Şimdi Ara

Merak ettiğiniz Lcd ve plazma tv modellerini yazın yardımcı olim:) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fear iyi başlamışsın ama sonu tam gelmemiş malesef......

ama bende olsam dayanamazdım herhalde....insanların kafasında o kadar ürün varki. sabahtan beri incelemediğim forum kalmadı ama hala karar veremedim. hatta buradada sorayım.....sence toshiba 37el67zg mi almalıyım yoksa 42PFL5322 yoksa 42LE2R yoksa 42C3000.....hadi fear kardeşim gözünü seveyim yardımcı ol...
  • hocam bir ürünü almadan önce servis ağını vs. değerlendiriniz.
    tosh ile ilgili nesferatu nun başına gelenleri biliyoruz. Forumda bulabilirsin.
    Birde mesela panasonic pv70 lilerin arızalarını okuyoruz, tekofaks hemen değiştiriyor arızalı panelleri.
    Sadece performans olarak bakmamak lazım satınalımlarda.
  • arkadaslar PHILIPS 42PF9641D MODELINI ALMAYI DUSUNUYORUM...ONERI VE GORUSLERINIZI BEKLIYORUM..
  • ben de fear ın yerinde olsam forumu terk ederdim.
    destek ve iyi niyete karşılık köstek almak insanın zoruna gider.
    alehar arkadaşımız sanırım tam uzman olsa gerek,artık tüm soruları ona sormalıyız.
  • Yav ne güzel okuyorduk işte. Sorularım vardı benim de
  • hocam LG 32LC42 almayı düşünüyorum. Bu televizyon hakkında bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.... Televizyonu daha çok uydu yayınlarını izlemek için alıyorum.Bir de internetten indirdiğin divx leri izlemek için.....
  • sevgili fear PHILIPS 50PFP5532D/12 için acil tavsiyeye ihtiyacım var, estore2dan alacağım ve orada model uzantısı /12 değil /10 aralarında bi fark var mı? ayrıca tavsiye edermisin, yaklaşık 7,5 metreden izleyeceğim, direk güneş ışığı almayacak ekran, hdmi dvd ve altın scartlı digiturk izliyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: FeaR

Arkadaslar merhaba elektronik piyasasının lider firmalarından birisinde çalışıyorum .istediğiniz marka model i belirtirseniz size performanslarını yazabilirim(ps3,dvd,hd vb..)

Bu arada istanbullu arkadaslara mujde Toshibanın su anda teknosada satılan 1399 ytl lik 82 ekran lcd si aylul ortası yada sonuna doğru 10 gun boyunca 999 ytl ye satılıcak kampanya basladığında size hangi teknosada yapılıcağını söylicem Not: sadece noktaya özel bi kampanya olucak (içerenköy carrefour içindeki Teknosa da düşünüülüyor ama kesin bir bilgi değil )

• Abi sizden cevap gelmeyince kaciririm endisesi ile alimi gerceklestirdim, simdi elimde 1 adet vestel 106xga hd ready satilik plazma var, bilgilerinize :)
    quote:

Orjinalden alıntı: masterfg

sevgili fear PHILIPS 50PFP5532D/12 için acil tavsiyeye ihtiyacım var, estore2dan alacağım ve orada model uzantısı /12 değil /10 aralarında bi fark var mı? ayrıca tavsiye edermisin, yaklaşık 7,5 metreden izleyeceğim, direk güneş ışığı almayacak ekran, hdmi dvd ve altın scartlı digiturk izliyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: FeaR

Arkadaslar merhaba elektronik piyasasının lider firmalarından birisinde çalışıyorum .istediğiniz marka model i belirtirseniz size performanslarını yazabilirim(ps3,dvd,hd vb..)

Bu arada istanbullu arkadaslara mujde Toshibanın su anda teknosada satılan 1399 ytl lik 82 ekran lcd si aylul ortası yada sonuna doğru 10 gun boyunca 999 ytl ye satılıcak kampanya basladığında size hangi teknosada yapılıcağını söylicem Not: sadece noktaya özel bi kampanya olucak (içerenköy carrefour içindeki Teknosa da düşünüülüyor ama kesin bir bilgi değil )

• Sevgili Fear,

Hemen soruyorum sorumu.

