Şimdi Ara

Merak edenler için denediğim online oyunlar hakkında kısa bilgi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewet arkadaşlar son zamanlarda artan online oyun furyasından sizlere aktaracağım kısa bilgiler tabii bunlar benim kişisel görüşlerim.Sadece benim oynadığım fakat başkasının acaba oynamalıyım.Yada download etmelimiyim sorularına kısa yanıtlar.

İlk olarak heroonline USA-TR ile başlayayım.Oyunun hem usa hemde Tr versiyonu mevcut.
    Grafik :Tatmin edici
    Oynanabilirlik:Tatmin edici
    Ses ve Müzik :Clasic Uzak doğu fantezi müzikleri
    Pet :Var
    Pet Türleri :Binek ve saldırı
    Pvp-Duel:Var
    Hile BOt VS:Var
    Fakat oyunda (USA)müthiş bir türk düşmanlığı var.Sizin Türk olduğunuzu anladıkları zaman direk ya küfrediyorlar yada sizi oyundan soğutmak için kastırmıyorlar.

2-Karahan(Orjınal adı-TwelweSky2)
    Grafik:Vasat
    Oyananabilirlik :Sıkıcı tek düze
    Ses ve müzik :Yok denebilecek kadar az
    Pet Türleri :Saldırı.
    Hile BOt vs:Son zamanda aldığım bilgiye göre var.
    Pvp Duel:Var
    Oyun genel anlamda sıkıcı ortalık ta tepkisiz moblar (zindanlar hariç) tek düze benzer mapler .Akıcı olmayan grafikler oynanabilirlik.

2-WariorEpic:
    Grafik :Orta
    Oynanabilirlik :Orta
    Ses ve müzik :Orta
    Pet :Zannedersem yok olanı görmedim çünkü
    Oyun genel anlamda diğer oyunlardan farklı 3 şekilde oynanabiliyor.İster solo ister pvp ister ortak macera ve parti ile.Fakat mapler küçük ve detay çok bir süre sonra mapta sıkışıp kalıyorsunuz.Karkater yönlendirme yine benim kişisel fikrim tam bir işkence.

3-Metin2:10-15 YAŞ arası kardeşlerimiz oyunu istila etmiş .Yorum sizin

4-KniğhtOnline :
    Grafik :Güzel
    Ses ve Müzik:Orta
    Oynanabilirlik:Güzel
    Pet:Var
    Tüleri:Saldırı ve yardımcı
    Bot Hile vs:Var
    Pvp:Var

4-Silkroad :BOT BOT BOT Anlayın işte .

5-WariorofReturn:
    Oyun bize sanki 90 yıllarda yapılmış bir oyun havası veriyor.Harita geniş kontrol kolay.Fakat grafik berbat
    Grafik :Berbat
    SES Ve Müzik:Komedi
    Oynanabilirlik :Diablo bile bundan iyi derim.
    Türleri:Binek Saldırı

6-DragonSKY:
    Oyun yine mistik uzakdoğu mitolojisi üzerine kurulu.Grafikler Güzel akıcı mapler oldukça geniş.Kontrol kolay.
    Grafik:Tatmin edici
    Ses ve müzik :Tatmin edici
    Oynanabilirlik :Tatmin edici.

7-ShoOnline :
    Orta şekerde anlaşılması kolay fakat sağlam bir pc konfigrasyonu isteyen bir oyun.Maplar geniş moblar akıllı ve tepkili.Grafik canlı ses ve müzik olarakta fena değil.
    Oynanabilirlik :Orta
    Türleri:Binek ve saldırı.
    PvP Duel:Var

8-CrossFire:
    Güzel bir fps diyebilirim.Ama altarnetifleri de yok değil.Army Combat ve WarLord gb
    Grafik:Güzel
    Oyananbilirlik :Güzel
    Ses ve müzik:Fena değil

9-Shaia Online:
    Grafik:Renkli Güzel
    Ses ve Müzik :Güzel
    Oynanabilirlik :Fena değil.
    Pvp duel:Var
    Oyun genel anlamda oynanabilir.Özelikle KniğhtOnline sevenlerin deneyebileceği türden.Geniş maplar akıcı grafik.

10-Dekaron online 2Mons :
    Ses ve Müzik:Güzel
    Oynanabilirlik :Güzel
    Pvp Duel :Var
    Hile Bot vs:Malesef var.
    Oyun genel anlamda çok güzel akıcı grafikler akıcı müzik kendi mp3 playrınızı bile ekleyip istediğiniz bir parçayı sıkılmadan dinleyebilirsiniz.Mapler geniş bir o kadarda çeşitli oynanabilirlik güzel genelde zindan ve map partileri tavsiye ederim.

11-Requiem:Bloody Mare
    Ses ve Müzik:Ürkütücü ve Fena değil
    Oynanabilirlik:Fena değil.
    Bot Hile :Uzun zamandır oynamıyorum.Ben oynarken yoktu.
    Oyun genel anlamda oynanabilir.Oyunu diğer oyunlardan ayıran en büyük özellik aşırı kanlı bir oyun (18 yaş altı) kardeşlerimize tavsiye etmiyorum.Korku ve şiddet öğelerini fazlasıyla barındırıyor.Bunu dikkate alarak isteyen deneyebilir.Maplar geniş moblar tepkili grafik güzel ve canlı.Genelde zindan partilerinde kasılabilirsiniz solo olarak zor.Fakat oyunun en büyük Eksi si uzun süren server bakım çalışmaları oyun serverları sık sık çöküyor.

