Arkadaşlar 8 ay önce aldığım aracı ev alacağım için 1 hafta içerisinde satacam. Araçta hata boya yok.Motorunda falan en ufak bir sıkıntı yok km orjinal ve uzun yolda yapılmıştır. Araç dolununda dolusudur. Linkten inceleyebilirsiniz.
Arkadaşlar 8 ay önce aldığım aracı ev alacağım için 1 hafta içerisinde satacam. Araçta hata boya yok.Motorunda falan en ufak bir sıkıntı yok km orjinal ve uzun yolda yapılmıştır. Araç dolununda dolusudur. Linkten inceleyebilirsiniz.
Bende az yakan sedan tarzı bir araç bakıyorum. Fiyat biraz yüksek gibi geldi yılına göre. Bir de İstanbul,Samsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Samsundan kardeşim. Arabada nokta hata yok. Bakımları daha bu hafta yapıldı. Yapılan şeyleri bir bir yazsam inan piyasadaki sıradan araçlardan çok farklı olduğunu anlarsın.
Vayy be amcamda sunrooflusu vardı.22500 e zor satmıştı.Şarap misali yıllandıkça değeri artıyor bu araçların.(Yanlış anlaşılmasın konuyu baltalama gibi niyetim yok.)
quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
Vayy be amcamda sunrooflusu vardı.22500 e zor satmıştı.Şarap misali yıllandıkça değeri artıyor bu araçların.(Yanlış anlaşılmasın konuyu baltalama gibi niyetim yok.)
Kimseye zorla bişey satmıyoruz gereksiz yorumlara lüzum yok
quote:
Orijinalden alıntı: Goqhanov
quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
Kimseye zorla bişey satmıyoruz gereksiz yorumlara lüzum yok