Şimdi Ara

Merak ettiğiniz Lcd ve plazma tv modellerini yazın yardımcı olim:) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
24.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam FEAR kardeş bende sony w3000 ile samsung m87 bd modeli arasında kaldım hangisini önerirsin? şimdiden saol.
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_32PFL9632D-LCD-TV,2216.html 1080i yeterli hatta türkiyeye fazla bıle 1080p full hd ler destekler ama bırde kaynak lazım oda trde yok bana göre gereksız forumdan aldıgım bılgılere göre yanlışım varsa fear üstat düzeltır
  • selam,

LG 32LB75 modeli nasıldır, bide gerçi biri lcd biri plasma hemde boyut farkıda war ama samsung PS42Q91H modelinide uygun bi fiyata buldum sen bu iki model arasından hangisini tercih edersin ??? ( uydu anteniyle tv ve lig tv de maçları arada birde dvd den film seyrediyorum bu arada )

yardımların için şimdiden teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooonurrr -- 27 Kasım 2007; 18:05:52 >
  • samsung m87 bd ile sony w3000 modeli arasında kaldım yardımcı olabilirmisin saol
  • selam fear;
    bende bu seçim meselesinde sıyırma noktasına gelenlerdenim, bütçe yaklaşık 3000 aklımdaki seçenekleri 3'e indirdim(42pfl7332, 40r81, 40d3000) bide senin fikrini alayım istedim. pfl 7332 ve r81 hakkındaki yorumlarını okudum d3000'i bu iki model ile kıyaslarsak sence aradaki fiyat farkına degermi(400 ytl)? foruma olan katkın aşikar, cevaplasanda cevaplamasanda paylaşımın için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

Sevgili Fear;
    geçen hafta Sony 37P3000 aldım.Şu an için memnunum ama iyi bi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum.Bu model hakkındaki düşüncelerin nelerdir.Fiyatı2500 lira askı aparati dahil.Teşekkürler.

modeli hiç denemedim hocam yorum yapmam yanlis olur bu durumda en tecrubelimiz sensin urun nasıl memnunmusun ? Cihaz herhangi bir sorun çıkarttımı ?Hareketli goruntulerde performansı nasıl ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mantık

Fear.
    Emekli olan CRT sony nin yerine philips 47pfl 9732 LCD almayı düşündüğümü ve ne önerdiğini sormuştum.hiç aklımda plazma yoktu ama sen bana philips 50'' pfp 5532 yi düşünmemi önermiştin.iyice arastırdım ve bana plazmanın uygun oldugunu anladım .HD yayınlar oturuncaya kadar 4,5 yıllık ara dönemde her seyin daha oturacagını düşünerek 5532 50'' estoreye sipariş verdim 12 ay vade YTL.3615 e yanında philips dvp 3142 dvd hediye salıya geliyor.senden bu tv ile ilgili almam gereken kablolar nelerdir (kablolu,Uydu merkezi 2 canak,D.türk) e tv yi hangi kablo ile nereden baglamam gerek.verimli kablo markası,ve ayarları ile ilgili bilgi yada kaynak nedir saygılar.Hep***mantık***lı kalın.

D.türk kullanıyorsanız. d.türk merkezi aramanız gerekli. oraya Hdmı çıkışlı uydu cihazı talebi yapmalısınız...
    D.turk kullanımıyorsanız yine Hdmı çıkışlı bi uydu cihazı kullanmalısınız.
    Açıkcası uydu cihazları ile ilgili bildiğim scart ve hdmı arasındaki farklar kutuların performansları nedir kanal geçişsureleri nekadar hızlıdır vs. bunu bilemiyeceğim.

Scarttan bağliyacaksanız altın uçlu olması ,(Açıkcası herhangi bir marka söyliyemeyeceğim). Hdmı bağlicaksanız philipsin 49 ytl lik altın kaplamalı olanı var onu tavsiye ederim Buyuk AVM lerde çok rahat bulabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: fuatergenoglu

Fear, sence yeni yılda yeni modeller ve Avrupa Şampiyonası yüzünden fiyatlar düşer mi?

Açıkcası Yeni ürünler geliyor fiyatlar yukselicek . eski urunler dusucek . :) Yenileri görünce Eskilere bakmicaz :) onun için değişen bişi olmicak :D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_night77

Fear üstadım ,
    1080i ve 1080p ne anlama geliyor?

3.000-3.500YTL bütçe için TV,Sinema,PC ve PCOyun amaçlı kullanmak üzere LCD tavsiyeni öğrenmek istiyorum.

İgin için şimdiden teşekkürler..

1080i sanal satir sayili tarama . 1080p sanal satirsayisi eklenmeden yapilan tarama modeli..

42pfl7762D philips bayiilerinde 3499 a bulabilirsin . 5ms tepkime 7500:1 kontrast dvpt pixelplus2hd güzel cihaz.pc ye bağlamak için hdmı çıkışı kullanıyorsun ..fullhd
    40N87BD 3699 anadolu grubu samsung bayiilerinde.10000:1 kontrast game mode 8ms tepkme fullhd
    Birde sony nin teknosalarda sattığı 3499 ytl lik fullhd lcd si ..

bu 3 u arasında tercih yapabilirsin .
    ben 7762 ve 40n87bd arasında bir tercih yapman gerektiği kanısındayım . yada birazda bekle yılbasdına doğru daha ucuza al :D

• quote:

Orjinalden alıntı: sahfspeed

selam FEAR kardeş bende sony w3000 ile samsung m87 bd modeli arasında kaldım hangisini önerirsin? şimdiden saol.

