< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktugerg93 -- 13 Nisan 2024; 9:9:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Memtest86 binlerce hata alıyorum
-
-
Ram işlerini yıllardır adam akıllı yapmadı şu anakrt üreticileri filan.
4 slot ramde asla yazıldığı hızlarda çalışmaz mesela, ama hiç bir firma kutuya filan yazmaz bu durumu.
Neyse konuya döncecek olursak;
İşlemci bozuk değil.
Anakart bios sürümü çıkmışsa bir bakın. Bunun dışında direk anakart üreticisi ile mailleşin durumu.
Ram'in ya da anakartın bozuk olduğunu düşünmüyorum ama bir arıza durumu varsa ramdir diye geliyor aklıma.
İmkan varsa ram'i başka bir anakartta ya da pc de deneyin. Ya da başka bir marka-model özellikle uyum listesinde olanla deneyin.
Yeni çıkan ram serilerinde uyum listesine bakmak zorunlu. Bu da size deneyim olmuş oldu.
En kötü durumda ramlari verip uyumlu ram almak. Ramlari aldığınız yerle görüşün hatta bi.
Kolay gelsin.
-
ramleri başka bir anakart ile deneyeceğim , sorun çıkarsa işlemci veya ramlerde bi sorun olduğundan emin olacağım duruma göre güncelleme yaparım konuya
-
msi anakartla sorunu çözdüm expo profilde 6400 stabil oldu , fakat manuel timinglerle stabilite yakalayamadım , işlemciyi servise gönderdim sıfırı ile değişti , yeni işlemci ile manuel timing girerek ayarlama yaptım şuan stabil ve sorunsuz.
-
islemci 5200 mhz destekli cok fazla sistemi zorlamamak adına 6200 de kullanmak bence daha mantıklı. anakart destekliyor ama islemci stabilitesini bozuyor.
-
asus anakartla stabilite yakalamak zor çünkü soc voltajı 1.25 versen de sabit bir voltaj değeri olmuyor , msi anakart aldım onla sıkıntı yaşamıyorum
Benzer içerikler
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- jfp1 nedir
- kopyala yapıştır çalışmıyor
- anakart sarı ışık
- root ne demek
- hoparlörden ses gelmiyor
- oem açılımı
- secure boot nedir
- internetim çok yavaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X