Şimdi Ara

menu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cildiricam yakinda yaa iyiki bi 1.1.3 e cikarmaya kalkiim dedim su aleti. suan menum takildi sag taraftaki uygulamalara gecemiyorum nasil duzeltebilirim acaba?

• ne uyuz makinaymış ya alıpta güzel diyene rastlamadım hiç
  • cidden ole akilli gibi gorunuo ama cok aptal biseyy
  • hickimsenin bi bilgisi yokmu arakdaslar ne yapmaliyim ?menu takidi sag tarafa gecmio hicbisekilde ama normal menude herseyi kullanabiliyorum
  • yuklemede hat olmus olabilir. yeniden yuklemeyi denesen daha iyi olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

ne uyuz makinaymış ya alıpta güzel diyene rastlamadım hiç

Abi İphone Güzel valla kurcalamassak fazla iyi 1.1.3 Yaptım Tek sorun çıkarmadı Maşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuumjr

cidden ole akilli gibi gorunuo ama cok aptal biseyy

kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmakla olmuyor bu işler...
    bilmediğiniz işlere kalkışırsanız illaki birşeyler olucak telefona bu Allah'ın emri gibi bişi..
    Biraz akıllıca kullanırsanız elinizdeki diğer telefonların oyuncak oldugun anlıyacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    boot sorunu
    18 yıl önce açıldı
    R tuşu sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salleen

quote:

bilmediğiniz işlere kalkışırsanız illaki birşeyler olucak telefona bu Allah'ın emri gibi bişi..
    Biraz akıllıca kullanırsanız elinizdeki diğer telefonların oyuncak oldugun anlıyacaksınız.

Bilmeden versiyona bakmadan program yükleyip telefonu göçertiyorlar ondan sonra İphone kötü..Ya şuna kullanmayı beceremedik desenize dünya memnun bi bizim millet beğenmiyor ama merak etmeyin Apple zaten Türkiye'ye göndermiyor telefonu siz Nokia SE falan takılın snake oynayın ve hala wap ile GPRS ile internete bağlanmaya çalışın ama ne olur şu cihaza laf etmeyin kullanamıyoruz diyin beceremedik diyin ayıp ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 28 Şubat 2008; 22:35:13 >

• Bilende bilmeyende kullanıyor işte..
  • quote:

Aptaldir doğrudur... ama zorla alip kimsenin cebine koymadıki aleti devamlı bi yeriyle oynarsan aletin sapıtması normaldirki
    elektronik cihaz nihayetinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciga75

quote:

Orjinalden alıntı: Salleen

quote:

Bilmeden versiyona bakmadan program yükleyip telefonu göçertiyorlar ondan sonra İphone kötü..Ya şuna kullanmayı beceremedik desenize dünya memnun bi bizim millet beğenmiyor ama merak etmeyin Apple zaten Türkiye'ye göndermiyor telefonu siz Nokia SE falan takılın snake oynayın ve hala wap ile GPRS ile internete bağlanmaya çalışın ama ne olur şu cihaza laf etmeyin kullanamıyoruz diyin beceremedik diyin ayıp ya...

saçma sapan sallayıp durmayın ya. görende giyilebilir bilgisayar filan kullanıyorsunuz sanacak. işletim sistemli bir telefon tek özelliği bi iki resmi sağa sola çekiyorsunuz.

gprs ile internete bağlanmaya çalışın filan diyince millet sanacak wifi den bi tek iphone internete giriyor komik olmayın elbette iphone güzel bir telefon ama emin pocket pc lerden üstün değil.

• adı üstünde arkadaşım Pocket PC
    bu pocket pc değilki telefon sadece pocket pc de windows var bunda ise unix :)
    sen pocket pc nin hiç bişeyini değiştiremezken GNU sağolsun ben bu aletin bütün özelliklerine parmak atarim
    bu arada pocket pc de sanirim apache yoktu dimi :)
    neyse kıyaslama yapilamaz ikiside farklı kulvarlarda sadece takiliyorum ben...
  • nie bos bi muhabbete donusturdunuz olayi anlamadim ama soru sorduk sadece .iphone dan memnun olmayanlarin anlini karislarim diinde tam olsun .
  • quote:

Orjinalden alıntı: OwaR

adı üstünde arkadaşım Pocket PC
    bu pocket pc değilki telefon sadece pocket pc de windows var bunda ise unix :)
    sen pocket pc nin hiç bişeyini değiştiremezken GNU sağolsun ben bu aletin bütün özelliklerine parmak atarim
    bu arada pocket pc de sanirim apache yoktu dimi :)
    neyse kıyaslama yapilamaz ikiside farklı kulvarlarda sadece takiliyorum ben...

neyini değiştiriyorsun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.