Samsung LE40R81B ile LG 42LC51 arasında gidip geliyordum. Önerin hangisi olurdu? Samsung 40R81B yi nereden almamı önerirsin? Hangi fiyata? Kampanya var mı bildiğin?
    (Aslında ilk zamanlar Samsung LE40R81B - LG 42LE2R - Philips 42PFL5322/10 - FULL HD PHILIPS 42PFL7762D (çok pahalı geldi sanki değmezmiş gibi düşünüyorum) - LG 42LC51 arasında gidip geliyordum. Şimdi ikiye indirdim seçenekleri. Bu 5 TV arasından seçimin ve nedenin ne olurdu? Yorumlarını yazarsan sevinirim)
    Cevabını bekliyorum..

Teşekkür..
  • merhaba, salonda media center pc ile birlikte kullanmak için 37" bir tv almayı düşünüyorum.
    --pc olarak da kullanılacağı için plazmayı eledim.
    --full hd düşünmüyorum hd ready yeterli.
    benim için önemli olan tepkime süresi ve kontrast. tv izlerken kayan yazılarda ve maç görüntülerinde rahatsız edici bir bozulma olsun istemiyorum.
    1-8ms tepki süresi bunun için yeterli midir?

tvyi aydınlık bir mekanda kullanacağım için en az 5000 dinamik kontrast gerekir diye düşünüyorum.

2- pc bağlantısı yaparken dvi veya hdmi arasında görüntü kalitesi olarak bir fark olur mu?
    3- eski bir uydu receiverim var ilk etapta tv kartı almadan bu cihazla scart üzerinden görüntü alırsam çok kalite kaybı yaşar mıyım?

fiyat olarak 2500 ytlnin çok üzerine çıkamayacağım.
    philips'in 37PFL5322 modeli uygun gibi görünüyor. ne dersiniz?
    bir de vestelin pixellence modeli var ama çok güvenemiyorum açıkçası..

• Oncelikle konuyu okuyan ve sorusoran herkeze merhaba . gelen pm lerden anladığım kadarı ile konuya bıraktığım yerden devam etmeliyim.

Konuyu okuyup tavsiyelerimi beyenmeyen kişiler karşısındakininde bir insan olduğunu unutmadan benim bilmediğim bir noktada beni uyarmalı bunu aşağılama boyutuna getirmemelidir.Sonuç olarak tavsiyelerimden dolay donanimhaber yada X bir kurulus tarafından herhangi bir ucret odenmemektedir.

Son olarak Post kasıyorsun vs gibi pm ler geldi :) ben bu foruma 2002 de uye oldum attığım mesaj sayısını 5 seneye bolup yuzdelik bir oran çıkartsınlar :)

Hadi bakalım kararsız tuketiciler verin modelleri takıldığınız noktaları soyleyin yardımcı olmaya çalışim.
  • Selamlar arkadaşlar...

Son oluşan indirimlerden sonra ilginç bir durum söz konusu neden mi 3-4 aydır fiyatların düşmesini bekleyen birisi olarak öncelikle 4-5 ay önce Sony KDL 40 V2500 modelini begenmiştim sonra birkaç hafta öncesine kadar Samsung 40R81b modelini inceledim ve hoşuma gitti beni daha çok tatmin etti şimdi ise yapılan indirimlerden dolayı sony 40 W 2000 benim dikkatimi çekti bilen var ()sadece bilenler için) siz hangi modeli tercih ederdiniz neden? valla kafam allak pullak oldu... samsung 40M modelide çok güzel ama fiyatı biraz fazla geldi... Fiyat olarakta

