Panasonic37pv70f modelinde çift pencere özelliği var mı??.Yani bi tarafta uydu seyrederken diğer tarafta anten yayını seyredebilirmiyiz.
KARDEŞ 8 JENERASON PIONEER KURO HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ ALABİLİRMİİM NASIL BULUYORSUN ???
ACİL:::::: Selamlar... Vatan bilgisayarda tüm ürünlerde card finansa %20 indirim var. 32 bi lcd almayı düşünüyorum çok bi beklentim yok sadece kablolu tvde net göstersin yeterli bi öneriniz varmı. ilgilendiklerim modellerin indirimli fiyatlarını yazıyorum acil tavsiyenizi bekliyorum. Toshiba 32C3005P 1280 ytl samsung LE32S81B 1440 ytl philips 32pfl5322 1440 ytl
bide ayrıca toshiba 26W300P 800 ytl izleme mesafem 2 metre civarıda buda olabilirmi acaba.
fear usta nerelerdesin ? burayı boş bırakma ... philipsin 42pfp5332 modeli şu anda piyasada 2050 ile 2600 arası satılıyor ... acaba sene sonuna kadar daha da düşer mi ? yok sa bu fiyatlardan şimdi alış yapmak daha mı iyi olur ?
Sony 40w2000 ile toshiba 42x3000 modeli arasından hangisini seçerdiniz?
Fear selam, PHILIPS 42PFL7862D LCD TV hakkındaki yorumunu öğrenebilirmiyim. Ben agırlıklı olarak TV - DVD seyredip PS3 icin düsünüyorum. istanbulbilisim deki fiyatı 4130 YTL (KDVdahil) bu fiyata alınır mı? Ya da biraz daha beklemekte fayda var mı? Bir de sabahtan beri istanbulbilisimi arastırıyorum ilk defa alısveris yapacagım icin, güvenilir bir firmamıdır degilmidir diye...
Dostlar , bimeks.com.tr de 1999 YTL ye satılan Viewsonic N4060W 40'' Lcd Tv yi almayı düşünüyorum.Bu konuda beni aydınlatırsanız minnettar olurum. Teknolojisi ve servis durumu nasıldır ? Alınmasını tavsiye eder misiniz ? İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar,
Aşağıda özellikleri yazılı LCD bana hediye alınmak üzere pek anlamadığım için yardımcı olurmusunuz?
Fiyatı 2.000 YTL imiş.Satıcı tanıdık olduğundan değiştirme veya başka bir şey alma şansı var.Çok teşekkürler...
Arçelik TV 82 SB HD PVR LCD TV
Marka Arçelik Model TV-82 SB HD PVR Ekran Boyutu 32 inç (82 cm) Ekran Formatı 16:9 Çözünürlük 1366 × 768 Kontrast 1200:1 Parlaklık 500 cd/m2 Tepki Süresi 8 ms Renk Sayısı - İzleme Açısı 178° HD HD Ready Görüntü Teknolojisi - Ses Sistemi NICAM Stereo Ses Çıkış Gücü 2 × 7 W PIP Var Teletext 10 Sayfa Bağlantılar HDMI, VGA (PC Girişi), RF, Komponent, S-Video, Kompozit, 2 Skart, Kulaklık Noise Reduction 160 gb hard disk tek tuş ile kayıt zamanlı ayarlı kayıt, pc ses girişi
Bir senedir Panasonic TH-42PV600 kullanıyorum. Digitürk Yayını - Normal Dvd filmler - AVCH formatta (1440x1020) kayıt yapan Digital kamera ve Bluray Player kullanıyorum. FullHD bir plasmaya - 42PY700'e geçmem bu görüntü kaynaklarına göre bana fazla artı getirir mi? Ayrıva PY Modeli yerine PZ Modeli tavsiye ediliyor. Aslında teorik olarak sadece karasal yayın farklılığı dışında fark görünmüyor.
