< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Menzil artırıcı internet hızını düşürür mü ? (İlk mesaj GÜNCEL) (2. sayfa)
-
-
wifi sinyali yetersizse kayıplar oluyor client router olarak dene farkı gör... -
Bende airties'in bir genişleticisi var, hızı %50 düşürüyor -
Client router hangi mode oluyor? Ben eski bir modemde wds modu ile kablosuz olarak iki modemi birbirine bağlamıştim ve hiç kayıp yoktu. Kablo ile uğraşmak istemediğim için bu TP link re200 u aldım bunda sa access point modu var. Acaba re200u wds mode ile kullanabilir miyim? Wds modu ana modemde açacağım ama re200de dhcp yi kapatmam lazım ama öyle bir seçenek yok nasıl kapatırım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende hızı yarıya düşüyor. Hem de modeme çok yakın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici iyi midir tavsiye eder misiniz ? Yoksa bunun yerine alınabilecek daha iyi alternatifler var mı ? -
Kullanmadım hocam yorum yapamicam o yüzdenquote:
Orijinalden alıntı: kamisama-
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici iyi midir tavsiye eder misiniz ? Yoksa bunun yerine alınabilecek daha iyi alternatifler var mı ? -
bence xiaomi almak yerine tenda, tp-link gibi tecrübeli ve kullanışı basit modellere bak client router modda hız kaybı yok... -
TP-LINK TL-WA901ND kullanıyorum kaç yıldır. Özellikle şuanki evde çok vasat çalışıyor. Öncelikle teşekkürler, CLIENT ROUTER moddan haberim yoktu, yarın deneyeceğim. Buraya yorum yapacağım sonrasında, diğer arkadaşlar için de faydalı olur.quote:
Orijinalden alıntı: detanaoq
bence xiaomi almak yerine tenda, tp-link gibi tecrübeli ve kullanışı basit modellere bak client router modda hız kaybı yok... -
Arkadaşlar selamlar cümleten.
Benim evimde Turkcell Superonline var. Yeni bağlattım. İlk ay hız 100MB hediye paket 25 MB
ZTE ZXHN ZH267A modem kullanıyorum 2.4/5ghz destekli.
Xiomi Router Pro aldım.
Şimdi modem 2.4ghz bağlanınca hızı 30-40MB bandında, 5GHZ bağlanınca 90-100MB bandında alıyorum.
3. Wifi gibi Router yeniden isimlendirdim onda ise hız düşüyor yakınında 15-25MB arası alıyorum modemle arasında mesafe 15Metre.
- Koridorda araya giren duvar yok, sadece kapı var
- Sinyal hızı nerdeyse modemle aynı ama indirme hızı modeme göre düşük upload yüksek
Bunların sebepleri nedir?
Yukarıda arkadaşlar hız düşer diyor sizce normal mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam repeater modunda hız düşüyor malesef. Modeme yakın olması lazım aynı zamanda sana da yakın olması lazım yani ikinizin ortasında. Ayrıca modemle router arasında kapı olması büyük sıkıntı :(quote:
Orijinalden alıntı: GoXVII
Arkadaşlar selamlar cümleten.
Benim evimde Turkcell Superonline var. Yeni bağlattım. İlk ay hız 100MB hediye paket 25 MB
ZTE ZXHN ZH267A modem kullanıyorum 2.4/5ghz destekli.
Xiomi Router Pro aldım.
Şimdi modem 2.4ghz bağlanınca hızı 30-40MB bandında, 5GHZ bağlanınca 90-100MB bandında alıyorum.
3. Wifi gibi Router yeniden isimlendirdim onda ise hız düşüyor yakınında 15-25MB arası alıyorum modemle arasında mesafe 15Metre.
- Koridorda araya giren duvar yok, sadece kapı var
- Sinyal hızı nerdeyse modemle aynı ama indirme hızı modeme göre düşük upload yüksek
Bunların sebepleri nedir?
Yukarıda arkadaşlar hız düşer diyor sizce normal mi?
-
modemdeki kablosuzağ ayarını doğru yaparsan hız kaybı olmaz... d-link DAP-1325 ile vede TL-MR3020 ile hız kaybı olmadan kullanabildim... -
Nasıl bir ağ ayarı?quote:
Orijinalden alıntı: detanaoq
modemdeki kablosuzağ ayarını doğru yaparsan hız kaybı olmaz... d-link DAP-1325 ile vede TL-MR3020 ile hız kaybı olmadan kullanabildim...
Ben 2 tane TP-LİNK kullanıyorum biri modem biri access point ikisini de kurulum videolarına göre kurdum. Hız kaydı net %50
Geçenlerde Cilent Mode denedim kablo ile pc'ye bağladım. Onda da ana modeme uzak olduğu için PC ve AccesPoint yine hız düştü... -
wifi kanalını değiştir 13, 12, 11 gibi... bant genişliğini 20/40 değilde 4omhz yap... WPA2-PSK şifreleme AES olsun... koruma aralığı uzun... hepsi bu... play.google.comWiFi Analyzer (open-source) - Google Play'de Uygulamalarhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.vrem.wifianalyzer&hl=tr
client router ethernetten bağlı... kablsuz ağ kartım 11 b/g olunca...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 15 Nisan 2020; 18:43:32 >
-
mümkün değil bu -
-
https://www.akakce.com/router/en-ucuz-xiaomi-mi-4a-fiyati,518094702.html
Bu cihazı aldım hızı tam alsamda bir şey indirirken hiç stabil indirmiyor 100Mbs hızım var sürekli 4 5 8 9 diye inip çıkıyor hız çözüm bulamadım
Kablonet bu arada
-
en mantıklı çözüm powerline kullanmak.mercury,ve xiaomi repeater kullandım. mercury (şok ve a101 de satılan 3 antenli model) hız olarak iyi ancak çok kopmalar yaşıyordum.Xiaomi bağlantı hızı daha yavaş görece daha stabildi. TP Link A.Point OpenWRT kurup client modu ile kullanıyorum ancak 25mps bağlantıyı kafasına göre 3 veya 10 civarında veriyor. Araştırmalarım sonucu en az hız kaybının powerline ile olduğunu gördüm ve yakın zamanda tplin av500 wifi alıp evin her iki katıında da interneti sorunsuz şekilde dağıtmayı planlıyorum.
-
Menzil arttırıcı aktifken modeme menzil arttırıcıdan değil de direkt bağlanılabiliyor mu? Bağlanılabiliyorsa, direkt olarak modeme bağlı cihazın hızı da %50 civarı düşüyor mu? Acil cevap lütfen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X