< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Memur Maaşları da Arttırılmamalıdır (6. sayfa)
-
-
memur maaşını asgari ücrete eşitlersen kimse okumaz ülkenin bugünü gitti geleceğini de mikersin.
-
Memur olmak için mi okunuyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayağı bir eleman blokladım. Konuyu açan eleman; teşekkürler. Ara ara gelir, gözden kaçırdığım varsa devam ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 26 Aralık 2024; 23:1:58 > -
Memurluk kaldırılmalıdır kesinlikle...
-
Keşke akademisyenlerin ekseriyeti dediğiniz gibi olsa. Lakin ülkemeizdeki akademisyenlerin çok küçük bir yüzdeliği dediğiniz gibi malesef. Bu da yapılan genellemeleri haklı çıkarıyor. Genelleme açısından düşünün lütfen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet bu sene zam yapılmasın
ne oldu koçum memur yapmadılar mı seni
-
Arttırıyorum, 700bin memur hapse atılmalı ve 300bin de idam edilmeli. Ülkenin geleceği buna bağlı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman iş kuracak sermayen veya zengin ailen yoksa en iyi tercih kamu hocam; zaten böyle düşünüyordum da şimdi emin oldum
Hocam bence ülkedeki memurların yarısından fazlasıda bir şekilde devlet ile ilişiği kesilmeli. Ülkedeki birçok memurun yaptığı tek iş her ayın 15 inde sadece bankamatiğin önüne gidip maaşını çekmek oluyor.
Her nerede yaşıyorsan farketmez yada hangi siyasi partiden olduğu farketmez. Bulunduğun yerdeki en yakın belediye binasına git. Oradaki memurları sadece 15 dk gözlemle. Ne demek istediğimi anlayacaksın.
İşini hakkıyla yapan memurların maaşı 150.000 TL olsun eyvallah. Ancak ne yazıkki ülkedeki memurların yarısından fazlası sadece bankamatik memuru..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır tersinden bakmayın memur olmak için okumak gerekiyor. Okuyan kalmazsa memur kalitesi düşer brokrasi yavaşlar
Koç,hayvan pazarında veya mezrada olur.Çobanlık yaptığını bilmiyordum.
Konuyu okumamış bile buraya her yazan memur gibi bayağı zorunuza gitmiş.Blok listemde yerini aldın hadi yallah
Memur olmayanlar kara cahil mi? Özel sektörde çalışanlar memurlardan daha nitelikli. Bu işin doğası gereği böyledir. Özel sektörde çalışan zaman geçtikçe kendisini geliştirmek zorundadır. Ama memur zaman geçtikçe kütleşir, niteliği azalır. Bürokrasi hantal, bu memur zihniyetinden kaynaklanır. Devlet de özel sektör zihniyeti hakim olsa memur kalitesi artar ve bürokrasi hızlanır.
Dünyanın hiç bir yerinden o ülkenin en nitelikli en eğitimli insanları memurlar arasından çıkmaz.
Bürokrasi hiç bir zaman kendi inisiyatifi ile ilerleyemez. Ya yerinde saymaya ya da gerilemeye doğru meyillidir. Özel sektörün baskısı olmasa hiç ilerleme gösterilemez. Özel sektörün ilerlemesine ayak uydurma mecburiyeti hisseden memur zihniyeti adımlarını hızlandırır. En statükocu ve en ketum kurum olan askeriye bile bu sayede inanılmaz esneklik gösterebilir. Örneğin eskiden sıradan bir harita edinmek için bile askeri kurum olan Harita Genel Müdürlüğü'ne çok zorlu müracaat süreleri vardı. Edindiğin sıradan bir harita bile çok pahalı idi. Ama özel bir şirket örneğin Google Earth diye bir şey çıkarıp, senin on katı pahalıya verdiğin sıradan haritaların milyon katı daha gelişmişini bedava sununca ve çok kolay edinmeni sağlayınca, memur zihniyeti devlet kurumu da buna ayak uydurmak için haritaları paylaşmak zorunda kalabiliyor. Yani bu örneği niye verdim. Askeri bürokrasinin bile özel sektörün baskısı karşısında direnme şansı yoktur.
Sonuç olarak memur zihniyeti geriye götürür, özel sektör zihniyeti ilerlemenin anahtarıdır...
-
Bu başlığı acan için bir hikaye vardı, türklerin cehenneminde kazanın başında zebani olmaz türkler nasıl olsa aşşağı çeker hesabı bir konu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Memura gelene kadar önce kamu işçilerinin maaşlarını düşürsünler maaşıydı ikramiyesiydi tediyesiydi 2 memur maaşına denk geliyor
+ bir ekleme daha yapayım şuan emekliliğini veren kamu işçisi 30 bin emekli maaşı 1.200k da emekli ikramiyesi alıyor garibim emekliler 12.500 almaya devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilay2012 -- 27 Aralık 2024; 17:58:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizin lafı oturma organınızdan anlamak için çabanızı takdir ediyorum ama bu memur olmak için okumak gerektiği gerçeğini değiştirmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X