Şimdi Ara

memurdan 95 corolla 1.6 xei 65000 de kaçmaz !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memurdan tertemiz toyota corolla 1.6 xei a/c

renk : turkuaz

km:65000

model : 95

yer:ANKARA

araç gerçekten çok temiz ve her yeri orjinaldir ..

istediğiniz yere gösterebilrsiniz.. aracın periyodik bakımları çetin emeç bulvarı üzerindeki toyota servisinde yapılmaktadır..kayıtlarınada bakabilrsniz..

ayrıca diğer xei modellerine göre de kliması mevcuttur..

• fiyat nedir hocam
  • Üstad fiyatınız nedir? Bir de iletişim bilgilerinizi yazarsanız görüşelim.
  • honos arkadaş sana PM atamıyoruz...Profilin çeki düzen istiyor biraz...iletişim bilgilerini buraya yazarsan iyi olur...
  • fiyat 15.500
  • quote:

Orjinalden alıntı: honos

fiyat 15.500

oha demekten kendimi alamıcam kusura bakma. bu krizde bu fiyat. üstelik 95 model bi araba için. sahibinden.com u bile geçmişsiniz ne yazıkki. orda zaten fahiş fiyatlarla ilana veriliyo arabalar. (baya ucuzmuş diyen arkadaşa satabilirsin belki.)

bak bu adam 10.000 e satıyo. yani belkide satamamış hala.

http://www.sahibinden.com/1995_corolla_1_6_xei_60_000-02WQQaXQQ12338301WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 17 Şubat 2009; 14:11:57 >

• peki sizce ne kadar eder...

fikir edinmek açısından soruyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en fazla 11 eder o da en fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: honos

peki sizce ne kadar eder...

fikir edinmek açısından soruyorum....

arkadaşım senin için üzücü olsada piyasa bunu gösteriyo. bi arkadaşım daha yeni 2001 model vw polo 1.4 comfortline nı 10.400 e aldı. yani piyasa ölmüş resmen. yani 10-11 civarı fiyat çeksen bile bu durumda satman zor gibi. bak galeriye sor istersen verecekleri rakama şaşırırsın bence. bende 93 model honda civic var. geçende galeriye sordum öylesine adam 4.000 tl eder dedi. düşün artık ne durumlara düştük.
  • way be ölmüşüzde ağlayanımız yok...

ama 12 den fazla edeceğini düşünüyorum.. tutulan bir araç çünkü..
  • hep düşünüyoruz kardeş zaten.olmuyo işte. bende elimdeki satıp üst model almayı düşündüm ama adam 4.000 deyince satacağıma dursun 2. bi araba alırım daha iyi dedim.

tutulan araç olayı eskidendi. özellikle kırmızı reno 12 ler çok tutuluyodu valla.
  • Arkadaşım sen arabanı bi pazara çek, gerçekten dediğin kadar temizse 12-13 civarı satılır. Benimki 13300 e c.tesi müşterisi çıktı, 3300 lük kısma 1 ay vade yaptığından arabayı vermedim. Km orjinal ve hiç kazasız ise arabanı rahat satarsın,araban bide 114 bg liklerden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtnplt

Arkadaşım sen arabanı bi pazara çek, gerçekten dediğin kadar temizse 12-13 civarı satılır. Benimki 13300 e c.tesi müşterisi çıktı, 3300 lük kısma 1 ay vade yaptığından arabayı vermedim. Km orjinal ve hiç kazasız ise arabanı rahat satarsın,araban bide 114 bg liklerden.

evet,aracın dediğin gibi temiz ise 12-13bin ytl gibi bir fiyata rahat satarsn diye düşünüyorum..

saygılar
  • 12-13 mü :D
    10bin tl piyasası hadi km düşük 11bin tl olsun daha fazla meraklsından başkası almaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sissil

12-13 mü :D
    10bin tl piyasası hadi km düşük 11bin tl olsun daha fazla meraklsından başkası almaz

o kadarda yapmayın dediğiniz fiyata 1.3 leri satılıyor arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

arkadaşım senin için üzücü olsada piyasa bunu gösteriyo. bi arkadaşım daha yeni 2001 model vw polo 1.4 comfortline nı 10.400 e aldı. yani piyasa ölmüş resmen. yani 10-11 civarı fiyat çeksen bile bu durumda satman zor gibi. bak galeriye sor istersen verecekleri rakama şaşırırsın bence. bende 93 model honda civic var. geçende galeriye sordum öylesine adam 4.000 tl eder dedi. düşün artık ne durumlara düştük.

hocam polo iyi fiyata alınmış. ben de arıyorum internette ilanlarda hiç bu fiyata görememiştim. şöyle bişey bide bize denk gelse. adamlar 2001 clio rxt lere 15-16 istiyor yaw
  • Resimleride bir görseydik

• Zamanında babamın vardı 93 model. Senelerce ikimiz de kullandık. Ama bu arabadan almam bir daha. Çünkü ABS, klima,airbag yok. Tabi şu an amacım yine corolla almak ama 2005 HB.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metesunshine

Zamanında babamın vardı 93 model. Senelerce ikimiz de kullandık. Ama bu arabadan almam bir daha. Çünkü ABS, klima,airbag yok. Tabi şu an amacım yine corolla almak ama 2005 HB.

abs airbag yok ama kliması war..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.