Şimdi Ara

Merak ettiğiniz Lcd ve plazma tv modellerini yazın yardımcı olim:) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
24.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: incele

50 PF7321 mi 50 PF5532 mi?
    7321 , 100 YTL daha ucuz
    hangisi daha üstün

tabiki 5532 modeli .
    7321 de after image dediğimiz geçici goruntu yapısmaları mevcut . 10000:1 kontrast vs

5532 : 15.000:1 kontast dvpt görüntü yanması minimum. iyi bir plazma .
  • üstadım ortalama 4 metre izleme mesafesi için LCD de 37 mi 40 inç mi tavsiye ediyorsunuz. teşekkürler.
  • Slm FEAR az önce de msj attım ama gözünden kaçtı sanırım...

Benim sorunum 2 gün içince acil TV almak zorunda olmam aslında o yüzden çok fazla inceleme şansım olmayacak... SONY BRAVIA KDL-32P3000 LCD almayı düşünüyorum ama hiç bir şey bilmeden tabii ki....sadece tepkime süresine contrast özelliğine ve SONY marka olmasından dolayı....bu modeli yorumlayabilirsen ve eğer bunun yerine sen olsan ne alırdın(1500-2000 ytl arası) şeklinde bir kaç alternatif sunabilirsen çok sevinirim...mesela Samsung a da güzel diyorlar fakat kuzenim geçen ay ladı ve onlara gittiğimde tv seyrederken aşağıdan geçen yazılar çok bulanık gösteriyordu ve o gün maç izleme imkanı da bulduk ve görüntü bulanık geldi bana....benim için en önemli olan şey maç izlerken bulanık yada çift görüntülü top seyretmek istemiyorum.....yardımcı olursan çok sevinirim.....tşk ler...

• quote:

Orjinalden alıntı: genie1

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar kendime bir tv alacağım. CRT'ler oldukça ucuzlamış durumda ama artık sanırım son demlerini yaşıyor. Kipa, Carrefour, Migros ve Tansaş'lara baktım da artık Sony ve Philips CRT de modeller de kalkmış. Herhalde üretimi tamamen durdurdular?

LCD almayı da düşünüyorum ama normal yayınlarda kötü olduğu söyleniyor. Bir de bugün 3-4 milyar verip iki sene sonra 500 liraya daha iyisinin satıldığını görmek moral bozucu olabilir. O yüzden bütçeyi de sinirleri de zorlamayıp ucuz LCD'lere yönelebilirim. Gördüğüm kadarıyla Teknosa'da 800-900-1000 ytl civarında Toshiba ve Philips LCD'ler var. Tabi çözünürlüğü VGA olanları demiyorum. Mesela Toshiba 26WL65G. Şimdi arkadaşlar 1000 ytl'ye bence 500 daha ekle şunu bunu al demeyin, çünkü ekle ekle nereye kadar. Ben 800'e bir alet alırsam 2 sene sonra 200'e de satsalar bana koymaz. Ama binlerce lira yatırıp sonra onun pul oluşunu izlemek istemiyorum. F/P oranı çok yüksek ve pahalı da olmayan bir ürün var mı?

Bir de bu geniş ekran olayı var (16:9). Bu sizi rahatsız etmiyor mu? Ben hoşlanmadım. Arkaşıma gittiğimde ekran görüntüsünü 4:3'e çeviriyorum o da bütün ekranı kullanamıyoruz, iz kalır vb şeyler diyor. Bana ise insanların görüntüsünün geniş olması garip geliyor. Maç izlerken topun yuvarlak olması gerekmez mi? Elips bir topla maç izlemek için çuvalla para vermek aptalca olmaz mı? Görüntüyü daraltsam öbür taraflarda iz mi kalır?

Çok fazla soru sordum ama yardımcı olabilirseniz minnettar olurum.

16:9 wide diye tabir ettiğimiz format insan gözünün görüş açısı için en ideal formattır.Şu anki mevcut yayınlarda bize basıkmış izlenimi veriyor eğer hd ye gerçersek zaten çözünürlük artıcağı için o asıklı vs olmiyacak hatta bi süre sonra 4:3 formatlı tv lere baktığınızda gozunuz bile yorulucaktır.

Ayrıca top goruntusu yuvarlaktır elip olarak görüyorsanız arkadasınızın tv sinde tepkime sorunu var demektir.ucuzbir model istersenizde 1399 a 82 ekran lcd var toshiba onuda dusunebilirsiniz.