Bana sorucak olursanız M87, ama 2 urunu yanyana koyunca bi fark yok onu söylim neden M87 kasası daha güzel ve bi fark yok .Ama benim için garanti onemli derseniz 5 sene sony garanti veriyor onu tercih edebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceoole

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_32PFL9632D-LCD-TV,2216.html 1080i yeterli hatta türkiyeye fazla bıle 1080p full hd ler destekler ama bırde kaynak lazım oda trde yok bana göre gereksız forumdan aldıgım bılgılere göre yanlışım varsa fear üstat düzeltır

Ya açıkcası 1080p 1080i destekliyen makine alin ne olur ne olmaz fiyatlarda fark yok cunku.,Bana sorucak olursanda HD goruntu gelsin 1080 miş 720miş umrumda değil :) goruntu olsun kafi .

• quote:

Orjinalden alıntı: ooonurrr

selam,

LG 32LB75 modeli nasıldır, bide gerçi biri lcd biri plasma hemde boyut farkıda war ama samsung PS42Q91H modelinide uygun bi fiyata buldum sen bu iki model arasından hangisini tercih edersin ??? ( uydu anteniyle tv ve lig tv de maçları arada birde dvd den film seyrediyorum bu arada )

yardımların için şimdiden teşekkürler ...

PS42Q91H . umarım açıklayıcı olmustur :)
  • Üstad selamlar,
    ağırlıklı olarak digiturk ve dijital uydu yayını seyretmek ve aşağı yukarı haftada bir dvd seyretmek amacıyla kullanmak üzere 2500-4000 ytl arasına bir lcd yahut plazma önerebilirseniz memnun olurum.ayrıca biraz önce başka bir arkadaşa önerdiğinizi yapabilir ve yılbaşına kadar da bekleyebilirim ama sonuçta sizin önerdiğiniz modeli almayı düşünürüm.
    Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluescomes

Üstad selamlar,
    ağırlıklı olarak digiturk ve dijital uydu yayını seyretmek ve aşağı yukarı haftada bir dvd seyretmek amacıyla kullanmak üzere 2500-4000 ytl arasına bir lcd yahut plazma önerebilirseniz memnun olurum.ayrıca biraz önce başka bir arkadaşa önerdiğinizi yapabilir ve yılbaşına kadar da bekleyebilirim ama sonuçta sizin önerdiğiniz modeli almayı düşünürüm.
    Şimdiden teşekkürler

walla bnde aynı şekilde kullanmayı düşünüyorum bana samsung PS42Q91H modelini önermiş :) benmde hoşuma gitmişti bu model zaten büyük bir ihtimal onu alıcam fiyatıda 3000+ ytl civarı . plazma bu arada bu model
  • fear arkadaşım tek sorum var.32' bir lcd alsan 2000 ytl civarı hangi marka ve modeli alırdın?tşkr...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeaR

quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

Sevgili Fear;
    geçen hafta Sony 37P3000 aldım.Şu an için memnunum ama iyi bi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum.Bu model hakkındaki düşüncelerin nelerdir.Fiyatı2500 lira askı aparati dahil.Teşekkürler.

modeli hiç denemedim hocam yorum yapmam yanlis olur bu durumda en tecrubelimiz sensin urun nasıl memnunmusun ? Cihaz herhangi bir sorun çıkarttımı ?Hareketli goruntulerde performansı nasıl ?

Cihazı alalı 10 gün alıyor.Ben son derce memnunum.Standart digitürk yayını seyrediyorum görüntü çok tatmin edici.Daha dvd bağlamadım.PC görüntüleri gayet başarılı.Ekran cuk diye oturdu.Özel bir ayar falan gerekmiyor.PCden bir kaç tane hd görüntü indirip seyrettim,gerçekten insan hayrete düşüyor.Beni mutlu etti bucihaz ama çok daha iyi modeller vardır tabii ki.

• panasonic 42PV70F modeline bugn baktım cok hoşuma gitti , bu modeli önerirmisin, plasma larda ekranlarda cok parlama oldugu söyleniyor acaba problem yaşatırmı ?? birde teknosa da samsung PS42E92H modelinde bayaa bi indirim yapmışlar 12 taksitli fiyatı 2399ytl bana bayaa uygun geldi bu model nasıldır??? bunun dışında birde :) sharp LC-42WD1E lcd modeli nasıldır??? galiba biraz cok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooonurrr -- 30 Kasım 2007; 23:11:57 >
  • KARDEŞ PIONEER 8.JEN PLASMA PDP-4280HD hakkındaki düşüncelerini alabilirmiyim. saoll
  • Panasonic 42PV7F ile 42PV70F arasında ne fark var ?

fiyar farkı fazla ama özellikleri aynı gibi...yoksa bu iki Plazma aynı mı :)

http://www.gold.com.tr/SEARCH.asp?search=plazma&sec=urun
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.