12-Last Cahos:
    Oynanabilirlik :Başta biraz zor ama alışınca bayağı güzel
    Ses ve Müzik:Gothic parçalar oyuna uyum sağlamış
    Türleri:Binek ve Saldırı
    Oyun akıcı grafikler geniş maplar aynı haritalar üzerinde bir çok değişik mob ve sıkıcı olmayan Questleri ile bence oldukçe iddalı.Kontrol ve yönlendirme oldukça iyi.Oyunun bana göre tek eksiği oyun motorunun pek iyi olmayışı ile oldukça güçlü bir pc configrasyonu istemesi.Ben p4 3.00 2.gb ram 512Mb 7300 gt ekran kartı ile bile oldukça zor anlar yaşıyorum.Kesinlikle denemeye değer olduğu kanısındayım.

13-Titan Online:
    Grafik :2D-3D Anime tarzı modellemeler Fena değil.
    Oynanabilirlik :Kolay ve idare eder.
    Oyun genel anlamda renkli animasyonlar cıvıl cıvıl haritaları ie anime tarzı oyunlardan hoşlananlar için oynanabilecek bir oyun.Bu tarz oyun için alternatifleri çok buda ek bilgi.

Ewet arkadaşlar yazımın başındada belirtim.Bunlar benim şahsi görüşlerim ama bu oyunları denemek isteyen arkadaşlarımıza hele kotalı arkadaşlarımıza fikir olması açısından görüşlerimi belirttim.Tabbiki herkesin zevkleri ayrı gerisi size kalmış herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakan -- 12 Haziran 2009; 14:10:08 >

• Eline sağlık. Yeni başlayacak arkadaşlara çok yardımcı olacaktır.
  • Cross Fire da hile çok fazla :(
  • Hoş olmuş fakat yazıların arasında biraz boşluk biraksan daha iyi olabilirdi görsel acidan
  • karahan hakkındaki yorumuna katılmadım oyun geleli 10 gün olmuşş ve 100.000 den fazla üyeye sahip open beta sürümünde olmasına rağmen.Görsel efektler bnce çok hoş özellikle PvP ciler için kesin bağlanabilceklerini söyleyebilrim
  • 4-KniğhtOnline :
    Ses ve Müzik:Orta
    Oynanabilirlik:Güzel
    Tüleri:Saldırı ve yardımcı
    Bot Hile vs:Var
    Pvp:Var

knight onlinein grafikleri gslleşmişte haberimiz yok
  • 4-KniğhtOnline buraya

ğ beni bitirdi
  • knight online ve silkroad hakkında yazdıklarınızı gördükten sonra okumayı kestim.
  • ayrıca USA herodada ırkçılık falan yok kandırma milleti.
    yada ben hiç karşılaşmadım
  • arkadaşlar bunlar benim görüşlerim katılıp katılmamak sizin bileceğiniz iş .Hero için söyleceyeğim.2005 te beta olarak oynayan kişilerden biriyim.2008 e kadar oynadım.Bir çok çar denedim.En son kastığım çar 98 lvl iken ispanyol oyuncularla küfürleşmeden banlandım.Yaşım 33 bu arada ırkçılık bal gb de var.Kardeşim bizim gb 90+ lvl de adamlara sırf TR niki ekli diye nikimizin sonunda çok küfreden oldu aç sonunda TR olan bir nik ırkçılık varmı yokmu anlarsın.
  • bu arada knigth ve silkroad oldukça fazla bir oyuncu kitlesine sahiptir.Grafikler 90 lı yıllarda çıkmış online oyunlar için oldukça iyi bunu herkes bilir..Bu arada bu başlık tartışma platformu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakan -- 15 Haziran 2009; 17:34:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakan

bu arada knigth ve silkroad oldukça fazla bir oyuncu kitlesine sahiptir.Grafikler 90 lı yıllarda çıkmış online oyunlar için oldukça iyi bunu herkes bilir..Bu arada bu başlık tartışma platformu değil.

90li yillar diyorsun ama bugunku online oyuncularin cogunlugu gunumuzun grafiklerini istiyor sirf 90lar icin grafikleri guzelse buna bugun guzel diyemessin bence...
    Not: Yanlis anlama ne sana nede soyledigin oyunlara karsi bir elestri degildi demek istedigim oyunun grafikleri 90larda guzel olabilir ama suan degildir
    Ama neyse sen kendi goruslerini yazmissin saygi duymak lazim Renkler ve zevkler tartisilmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakan

bu arada knigth ve silkroad oldukça fazla bir oyuncu kitlesine sahiptir.Grafikler 90 lı yıllarda çıkmış online oyunlar için oldukça iyi bunu herkes bilir..Bu arada bu başlık tartışma platformu değil.

ozaman yıllara gore kıyaslama yaptıını yaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.