Şimdi Ara

Merak ettiğiniz Lcd ve plazma tv modellerini yazın yardımcı olim:) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
24.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_19006452/tm.htm

biri yardımcı olursa sevinirim
  • Samsung 40R81 mi
    Philips 42pfl7332 mi?
    Fiyatlarıda cok yakın. İrdelermisiniz sayın fear
  • Pioneer 428 incelemesi varmı ?
  • Hocam bilgin varsa Samsung un F96 sından biraz bahsedermisin?Bugün Adana Realdeki Samsung Shop ta F86 vitrindeydi,yanındaki M87 yi baya gölgede bırakıyodu,herkes F86 ya bakıyordu, hayran hayran...neyse F86 nın dinamik kontrastı 25.000 e 1 iken F96 ınki 500.000 e 1 diyor el ilanında,bana çok uçuk geldi açıkcası...b,raz bu modelden bahsedersen sevinirim
  • iyigünler bir sorum olacak ama yardımcı olabilirseniz sevinirim. digiturk,dvd,divx ve kablo tv için 37-42'' lcd veya plazma modeli tavsiye edebilirmisiniz? 2500-3000 ytl arası butcem var (taksitli hali) 3000 ytl yi gecemem. birde aldığım urun ileride de bana sorun cıkarsın istemiyorum yani hd yayınlar konusunda bana sorun yasatmıyacak bir tv olsun. şimdiden sonsuz tesekkurler......
  • ibocan benim naçizane tavsiyem panasonic 42pv70 olacaktır,
    ben de bu tv'yi almak istiyorum,
    fiyatı peşin 2800 ytl civarı,
    açıkçası ben biraz daha düşmesini bekliyorum

gene de diğer arkadaşların da görüşlerini de elbette ki değerlendir, ayrıca lcd olarak ta samsung 40r81'i tavsiye ederim (tam model adı le40r81b olabilir emin değilim ama tv'yi biliyorum ve sonuçta ödüllü bir tv ve bu da seni pişman etmez kanaatindeyim.
    gene de fear arkadaşın tecrübeleri bizden daha üstdüzeydedir, muhakak onun da fikrini al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erman72 -- 19 Kasım 2007; 23:37:03 >
  • TEKNOSA'nın kampanya yaptığı şu SAMSUNG PLAZMA 42E92H nasıl acaba, muadilleri içinde tercih nedeni olabilir mi? Bir de modellerdeki "Q" ve "E" farkı nedir? Teşekkürler...

EKRAN GENİŞLİĞİ: 42" Ekran Genişliği
    PARLAKLIK: 1300 cd/m2 Parlaklık
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1024x768 Çözünürlük
    KONTRAST: 10.000:1 Kontrast

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan Ak -- 20 Kasım 2007; 1:10:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erman72

ibocan benim naçizane tavsiyem panasonic 42pv70 olacaktır,
    ben de bu tv'yi almak istiyorum,
    fiyatı peşin 2800 ytl civarı,
    açıkçası ben biraz daha düşmesini bekliyorum

gene de diğer arkadaşların da görüşlerini de elbette ki değerlendir, ayrıca lcd olarak ta samsung 40r81'i tavsiye ederim (tam model adı le40r81b olabilir emin değilim ama tv'yi biliyorum ve sonuçta ödüllü bir tv ve bu da seni pişman etmez kanaatindeyim.
    gene de fear arkadaşın tecrübeleri bizden daha üstdüzeydedir, muhakak onun da fikrini al

erman72 genelde forumdaki arkadasların tavsiyesi 42pv 70 ancak bu urunu ben bursada 3400 ytl altında bulamadım sorunum burda baslıyo. eger bursalı arkadasların bılgısı varsa daha ucuz satılan bı yer bakacagım hemen tesekkurler yorumların ıcın

• PS3 konsol bağlamak için 32 inç 1300 - 1500 YTL civarı LCD almak istiyorum. Ekran boyutu yüzünden Full HD olmasına gerek yok gibi yorumlar gördüm HD ready olabilir. Toshiba nın 1300 YTL ye teknosada modelleri var ve bimekste 1400 YTL ye var. Sizin önerileriniz var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mazohist

http://forum.donanimhaber.com/m_19006452/tm.htm

biri yardımcı olursa sevinirim

çok uzgunum istanbul dısındaydım sorularınıza cevap veremedim .

eğer halen almadıysanız tavsiye ederim çok güzel bir cihaz.hem monitör hem tv için ideal bir üründür. denedim %100 tavsiye de ederim pişman olmazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: incele

Samsung 40R81 mi
    Philips 42pfl7332 mi?
    Fiyatlarıda cok yakın. İrdelermisiniz sayın fear

merhaba 7332 philips tarafından uretimi durdurulan ama çok güzel bir lcd dir. 40r81 de samsungun beyendiğim modellerinden bi tanesi. yanlız benden size tavsiye yılbasına kadar beklemiz olucak.2 ürünün teknik detaylarını yazmıyorum internettenbulabilirsiniz.yinede bu 2 urun için denhangisi derseniz tabiki 7332 olucaktır.forumda kullanan arkadaslarda varsa bu gorusumu destekliyeceklerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sho-ryu-ken

Hocam bilgin varsa Samsung un F96 sından biraz bahsedermisin?Bugün Adana Realdeki Samsung Shop ta F86 vitrindeydi,yanındaki M87 yi baya gölgede bırakıyodu,herkes F86 ya bakıyordu, hayran hayran...neyse F86 nın dinamik kontrastı 25.000 e 1 iken F96 ınki 500.000 e 1 diyor el ilanında,bana çok uçuk geldi açıkcası...b,raz bu modelden bahsedersen sevinirim

açıkcası F8 yı denedim çokta beyendim şahane bir lcd tepkimesi mükemmel 100hz şahane bir makine açıkcası 2008 e damgasını vurucak firma diyorum samsung a şahane bir lcd ..