Görüntüyü 4:3 e alırsanız evet iz kalır lcd de bu azdır ama uzun sureli izleme de iz kalır .Olayı soyle dusunun .Widescreen bi lcd tv alıyorsunuz 4:3 e kullanmak gereksiz birşey bence crt alın ozaman . 16:6 a alışmanız tabiki biraz zaman alıcak yıllardır hepimiz 4:3 kullandık .Son olarakta sunu soylim .bu işin sonu yok onun için 2 senebeklim sunu alim demek yanlıs .onumuzdeki 4-5 sene içince Oled li tv ler sonra hologram tv ler gelicek ozaman napıcaksınız :)

• quote:

Orjinalden alıntı: alpersulan

Slm FEAR az önce de msj attım ama gözünden kaçtı sanırım...

Benim sorunum 2 gün içince acil TV almak zorunda olmam aslında o yüzden çok fazla inceleme şansım olmayacak... SONY BRAVIA KDL-32P3000 LCD almayı düşünüyorum ama hiç bir şey bilmeden tabii ki....sadece tepkime süresine contrast özelliğine ve SONY marka olmasından dolayı....bu modeli yorumlayabilirsen ve eğer bunun yerine sen olsan ne alırdın(1500-2000 ytl arası) şeklinde bir kaç alternatif sunabilirsen çok sevinirim...mesela Samsung a da güzel diyorlar fakat kuzenim geçen ay ladı ve onlara gittiğimde tv seyrederken aşağıdan geçen yazılar çok bulanık gösteriyordu ve o gün maç izleme imkanı da bulduk ve görüntü bulanık geldi bana....benim için en önemli olan şey maç izlerken bulanık yada çift görüntülü top seyretmek istemiyorum.....yardımcı olursan çok sevinirim.....tşk ler...

nakit dusunuyorsan 32pfl7772 tavsiye ederim .Teknosa kanalında satısta .

ama açılmim ucuz birşey olsun diyorsan 32p3000 tavsiye ederim ..

82 ekranlarda tekime çok az yani eski ürünlerde vardı o sorun yenilerde çok olmuyor ama soyle diyim sana.

git bence philips 32pfl7772 al süper bir lcd ben çok beyendim şahane bir tv.2399 ytl fiyatı var. nakitte %10 indirim yapıyorlar.bi kere olsun tam olsun bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: asddemir

üstadım ortalama 4 metre izleme mesafesi için LCD de 37 mi 40 inç mi tavsiye ediyorsunuz. teşekkürler.

Hocam 37 daha mantıklı olucaktır.daha iyi olur bence...
  • fear
    iki model arasında gidip gelmekteyim
    Samsung 40r81 modeli dizayn ve kontrastı gerçekten güzel
    philips 42 '7762 full hd ve tepkime suresi güzel ve genel yorumlarda memnun olmayan arkadaşlar var
    uzman görüşünüzü almak istiyorum.
  • çok tşk ederim far ama philips bütçemi cidden çok fazla aşıyor....2000 ytl yi geçme imkanım yok....o zaman yazdıkalrından anladığım kadarıyla 32p3000 iyi bir seçim olacak benim için?son bir soru soracağım müsadenle....2 ay içinde digiturk bağlatmayı düşünüyorum bu tv yi aldığımda digiturk te maçları sorunsuz(bulanık olmadan ve top yada futbolcuları çifter görmeden) izleyebilirmiyim? şu an için ise analog yayın kullanıyorum performans güzel mi sony 32p3000 de?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataxx

fear
    iki model arasında gidip gelmekteyim
    Samsung 40r81 modeli dizayn ve kontrastı gerçekten güzel
    philips 42 '7762 full hd ve tepkime suresi güzel ve genel yorumlarda memnun olmayan arkadaşlar var
    uzman görüşünüzü almak istiyorum.

Benim inandığım bir nokta 7762 den gelen olumsuz yorumları samsung dada alıcaksın çünkü TÜRKİYE deki yayınlar bu TV ler için UYUMSUZDUR.

