Memur Maaşları da Arttırılmamalıdır (5. sayfa)
-
-
Sana cevap vermeye dahi değmez ama nereden takip ediyorsun bu bilimsel çalışmaları anlatsana bir bana lütfen? Hangi kaynakları takip ediyorsun da ülkedeki bilimsel çalışma sayısına karar verdin? Bir makale nasıl yayınlanır haberin var mı? Ya da uluslararası dergilerde yayın yapmak için APC ödenmesi gerekliliğini duydun mu hiç? Prestijli bir dergide yayın yapmak için akademisyenin ödeyeceği ücret maaşından fazla bunu da bir araştır öğren istersen. Sen ne yapıyorsun bu arada bu ülke için? Mesleğin ne olursa olsun nasıl bir katma değer üretiyorsun bana bir anlatsana. Hani ülkenin memurunu ülkeyi sömürmekle eleştiriyorsun ya sen ne katıyorsun bu ülkeye? Bilgin yoksa fikrin de olmasın lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dokundu galiba?Üniversite sinavlarinda türkiye derecesi,ilk 500 de yer almış biriyim.Bu kadarı sana yeter heralde.İngilizce bilmeyen,slayttan dümdüz okuyan proflar gördüm.Akademik yayinlarin nerede yayınladığinı da gayet iyi biliyorum boşuna ağlama.Doğru düzgün uluslararası yayın yapan,araştırma yapan bir kaç hoca var onlara da enayi gözüyle bakıliyor.
Prof fışkırıyor diyorum,parasızliktan akademisyen olunmuyor gibi bir argümanla geliyorsun karşıma,nasıl bir kafa yapın var,anlayamadım
Bilgimin zekatıni versem sana ömür boyu yeter heralde
Buyur ver zekatını bekliyorum? Tek bir soruma cevap vermemişsin. Daha doğru düzgün Türkçe cümle yazamıyorsun buyur kanıtla dereceni? Ya sen daha birkaç yazmayı bilmiyorsun ne saçmalıyorsun lütfen ya? Ne olursun bana bilginin zekatını ver.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birine soru soran kişi önce kendini tanıtmalidir.Sen kimsinki, benim kendimi ispatlamama değer misin değmez misin?Bunlari öğrenmem lazım.Kendini ispatla Türkçe netlerimi de atacağim sana.Mosmor olmaya doyamayacaksın ama önce cevap vermeye değer olduğunu ispatlaman lazim
Adım soyadım belli ara illa ki bulursun. Ben seni sorgulamadan önce sen herkesi aynı kefeye koydun ya? Hani tüm akademisyenler derse gir çık yapıp bedava para kazanıyor dedin bunun karşılığında ben senin ne yaptığını merak ettim. Senin Türkiye derecen olması beni mosmor etmez Türkiye derecesi olan birinin bu kadar sığ bir düşünceye sahip olması mutsuz eder yalnızca. Çocuk gibi davranıyorsun inan bana. :)
Al bakalım Türkçeci ismail,Türkce netlerim.Kendini ispatlamadin lafı çevirdin ama ben sana kendimle ilgili ufak bir ispat yolluyorum.2010 yili ygs türkçe sonucum
Süpersin fatih. Hele ki 500 YGS sıralaması beni şoka soktu. Ancak halen ülkeye kattıklarınla ilgili herhangi bir fikrim yok. 14 senede çabuk unutmuşsun Türkçe konuşmayı onu söyleyebilirim. Biraz mosmor olup hüzünleneceğim. Bu kadar kompleks zararlı ama fazla üzme kendini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsmailAkdag -- 26 Aralık 2024; 19:2:12 >
Anlamak istemiyorsun ismail efendi,sana ne desem boş.Sence ygs de böyle yapmış birisi lys de ne yapmıştır?Hangi universiteye gitmiştir,ne iş yapmaktadır?Bunları atarlanmadan düşün,benim şahsımla ilgili başarılarımla ilgili ufak bir fikir sahibi olabilirsin.Senin ne olduğun hala muallak
Neyse gelelim esas konuya.Akademisyenlik malesef bu ülkede sadece para almak,insanlarin gözünde otorite kurmak için yapılan bir iş.Senin benimle ilgili mutlu olman mutsuz olman benim için önemli değil.Önemli olan tek sey vergilerimiz hayatimız bu verimsiz,torpilli memurlar yüzünden boşa gidiyor
Behçet hocamız akademideki çürümeyi en iyi anlatan kişidir bu ülkede.Malesef doğruları söyledi diye adamın başına gelmeyen kalmadı
AkademikLinkyoutubeHer Yer Doçent Her Yer Profesörhttps://www.youtube.com/watch?si=MTBSDbv70TL96um7&v=i28j0IgLuVQ&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence sen anlamak istemiyorsun. En başta dedim ki mesleğin ne olursa olsun sen bu ülkeye ne katıyorsun? Fark etmiyor senin kim olduğun. Kişisel başarılarınla ya da seninle ilgilendiğim yok anlayacağın.Bir kesimi ülkeye zarar vermekle eleştiren sen olduğuna göre faydalarını sen sayacaksın fatih. Okuduğunu anlamayı öğrendiğin gün belki fikrin olur. Halen haklıymış gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsun. Atarlandığım falan da yok bu arada kurduğun cümlelere bakarsan kim atarlı anlarsın. Önemli olan şey benim ya da senin mutluluğun değil, hiçbir şeye dayanmayan saçma sapan fikirlerinle yaptığın genellemelerin hiçbir anlamı olmaması fatih. Sen at gözlüğünle baksan da bu ülkeye değer veren ve bir şeyler için çabalayan memurlar da var fatih. Ben de olabildiğimce onlardan biri olduğunu düşünüyorum muallak bir durum yok yani. Her alanda çürük yumurta olabileceği için senin genellemelerinin içi boş fatih.
-
sensin fatih. foyam ortaya çıktı ben bir şovmenim.
kesinlikle yaparsın fatih. Fakat söylediklerimi idrak edemediğin açık uzatmayalım.
Hahahahahahah doğrusun. Türkçe öğren gel.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X