Şimdi Ara

Merak ettiğiniz Lcd ve plazma tv modellerini yazın yardımcı olim:) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba soruma cvp verebilecekmisiniz bilmiyorum ancak şüle bi durum var 42pv70f alacaktım, ki hala kafamda ancak şüle bişi olduki çok hoşuma gitti 700 lü derilerde sd reader writer x serisinde ise dahili karasal tuner var, ayrıca ses sistemindede olumlu bir fark var, dediğim model 42px730f istbilişimde ise bu model 3500 ytl, çok sıcak bakmaktayım sizin tavsiyeleriniz nedir acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: posedion78

Benim belirtmek istediğim sen ne kadar biliyorsun bu cihazları burda direkt insanları etkiliyorsun . Belki bazı saf arkadaşlar direk senin tavsiyene uyp beğendiği marka yerine senin tavsiye ettiğini alacak. Uzmanlık alanın eğitimin plazma lcd teknolojisi üzerine mi?Ama zaten cevap vermeyeceksin çünkü verilecek bir cevap olduğunu sanmıyorum.

saf olanlar zaten piyasadaki reklamlar, satıcılar vb. bir çok şeyin kandırmacasına uyup bir takım ürünler almıyorlar mı? Eee, bu durumda ne değişiyor onlar için?
  • play station3 ve lg 37"lc2r lcd tv kombunasyonu hakkında ne düşünürsün. ikisi ile birlikte iyi perfonmans alabilirmiyim
  • Selam FeaR,

PHILIPS 42PFL7762, SHARP LC-42XD1E, SAMSUNG 40M87BD arasinda kaldim. PC'yi baglayip 1920x1080 goruntu alabilmek istiyorum (Philips 7662'de bu mumkun degildi), yeni Philips 7762 bunu destekliyor mu? HD source olarak PS3 almayi dusunuyorum. Ayrica VGA giris olmasini tercih ediyorum, TV'de VGA giris yoksa bile adaptorle component giris kullanarak baglanti yapabilecegimi soylediler, dogru mu?

Hangi modeli onerirsin?

Simdiden tesekkurler.
  • fear nerdesin kardeş
  • Merhaba Fear oncelikle burada yazdiklarinizin insanlari markalara yonlendirmeye yonelik degil daha cok insanlarin TV lerini kendi isteklerine gore bilincli olarak secmelerine yonelik bir yardim oldugunu dusunuyorum. Poseidon78’i de sana kostek olmasi yerine eger kendisinin goruntu, lcd yada plazma uzerine bir egitimi varsa senin yanlislarini duzeltmesini veyahut kendi nacizane fikirlerini bizlerle paylasmasini diler bu forumun daha cok amacindan uzaklasmamasini dileyerek Fear ve digerlerinin benim Tv secimlerime yorum yapmalarini beklerim.

4.5 m lik bir izleme mesafesi olucak, laptop a-dijital TV me ve Dvix player’a scart ile bagliyacagim (cunku su anda bu sistemleri 51 ekran eski bir DAEWOO televizyonda tek scart girisini surekli degistirerek kullaniyorum) ve 2 ay sonra PS3umu de ek olarak baglayacagim ayriyeten surekli en cok yakindigim gunduz gunesinin salonun camindan TV me yansimasini en az a indirgiyecek (Tv nin yerini degistirme gibi bir sansim yok) 40 inclik bir LCD almayi planliyorum. Piyasada su anda bu ozellikleri en iyi tasiyan ve butceme uygun LCD modellerinin SAMSUNG(Tulip=lale modelinin gunes yansimalarinda dahi guzel bir goruntu verdigini okumustum=Super clear Panel ozelligi) ve SONY oldugunu dusunuyorum ve asagidaki modelleri kendim icin belirledim.Fikirlerinizi bekliyorum. Tesekkurler.

1. SAMSUNG LE 40M87BD

2. SAMSUNG LE 40 R 81 WX-B

3. SAMSUNG LE 40 S 81 B/ LE 40 82 B

4. SONY KDL 40 XBR 2

5. SONY KDL W 2000

• fear sadece kendi izlenimlerini ve tecrübelerini aktararak insanlara hiç bir menfaati olmadan yardım etmeye çalıştığına inandığım bir üye. yine kendi izlenimlerimin sonucu olarak l g yi beğenmez beğenir ayrı konu,forumda herkes değişik markaları yerin dibinede batırıyor, göklerede çıkarıyor. ayrıca arayış içinde olan insanlar zaten gittiği mağazalardaki satıcılar tarafından yönlendiriliyor, her mağaza farklı ürünleri tavsiye ediyor ve rakip firmayı kötülüyor. bu durumda saf dediğiniz insanlar zaten mağazalarda daha çok etkileniyor.neden fear gibi amacı yardım etmek olan bir üyeyi küstürüyorsunuz anlamadım. halbuki fearın açtığı topici büyük bir zevkle takip ediyor ve bilgileniyordum. fearın açıklamalarını beğenir veya beğenmezsiniz ayrı konu , beğenmediğiniz konuda doğrusunu yazarak veya alternatif bir öneri ile kırmadan tartışırsınız.

