sandisk-flash-memory-card-512094036/prices-html

bu var direk usbden okuyor hem duo'yu hem pro duo'yu

• Teşekkürler evet direk okuyor bu üründe olsa olur gerçi başka kart okumuyor sanırım, yurt dışı satışı var sadece burdan almam imkansız. En iyisi başka türlü çaresini bulmaya çalışayım.
  • Frispy marka bi okuyucum war okuo memory stick leri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Frispy marka bi okuyucum war okuo memory stick leri

Frisby'de, memory stick pro duo kartı adaptörsüz okutabiliyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Frispy marka bi okuyucum war okuo memory stick leri

Evet bu frisby marka kart okuyucu kasa üzerinde takılı olanlardanmı? O tür dahili kart okuyucuların okuduğunu biliyorum. ben taşınabilir bir şey bulmaya çalışıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.