Sony 40v2500 : 2900 YTL
    samsung 40MR81 : 2800 YTL
    Sony w 2000 : 3200 YTL
  • merhaba fear...
    seni burada tekrar görmekten mutluyum. Kendi adıma söyleyeyim ben yorumlarını dikkatle takip ediyorum. Verdiğin bilgilerin taraflı olmadığının farkındayım.
  • Merhabalar;
    Lg marka lcd tv ler için ne söyleyebilirsiniz? kullanan varmı?
  • selam FeaR

ben samsung 32r81b lcd aldım.
    2.160 YTL / 12 taksitle
    nextstar d-smart kullanıyorum.
    izleme mesafem 3m.
    scart kabloları cihazların kendi scart kabloları.
    görüntü beni hiç memnun etmiyor.
    çoğu kanallar karıncalı ve bulanık
    bulanık kanallar (discovery,animal planet)
    şuan star tv den başka güzel diyebileceğim bi görüntü yok
    philips dvd ile kullanıyorum dvd takılıyken bile cd başlamadan önceki ekrana gelen philip hoparlörü görüntüsü bile bulanık dvd film başlıyor yinde bulanık.
    tüpü yanan 1993 model 56ekran cosmos tv kadar bile net değil.
    scart kablosunu altın uçlu HQ alarak da denedim 50 ytl vererek yinede çok etkilemedi.
    satın alalı 11 gün oldu.
    zannedersem geri iade 15 gün.
    tavsiyeleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozyurt -- 5 Kasım 2007; 16:07:22 >
  • merhaba fear tekrar geri dönmene sevindim
    forumdan okuduğum kadarıyla kontrast oranı tepkime süresi önemli değerler bunları göz önünde tutarak bakacak olursak

benim sorum şu:

1700 ytl yi geçmeyecek ve 32" bir lcd SONY veya philips bakıyorum (bir iki hafta içinde alacağım)..
    bu arada lcd yi uydu alıcısıyla kullanacağım

teknosada bulduğum 3 model şunlar

phılıps 32 PFL5322
    SONY KDL-32P3000
    SONY KDL-32U3000

bu 3 ü arasından sen ne dersin veya önerebileceğin başka model var mı?

şimdiden teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockefella -- 5 Kasım 2007; 17:45:55 >
  • Benim kafamda 2 tane lcd var bunların hangisi daha ii karar vermedim yardımcı olursan sevinirim.

Sony KDL-32P3000

Phılıps 32PFL5322/10
  • ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR.

Emektar Sony 82 ekr.CRT tv mi yaştan emekliye ayırıyorum.Yerine LCD düşünüyorum.seyir mesafem 4,5 m
    40m2 salonda *kablolu,digitürk,uydu ,dvd,ve benzerleri ama ps3 yok (yaş 55).Tüm yorumları okudum.SD yayınlarda CRT en iyisi ama her ne kadar tam anlamı ile kullanamasakta lcd de karar kıldım sd kaliteside yeni cıkan lcd lerde yazılımlarla düzeltilebildigi kadar düzelltildiğinden düşük modelde bunu yakalayamadıgımızdan en son sürümlere yöneliyoruz.(piksel plus,1,2,ve bravia,ex ....gibi)
    1-Sizce maddiyat faktörünü düşünmezsek hangi modeli tercih etmeliyim sıralamanız ne olur ,neden?
    -Sony 46 inc kdl x 3500
    -Philips 47 pfl 9732
    -Samsung 46f86bd
    -sharp 46hd1e

2-aynı listeyi fiyat /performans degerlendirmesinde nasıl yapardınız ve neden ? yorumlarınız aranan sorulara ışık olacağını düşünüyorum.ayrıca iyi kablo modelleri ve full hd uygun alıcı modelleri nelerdir.Herkese tesekkürlerimi iletiyorum.yorumlarınıza şapka çıkarılır.İyiki varsınız.

• siemens fl237v7 veya toshiba 37a3000 modellerinden hangisini veya 2000 ytl ye kadar siz ne tavsiye edersiniz. 32 inçler de olabilir
  • SEVGİLİ FEAR,
    sony s 3000, samsung 40 r 81 arasında seçim hangisi olur sizce?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.