• Benim amacım kimseyi küstürmek değil sadece fazla bilgi sahibi olduğunu iddia edip tavsiyeler vermeden önce konuya daha iyi hakim olması gerekirdi.Yorumlarında hep belli markaları övdüğü belli markalar içinde ben olsam katiyen almam yazdığını görünce bende görüşümü belirtmek istedim.Yoksa neden o modeli almayacağını açıklasa bir diyeceğim olmaz.Zaten brası serbest bir tartışma alanı değilmi herkes kend, görüşünü söyliycek tabiikide ama kendini uzman ilan etmeye kimsenin hakkı olduğunu zannetmiyorum çünkü burası nede olsa internet ortamı bu arkadaşın ne uzmanı nasıl bir uzman olduğunu ben nerden bilebilirim.
  • posedion 78 sende haklısın ama anladığım kadarıyla fear kırılmış galiba.her neyse bu piyasa öyle acımasızki insanlarımızın büyük çoğunluğu değişik kişilerin etkisinde kalarak aldığı ürünü aldıktan sonra pişman olabiliyor. forumlar,satıcılar,eş dost,medya ve tabiki albenili reklamlar insanalrı çok etkiliyor, en iyisi alacağın ürünü çok inceleyip kendi mantığını değerlendirip arkana bakmayacaksın .zaten günümüzde alınan ürün ne kadar iyi olsada bir süre sonra yeni çıkan ürünler memnun kaldığımız ürünlerden bile soğutuyor. en iyisi fazla kafaya takmamak lazım.

quote:

Benim amacım kimseyi küstürmek değil sadece fazla bilgi sahibi olduğunu iddia edip tavsiyeler vermeden önce konuya daha iyi hakim olması gerekirdi.Yorumlarında hep belli markaları övdüğü belli markalar içinde ben olsam katiyen almam yazdığını görünce bende görüşümü belirtmek istedim.Yoksa neden o modeli almayacağını açıklasa bir diyeceğim olmaz.Zaten brası serbest bir tartışma alanı değilmi herkes kend, görüşünü söyliycek tabiikide ama kendini uzman ilan etmeye kimsenin hakkı olduğunu zannetmiyorum çünkü burası nede olsa internet ortamı bu arkadaşın ne uzmanı nasıl bir uzman olduğunu ben nerden bilebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: emremuslu

posedion 78 sende haklısın ama anladığım kadarıyla fear kırılmış galiba.her neyse bu piyasa öyle acımasızki insanlarımızın büyük çoğunluğu değişik kişilerin etkisinde kalarak aldığı ürünü aldıktan sonra pişman olabiliyor. forumlar,satıcılar,eş dost,medya ve tabiki albenili reklamlar insanalrı çok etkiliyor, en iyisi alacağın ürünü çok inceleyip kendi mantığını değerlendirip arkana bakmayacaksın .zaten günümüzde alınan ürün ne kadar iyi olsada bir süre sonra yeni çıkan ürünler memnun kaldığımız ürünlerden bile soğutuyor. en iyisi fazla kafaya takmamak lazım.fear ıda yazılarının devam etmesini diliyorum,

quote:

Benim amacım kimseyi küstürmek değil sadece fazla bilgi sahibi olduğunu iddia edip tavsiyeler vermeden önce konuya daha iyi hakim olması gerekirdi.Yorumlarında hep belli markaları övdüğü belli markalar içinde ben olsam katiyen almam yazdığını görünce bende görüşümü belirtmek istedim.Yoksa neden o modeli almayacağını açıklasa bir diyeceğim olmaz.Zaten brası serbest bir tartışma alanı değilmi herkes kend, görüşünü söyliycek tabiikide ama kendini uzman ilan etmeye kimsenin hakkı olduğunu zannetmiyorum çünkü burası nede olsa internet ortamı bu arkadaşın ne uzmanı nasıl bir uzman olduğunu ben nerden bilebilirim.

• Fear,
    Öncelikle böyle bir mesaj atarak yardımcı olduğun için sağol. Benim aklımda bir kaç model var ve bunlar hakkında senden bilgi rica edeceğim. İzleme mesafem 4,5 metre civarında, tv'ye pc ve ileride ps3 bağlamayı düşünüyorum.

Model Ortalama Fiyat
    1.Sony KDL 40X2000 5200YTL
    2.Samsung 40M87B 4000YTL
    3.Panasonic VIERA TH-42PZ70F 4600YTL
    4.Sharp 42XDIE 3850YTL

Bu fiyatlar ve teknik özellikler doğrultusunda hangisini önerirsin?

Cevap için şimdiden teşekkürler hocam.