Fullhd ve tepkime süresi olarak ben direk 7762 yi tavsiye ediyorum SD yayınlarda da gayet hos bir lcd.fiyat performansıda cabası diyim.3699 oldu teknosalarda.bimexde 3899 zannedersem.
  • @FeaR, kardeş helal olsun valla herkese hızır gibi yetişiyorsun ben bir mesaj yazmıştım 15:34de arada kaynadı sanırım bir bilgin varsa onuda cevaplarsan sevinirim.
  • quote:

çok tşk ederim far ama philips bütçemi cidden çok fazla aşıyor....2000 ytl yi geçme imkanım yok....o zaman yazdıkalrından anladığım kadarıyla 32p3000 iyi bir seçim olacak benim için?son bir soru soracağım müsadenle....2 ay içinde digiturk bağlatmayı düşünüyorum bu tv yi aldığımda digiturk te maçları sorunsuz(bulanık olmadan ve top yada futbolcuları çifter görmeden) izleyebilirmiyim? şu an için ise analog yayın kullanıyorum performans güzel mi sony 32p3000 de?

digiturkplus.com detaylı bilgi .

evet sorunsuz olarak izleyebilirsin.aaa unuttum :) Lg de bir model var 8000:1 kontrast 5ms tepkime onu al onu :)
    hemen modele bakıyorum aklımda yok çünki.32LC42 bunu al abi bence süper tv nasıl unuttum ya :) kafanı baya karıştırdım ama lg yi tercih et bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

@FeaR, kardeş helal olsun valla herkese hızır gibi yetişiyorsun ben bir mesaj yazmıştım 15:34de arada kaynadı sanırım bir bilgin varsa onuda cevaplarsan sevinirim.

hocam pardon .mesajı şimdi okudum . sony deki yenimodelleri test etmedim .Neden illa sony 100hz baska marka dusun lg var samsung var philips var :) daha ucuza alırsın sony marka satıyor biraz bazı modelleri güzel tamam ama çoğu iyi değil.

yeni serileri kontrol edersem pm den bilgilendiricem seni umarım yetişebiliriz.
  • FEAR kardeş valla çok saol dediğin LG modeli de listeme aldım...en güzeli en yakın teknosa ya gidip hepsini çıplak gözle görmek olacak ama sanırım ya sony yada şu an sölediğin LG arasında tercih yaparım....samsung a kıl olduğum için o markaya hiç bakmayı bile düşünmüyorum:)) tkr dan tşk ler valla....
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeaR

quote:

çok tşk ederim far ama philips bütçemi cidden çok fazla aşıyor....2000 ytl yi geçme imkanım yok....o zaman yazdıkalrından anladığım kadarıyla 32p3000 iyi bir seçim olacak benim için?son bir soru soracağım müsadenle....2 ay içinde digiturk bağlatmayı düşünüyorum bu tv yi aldığımda digiturk te maçları sorunsuz(bulanık olmadan ve top yada futbolcuları çifter görmeden) izleyebilirmiyim? şu an için ise analog yayın kullanıyorum performans güzel mi sony 32p3000 de?

digiturkplus.com detaylı bilgi .

evet sorunsuz olarak izleyebilirsin.aaa unuttum :) Lg de bir model var 8000:1 kontrast 5ms tepkime onu al onu :)
    hemen modele bakıyorum aklımda yok çünki.32LC42 bunu al abi bence süper tv nasıl unuttum ya :) kafanı baya karıştırdım ama lg yi tercih et bence.

abi iyi güzel de ben bu kontrast oranına taktım... sony için eyvallah ama lg için çoğu sayfada 5000:1 kontrast oranı veriyolar... sen 8000 demişsin...hangisi doğru acep...sağolasın

bu arada bütçem 1600 ytl ve sony 32p3000 ile philips 32pfl5322 arasında kaldım hangisi sence

• ÜSTAD FEAR
    ORTALAMA 4 METRE (3.5-4.5) İZLEME MESAFESİ İÇİN 37 Mİ 40 İNÇ LCD İDEALDİR SİZCE.
  • Fear arkadaşa form ve kendi adıma teşekkürler.
  • fear kardeş,
    42" plazma için peşinde 2700-2800'ü geçmeyecek f/p yüksek hangi modeli önerirsin. Benim için fark etmez marka falan,fazla takmam yani.
    Panasonic pv70, philips 5332 ya da 5532, samsung c ya da Q serileri var,LG 42LC51 i biliyorum.
    Bana Vestel-Crea bile uyar yani.
    Sence f/p olarak bu fiyata ne alınır? Fiyat daha da az olsa daha da iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 8 Kasım 2007; 21:39:52 >
  • Arkadaşlar BİM cuma günü, Vestelin ürettiği Techwood markalı 32 ekran LCD Tv (7000:1 Din kontrast) verecek.

LCD nin fiyatı da 950 ytl. lcd tv enflasyonuna dahil edilecek vasat bir tv mi ?

Yorumlarınızı bekliyorum...

İzmirden Selamlar
  • teşekkürler fear
  • fear merhaba.. Tosh 37c3500p nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.