Sizin tavsiyeleriniz ne olur
Teşekkürler
fear hocam, bir sony lcd almayı düşünüyordum.(ses sistemim sony olduğu için-bide eş baskısı ) sony 40w2000 ve 40v3000(500ytl lik fark değermi diye düşünüyorum) arasında seçim yapmaya çalışıyorum. yazdıklarından sonra samsung 40M87 yi de seçeneklerim arasına koydum. şu an kablolu yayın kullanıyorum (çok böldüğüm için biraz sıkıntım var) digiturk alacağım lcd de kullanmak için, hdmi çıkışlı tavsiye ettiğin gibi, PS2 oynuyorum arada + DVD izliyorum. son bir fikir alayım dedim, hangisini seçeyim?
birde istanbul bilişimden alış-veriş yapan arkadaşlar varsa tavsiye ederler mi?
şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkürler...
SAMSUNG PS42E92H almayı düşünüyorum. nasıl bir plasmadır? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...
Samsung 40S81B bu lcd'yi gördüm çok beğendim renkler falan bayaa güzeldi,sizce nasıl 2.500 civarı fiyatı var değer mi o fiyata...
öncelıkle bende 32s81 modeli vargayet memnunum.40s81 istanbulbilişimde2.400ytl.ancak forumde herkes 40r81 modelını önerıcektır,oyüzden bende sana 40r81 modelını al dıyorum oda 2.700 ytl cıvarı ama deger bence saygılar.
Panasonic 50PV7F hakkında mantıklı görüşler bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ceoole
öncelıkle bende 32s81 modeli vargayet memnunum.40s81 istanbulbilişimde2.400ytl.ancak forumde herkes 40r81 modelını önerıcektır,oyüzden bende sana 40r81 modelını al dıyorum oda 2.700 ytl cıvarı ama deger bence saygılar.
teşekkürler önerini dikkate alıcam..
Sony KDL-40U2530 Lcd Tv nasıldır ?? benzer fiyatlarda tavsiye edeceğiniz ürün varmı??tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: msaltik
Panasonic 50PV7F hakkında mantıklı görüşler bekliyorum
Arkadaslar merhaba .Uzun zamandır foruma giremiyorum şirketimdeki pozisyonum değişti yurtdışına geçiyorum artık umarım sorularınızı sizleri yanıltmadan cevapliya bilmisimdir. açıkcası gerekli ilgiyi gösteremedim foruma karsı ama elimden gelen buydu şimdiden göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ediyorum .Umarım vaktim olur sorularınıza cevap verebilirim ama su an için mumkun değil . Pm den atıcağınız msjlara 2-3 gun içinde cevap verebilirm belki 1 haftayı bulabilir bunuda göz onunde bulundurun. görüşmek üzere.
Arkadaşlar merhaba, Samsung'un PS-42E92H plazma tv modeli hakkında genellikle olumsuz yorumlarda bulunmuşsunuz.Acaba bu televizyonu 1.950 YTL (garantili) gibi bir fiyata almaya kalksam hata mı ederim? Evimde LCD tv var ve karar verdim kesinlikle değiştireceğim; dvd'den film izleme dışında lcd'den hiç memnun kalmadım. Samsung'un PS-42E92H modelini bir mağazada gördüm ve paneli,tv görüntüsü,özellikleri hoşuma gitti;açıkçası çok fazla da para vermek istemiyorum.Fiyat-performans bakımında sizce bu model nasıl,tavsiye eder misiniz,artıları-eksileri nelerdir?Teşekkürler...
hala bu konuyla ilgilenen biri varsa bir sorum olacak: evde bilgisayar monitörü olarak da kullanılacak 20" civarı , çok büyük olmayacak . LCD TV bakıyorum. standart tüplü Monitörden eksik kalmayacak , standart monitör kablosuyla , ek donanım gerektirmeden bağlanacak.. ( galiba analog VGA out diyorlar ) .bilgisayarla işimiz bitince de kablolu yayın izleyeceğiz ( analog tuner yeterli şimdilik ) . ara sıra da playstation bağlayıp oynayacağız...
bu özellikte ucuza hangi marka ve modelleri önerirsiniz. bu şekilde kullanan var mı???