F9 ile F8 i karşılaştırma bence LED panel -- standart lcd aydınlatma 2 farklı teknoloji.F9 u daha göremedim yorum yapmak yanlıs olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibocan1978

iyigünler bir sorum olacak ama yardımcı olabilirseniz sevinirim. digiturk,dvd,divx ve kablo tv için 37-42'' lcd veya plazma modeli tavsiye edebilirmisiniz? 2500-3000 ytl arası butcem var (taksitli hali) 3000 ytl yi gecemem. birde aldığım urun ileride de bana sorun cıkarsın istemiyorum yani hd yayınlar konusunda bana sorun yasatmıyacak bir tv olsun. şimdiden sonsuz tesekkurler......

37pv7f teknosada kampanya var .şuanki fiyatın 300 400 ytl aşağısı olucak .bence bunu dusune bilirsin . yada 37pv70f 2999 ytl.

istanbul bilişime de bakmanda yarar var . oradada fiyatlar çok güzel. 94 ekran için 2 model de tercih yap. 106 için de 42pv7f 42pv70 yada philips 42pfp5332 gerçi bu cihaz 42pv7f ile hemen hemen aynı bunuda dusune bilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adnan Ak

TEKNOSA'nın kampanya yaptığı şu SAMSUNG PLAZMA 42E92H nasıl acaba, muadilleri içinde tercih nedeni olabilir mi? Bir de modellerdeki "Q" ve "E" farkı nedir? Teşekkürler...

EKRAN GENİŞLİĞİ: 42" Ekran Genişliği
    PARLAKLIK: 1300 cd/m2 Parlaklık
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1024x768 Çözünürlük
    KONTRAST: 10.000:1 Kontrast

aman :) bu plazma için eski panel yeni kasa diyorum.dusunme bile bunun yerine 42pfp5332 alabilirsin.

E,C,Q bunlar samsungdaki plazma serilerini belirmek amaçlı kodlar Q91h C91H E92H Q en iyisi şu anda C bi sinif alt model E en dusuk model olarak sıralanabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wyldechild

PS3 konsol bağlamak için 32 inç 1300 - 1500 YTL civarı LCD almak istiyorum. Ekran boyutu yüzünden Full HD olmasına gerek yok gibi yorumlar gördüm HD ready olabilir. Toshiba nın 1300 YTL ye teknosada modelleri var ve bimekste 1400 YTL ye var. Sizin önerileriniz var mı ?

o toshiba 1399 ytl zannedersem 1080p desteklemiyor ps3 açarken sorun yaratıyor. denedim berbat. 1599 olan siyah kasasını alabilirsin . 1080p destekliyormu hatırlamıyorum ama ps3 ü sorunsuz çalıştırdığımı biliyorum .1799ytl ye LG var 1080p 8000:1 kontrast 5ms tepkime bu cihazı bütcen yetiyorsa gözünkapalı alabilirsin.32lc42 gibi bir kodu olucaktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HUSAMET

Pioneer 428 incelemesi varmı ?

8.jen. inceleme firsatim olmadi.herhangi bir denemede sizlerle paylaşıcağım.
  • Sevgili Fear;
    geçen hafta Sony 37P3000 aldım.Şu an için memnunum ama iyi bi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum.Bu model hakkındaki düşüncelerin nelerdir.Fiyatı2500 lira askı aparati dahil.Teşekkürler.
  • Fear.
    Emekli olan CRT sony nin yerine philips 47pfl 9732 LCD almayı düşündüğümü ve ne önerdiğini sormuştum.hiç aklımda plazma yoktu ama sen bana philips 50'' pfp 5532 yi düşünmemi önermiştin.iyice arastırdım ve bana plazmanın uygun oldugunu anladım .HD yayınlar oturuncaya kadar 4,5 yıllık ara dönemde her seyin daha oturacagını düşünerek 5532 50'' estoreye sipariş verdim 12 ay vade YTL.3615 e yanında philips dvp 3142 dvd hediye salıya geliyor.senden bu tv ile ilgili almam gereken kablolar nelerdir (kablolu,Uydu merkezi 2 canak,D.türk) e tv yi hangi kablo ile nereden baglamam gerek.verimli kablo markası,ve ayarları ile ilgili bilgi yada kaynak nedir saygılar.Hep***mantık***lı kalın.
  • Fear, sence yeni yılda yeni modeller ve Avrupa Şampiyonası yüzünden fiyatlar düşer mi?
  • Fear üstadım ,
    1080i ve 1080p ne anlama geliyor?

3.000-3.500YTL bütçe için TV,Sinema,PC ve PCOyun amaçlı kullanmak üzere LCD tavsiyeni öğrenmek istiyorum.

İgin için şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.