Şimdi Ara

Memtestte çıkan 2-3 adet hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, son 2 günde 3 adet ram değiştirdim sürekli sorunlu çıktığı için. Bu sefer de XMP açtığımda 2-3 adet sorun çıkıyor ama XMP kapattığımda bir sorun olmuyor. Ben bu RAMİ 3200MHz XMP açık olarak kullanacağım, tekrardan değişim istiyim mi sizce ? Yoksa normal bir durum mudur 2-3 adet hata.

CORSAİR VEGEANCE RGB PRO 2X8 3200MHz C16 BEYAZ RENK RAM

• Anakart ve işlemciyi de test ettirin. Sistem yeni ise iade edin o sorunlar bitmiyor. Gskill denediniz mi bende de ryzen 3600 corsair ram x470 anakart var aldığıma pişman oldum yol yakınken tedbirinizi alın. 1 tane hata bile çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerererara -- 19 Haziran 2020; 7:52:52 >
  • Tüm bileşenlerinizi yazar mısınız
  • Hocam sorun sürekli RAM'den dolayı çıktığı için ve değişimini aldığım için bileşenini yazmadım.
    R5 1600AF
    B450 GAMİNG X
    CORSAİR VEGEANCE RGB PRO 2X8 3200MHz C16
    RX580 8GB NİTRO+ SE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunusemre0101 -- 19 Haziran 2020; 11:8:23 >
  • Sorunum şu, XMP kapalıyken sorun yok fakat XMP açıkken 2-3 adet hata çıkıyor. RAM'i değiştirmeli miyim ? Diğer RAM'lerde 1.de 16.000 hata 2.de ise 6.000 hata çıkıyordu, bunda XMP kapalıyken sorun yok fakat açıkken çıkan 2-3 adet hata gözardı edilir mi diye soracaktım.
  • Yunusemre0101 Y kullanıcısına yanıt
    Ram hataları çok büyük sorun çıkartabilir. Bilgisayar sürekli mavi ekran verir güç keser güç kesildiği anda harddisk ve diper parçalar zarar görür. Bilgisayarın ömrü kısalır. Corsair ram yasaklanmalı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.