Şimdi Ara

meraba arkdaslar uzman olan arkaslarimin tavsiyelerini almak isterim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir çok konu yazılmıştır toplama pc hakkında bilgilerine ihtiyacım olduğu arkadslara şimdiden teşekkür ederim kısaca butcem 2.500 3.000 arası oyun üzerine bi pc toplamak istiyorum 2 hafta kadar kısa bi süre içinde onun için sizden yardimlarinizi bekliyorum şimdiden çok tesekur ederim fiyatlarını ve sistem seçeneklerini aciklarsaniz sevinirim iyi forumlar ( ses sisteminde onerirseniz iyi olur odami baştan sona dizaynı için urascam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saruhaan -- 6 Ocak 2014; 23:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chris Brown'un ana konusu var orada yazarsan daha detaylı bir şekilde yardım ederler. 2014 güncel sistemleri adıyla...

• Orijinalden alıntı: saruhaan

Bir çok konu yazılmıştır toplama pc hakkında bilgilerine ihtiyacım olduğu arkadslara şimdiden teşekkür ederim kısaca butcem 2.500 3.000 arası oyun üzerine bi pc toplamak istiyorum 2 hafta kadar kısa bi süre içinde onun için sizden yardimlarinizi bekliyorum şimdiden çok tesekur ederim fiyatlarını ve sistem seçeneklerini aciklarsaniz sevinirim iyi forumlar ( ses sisteminde onerirseniz iyi olur odami baştan sona dizaynı için urascam)

Anakart olarak ; Asus Maximus VI Hero
    İşlemci olarak ; İ7 4770 K allabilirsin ( Buna bir de U14S soğutucu aldın mı sessizliği yaşarsın.)
    Ram olarak ; Gskill 1866 mhz 2 x 4 alabilirsin.
    HDD olarak ; Seagate 1 TB ( 2 TB ) barrcuda alabilirsin ya da SSD alabilirsin.
    Kasa olarak ; C70 beyaz tercih edebilirsin,nedenine gelince 3 tane rengi var bu kasaların askeri yeşil , siyah ,beyaz ( askeri yeşil olana dvd yazıcı koyduğunda sırıtacak , siyah odayı boğar ve tozu çok gösterir , beyaz ön tarafı siyah olanda bir sıkıntı olmaz.Kasa da ayrıca 5 fan daha takabilirsin,Fan olarak tercihini NOCTUA dan yapmanı tavsiye ederim sessizlik konusunda üstüne yoktur.Kasayı netten incelersen daha cezbedici olacaktır.
    Ekran kartı olarak ; GTX 780 ya da 290 özel soğutmalı olanı bekleyeceksin.( ben de alacağım ama 290 özel soğutmaları beklemedeyim,GTX780 de dolar düşerse düşünebilirim.)
    Psu olarak ; TX750 W aldığında yetecektir OC düşünüyorsan veya Sli-CF yapacaksan haliyle yetmeyecektir.
    Klawye - Mause olarak ; X7 A4 Tech game klawye ve mause ları var tavsiyemdir.( kullanıyorum )
    Ekran olarak ; Ben 32 LS 570S kullanıyorum ama monitör konusunda tavsiye vermeyeyim bütçeyi zorlaman lazım.

Hayırlı geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadecebirdost -- 6 Ocak 2014; 23:42:20 >

• Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

Orijinalden alıntı: saruhaan

Bir çok konu yazılmıştır toplama pc hakkında bilgilerine ihtiyacım olduğu arkadslara şimdiden teşekkür ederim kısaca butcem 2.500 3.000 arası oyun üzerine bi pc toplamak istiyorum 2 hafta kadar kısa bi süre içinde onun için sizden yardimlarinizi bekliyorum şimdiden çok tesekur ederim fiyatlarını ve sistem seçeneklerini aciklarsaniz sevinirim iyi forumlar ( ses sisteminde onerirseniz iyi olur odami baştan sona dizaynı için urascam)

İşlemci olarak ; İ7 4770 K allabilirsin ( Buna bir de U14S soğutucu aldın mı sessizliği yaşarsın.)
    Kasa olarak ; C70 beyaz tercih edebilirsin,nedenine gelince 3 tane rengi var bu kasaların askeri yeşil , siyah ,beyaz ( askeri yeşil olana dvd yazıcı koyduğunda sırıtacak , siyah odayı boğar ve tozu çok gösterir , beyaz ön tarafı siyah olanda bir sıkıntı olmaz.Kasa da ayrıca 5 fan daha takabilirsin,Fan olarak tercihini NOCTUA dan yapmanı tavsiye ederim sessizlik konusunda üstüne yoktur.Kasayı netten incelersen daha cezbedici olacaktır.
    Ekran kartı olarak ; GTX 780 ya da 290 özel soğutmalı olanı bekleyeceksin.( ben de alacağım ama 290 özel soğutmaları beklemedeyim,GTX780 de dolar düşerse düşünebilirim.)
    Psu olarak ; TX750 W aldığında yetecektir OC düşünüyorsan veya Sli-CF yapacaksan haliyle yetmeyecektir.
    Klawye - Mause olarak ; X7 A4 Tech game klawye ve mause ları var tavsiyemdir.( kullanıyorum )
    Ekran olarak ; Ben 32 LS 570S kullanıyorum ama monitör konusunda tavsiye vermeyeyim bütçeyi zorlaman lazım.

Hayırlı geceler.

Teşekkürederim tavsiyeiz için ne kadar tutdugunu yada şu şu fiyatdir nerden bula bilcemi soleye bilirmisiniz

• Orijinalden alıntı: saruhaan

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

Orijinalden alıntı: saruhaan

Hayırlı geceler.

Teşekkürederim tavsiyeiz için ne kadar tutdugunu yada şu şu fiyatdir nerden bula bilcemi soleye bilirmisiniz

inventus adlı şirketten temin edebilirsiniz 30 40 fazladır ama en azından garanti de sıkıntı yaşatmıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.