arkadaşlar öncelikle merhaba diyorum,bu benim forumda ilk yazım...foruma katkısı olan emeği geçen herkesi tebrik eder ve teşekkürlerimi iletirim...lafı fazla uzatmıyım...arada bi som sos vs. eşyaların kaç para olduunu soran arkadaşlar var..tabi fiyat belirlemek tamamen kişinin kendi insiyatifine kalmış...
ben bugün daha satıyorum demeye kalmadan anında lvl 16 seal of moon critical 10 kılıca 3 milyona alıcı buldum...sattıktan 1 dakika sonra biri daha istedi ve sattığımı söyleyince biraz ucuza sattınmı söledi...ama tabi öyle denk gelmiştir bilmiyorum pişman felan değilim...alan memnun satan memnun..
hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum
fiyat çok iyi ucuz falan deil bence
Walla fazla bileAma iyi para.Satan mutludur tabe...
quote:
Orjinalden alıntı: mutluhaberler
arkadaşlar öncelikle merhaba diyorum,bu benim forumda ilk yazım...foruma katkısı olan emeği geçen herkesi tebrik eder ve teşekkürlerimi iletirim...lafı fazla uzatmıyım...arada bi som sos vs. eşyaların kaç para olduunu soran arkadaşlar var..tabi fiyat belirlemek tamamen kişinin kendi insiyatifine kalmış...
ben bugün daha satıyorum demeye kalmadan anında lvl 16 seal of moon critical 10 kılıca 3 milyona alıcı buldum...sattıktan 1 dakika sonra biri daha istedi ve sattığımı söyleyince biraz ucuza sattınmı söledi...ama tabi öyle denk gelmiştir bilmiyorum pişman felan değilim...alan memnun satan memnun..
hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum
köşeyi döndn tabi
İyi fiyata satmışın normal o mala o fiyat. Umarım paranın hayrını görürsün.
BOl SoSun lı günler kardeşim.
Bol şanslar...
Ya byler ben konuyu daıtmak istemem ama bana bi yardm edim yeni topic açıp kirlilik yapmak istemiyorum...Lv7 yim glaive full int colt bide weapon un en baştaki skil işte daha yeni başladım adlarını pek bilmiorum bu gün başladım lvl zor gidiyor lvl 8 olnca silah takcam sizce daha mı hızlı kasarım ne kesmem lazım şimdilik görevleri yapmayı tercih ediyorum sanırım en hızlı görevlerle lv atlabilir siz ne dersiniz?