Teoman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tengin78 -- 17 Eylül 2007; 13:43:27 >
  • Fear Selam

Sadece net ve açık bir yorum istiyorum senden

Büyük ekranlarda 106 ekram ve üzeri yani, LCD mi Yoksa Plazma mı ? Hangisi daha verimli ve avantajlı, Plazmanın devrinin biteceğini söyleyen satış elemanları haklı mı yoksa bu Türkiyede ki saçma sapan bir pazarlama taktiği mi ?
  • dostum 37pv70 ile 42c91 neredeyse aynı fiyat ve benim bütcem anca bu iki ürüne kadar çıkabiliyor
    eğer sen benimle aynı durumda olsan hangisini alırdın?? kısacası ekran büyüklüğü mü görüntü kalitesi mi?*
  • Ben SAMSUNG 32R81B TV ile Asus A6 ( ekran kartı ge force go 6200 256 mb) bilgisayarın baglandığında birbirlerini destekleyip desteklemediğini öğrenmek istiyorum.Teşekkürler
  • Sayın Fear, Phılıps 37PF9731 sahibiyim ve Kablo Tv ile kullanıyorum.SD Yayın performansından gayet memnunum...50' veya 52' bir LCD TV almak istiyorum.Büyük panelde SD yayında aynı memnuniyet olurmu?
    HD Uydu Alıcı ile kullanacağım büyük paneli... Sizin önerebileceğiniz bir marka ve model varmı?Kalın sağlıcakla...
  • hocam ben LG37lc41 aldım ancak lig tv de maç seyrederken görüntüde proglem yaşıyorum kamera hareketli iken saha çizgileri enteresan bi görüntüye bürünüyor, fox da izlediğim maçlarda ise böle bi sıkıntı yok acaba beni ayarlardan lig tv nin görüntüsünü düzeltmem mümkün mü__?
  • herkes sorup durmaya devam ediyor ama, "Fear" çoktan kızıp terketmiş buraları...
    Çok haksız da sayılmaz bence...
  • Fearrrr Where are you ? :)
  • Smsung plazma club bölümüne de yazdım ama seninde fikirlerini almak istiyorum... Yazdığım msjı kopyalıyorum buraya..

" Arkadaşlar uzun süredir araştırıyorum ama tecrübeli arkadaşların tavsiyesini almak istiyorum genede . Şuanda düşündüğüm model bu:

SAMSUNG PS-50P96FD PLAZMA TV

link :

SAMSUNG PS-50P96FD PLAZMA TV

EKRAN GENİŞLİĞİ: 50" Ekran Genişliği
    PARLAKLIK: 1000 cd/m2 Parlaklık
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük
    KONTRAST: 15.000:1 Kontrast

Gördüğünüz gibi kontrastı gayet ii ama parlaklık diğer modellerden düşük. kimisi 1500 ken bu 1000 .. bu görüntüde ne kadar etkili olur, çok mu zayıf kalır görüntü ? bukonuda yardımcı olmanızı istiyorum çünkü parlaklık ve kontrast biraz karışık gelio bana tam çözemedim olayı. Bide bu özelliiklerde bu fiayat yakın önereceğiniz başka bi model varmı ? "

Şimdiden teşekkürler.

• Merhabalar Arkadaşlar,
    LCD Tv almak istiyorum ama bu ürünlerin teknolojileri hakkında çok detaylı birlgiye sahip olmadığım için de kararsız kalıyorum.
    Ürünlerin hepsi güzel görünüyor gözüme, insanın cahaleti yüzünden olsa gerek
    Daha çok sony markasını taşıyan ürünlerle ilgilendim ve aralarından tabiki satıcıların da etkisiyle fiyatı uygun olan Sony KDL-40U2530 modeline bakıyorum bu aralar. Kullananların yorumlarını alabilirsem sevinirim.
    Sony KDL-40U2530

Amaç :
    LCD Tv de Digitürk izleyeceğim. Hafta sonları LiG TV de maç keyfi için süper olacaktır kanaatindeyim...
    Fakat kortuğum birşey var maç izlerken çok fazla hareketli sahnelerde görüntünün dağılması. Çok hızlı sahnelerde LCD TV lerde tepki süresinin elverişli olup olmadığını bilmiyorum. Bu konuda test gerçekleştiren arkadaşlardan yorumlarını alabilirim.
    LCD Monitörlerde 12ms altındaki ürünlerde birhayli tecrübem oldu açıkçası. Eğer lcd monitörlerdeki gibi ise teknolojileri sorun yok ama ya değilse... Cahalet işte, bilmemek kötü şey
    37" ; 40" ve 42" arasında bir tercih yapacağım ama 37" düşünmek istemiyorum. 3 ila 5 metre geriden seyredilebilir salonda. Sony Samsung Philips ve Lg dışında bir marka almak istemiyorum.
    Yardımlar için teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.