Şimdi Ara

Merak ettiğiniz Lcd ve plazma tv modellerini yazın yardımcı olim:) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar, öncelikle fear arkadasımiza tesekkürler herkeze tek tek cvp yazıp bılgılendırmış bende okuyarak faydalandım.bıde benım sorularım var hd uydu almak istıyom crea mı alsam yada next ye cış 7500 700ytl de 480 e düşmüs teknosada bıde hd dvd alcam samsung 860 veya philps hangısını tavsıye edersın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ukefeli

fear kardeş,
    42" plazma için peşinde 2700-2800'ü geçmeyecek f/p yüksek hangi modeli önerirsin. Benim için fark etmez marka falan,fazla takmam yani.
    Panasonic pv70, philips 5332 ya da 5532, samsung c ya da Q serileri var,LG 42LC51 i biliyorum.
    Bana Vestel-Crea bile uyar yani.
    Sence f/p olarak bu fiyata ne alınır? Fiyat daha da az olsa daha da iyi olur.

İstanbuldamı oturuyorsun ? yarın anadolu yakası maltepe teknosa da 42pfp5332 2299 olucak :) kampanyalı urun tavsiye ederim .

tavsiyem 5332 olucak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceoole

merhabalar, öncelikle fear arkadasımiza tesekkürler herkeze tek tek cvp yazıp bılgılendırmış bende okuyarak faydalandım.bıde benım sorularım var hd uydu almak istıyom crea mı alsam yada next ye cış 7500 700ytl de 480 e düşmüs teknosada bıde hd dvd alcam samsung 860 veya philps hangısını tavsıye edersın

Creanın kanal geçiş süresi çok fazla . can sıka bilir bilginiz olsun . next in uydu alıcısı çok güzel tavsiye ederim .

bluray dvd oynatıcı alıcaksın zannedersem sony bi modelini 899 ytl ye indirmiş teknosalarda satışta . ondan ziyade ps3 al bence :) hem bluray izlersin hemde ps3 keyfi
  • FEAR...Tavsiyene ve emeklerine teşekkürler ediyorum.PLAZMA hiç aklımda yoktu ama şimdi baya düşünüyorum.NOT.Doğru bildiğin yolda yalnız gideceksin.ATATÜRK'ün nutkunu bir kez daha okumanı dilerim.Yolundan dönmesi için o kadar çok neden vardı ki.Yarışı asla terk etmemelisin ne kendin,nede başkaları adına.Doğan her gün yeni bir başlangıç değilmi.kal sağlacakla.
  • Teşekkür ederim fear. Peki bu indirimli fiyatlar taksitli fiyatları mı? Zira zaten Teknosa'da peşin para ile alırsan %10 indirim ile aynı fiyata geliyor. Bir de yanında DVD player hediyesi de var mı çünkü gördüğüm kadarıyla Philips her yerde yanında DVD player hediye veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ukefeli

Teşekkür ederim fear. Peki bu indirimli fiyatlar taksitli fiyatları mı? Zira zaten Teknosa'da peşin para ile alırsan %10 indirim ile aynı fiyata geliyor. Bir de yanında DVD player hediyesi de var mı çünkü gördüğüm kadarıyla Philips her yerde yanında DVD player hediye veriyor.

hocam . peşin fiyatına taksitli alıyorsun en güzel yanı bu ayrıca bu fiyatlar uzerinden %daha alıcaksın . istersen yeni açtığım konuya bi bak orda fiyatlar yazılı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeaR

quote:

Orjinalden alıntı: bekarburak

Samsun PS 42C6H Plazma var. HDMI ile laptopu bağlamaya çalıştım görüntü çok kötü ve küçük. Bunun sorunu ne olabilir ?

merhaba Goruntde yeşillik varmı . dvı dan hdmı kablomu yoksa hdmı + hdmı kablomu kullandınız ? tv de vga çıkışı varmı ?Bence pc nizin kullanım klavuzundan desteklediği çöznürülükleri kontrol edin kablodan dolayı sorunda yapıyor olabilir.

Açıkcası goruntuyu gormeden yorum yapamıyorum olmadı bi resmini yollayın ordan bakarak yorum yapalım .

Merhaba, hdmi-hdmi bağlantı yaptım. Kitapçıkta dikkat ettim hdmi girişi için pc ile uyumlu değildir yazıyor. VGA girişi var evet. Sanırım ben HDMI i bilgisayar bağlamak için kullanamayacağım ? TÜm Plazmalar mı böyle ? YOksa sırf benimkinde mi acaba ?

Bilgisayarı vga-vga ile bağladığımda dvd izlerken ki kalite, hdmi çıkışlı bir dvd oynatıcındaki kaliteden iyi mi kötü mü olur ? arkadaşımda scaRttan bağlı dvd oynatıcı var.Onunda tv'si de Samsung plazma. Ben vga-vga ile daha iyi görüntü elde ediyorum.

• valla önden bi teşekkür edeyim fear a.

herkese tek tek cevap vermiş bravo yani.

sadece ps3 ve x360 için bi lcd tavsiyesi istiyorum.

mesafe 1,70 metre. 32'' mi 37'' mi önce onu sorayım.

full hd de olabilir.para sorunu yok.taksite bağlıcam o yüzden yani.

şimdiden teşekkürler
  • Dönmene sevindim Fear. Bana da daha önce 5322'yi tavsiye etmiştin ama ve detaylı araştırmalardan sonra sadece TV yayını (özellikle maç) ve DVD film izlemek için kullanacağımdan LCD'den vazgeçtim. 2000 YTL civarına 42" plazma ne alabilirim? Kafamda LG'nin 42PC1R modelleri var. Tavsiye eder misin? Bilgisayar veya PS3 niyetim yok. Yardımcı olursan sevinirim. Teşekkür ederim...
  • Xbox360 elite bağlamak için 26 inç bir lcd tv almak istiyorum. Yatak odamda kullanacağım. 900 ytl-1200 ytl aralığında bir model önerebilir misin? Mesela toshiba 26w300p mi, SAMSUNG LE26R32B mi, SONY KDL-26S2010 yoksa başka birşey mi?
  • sevgili fear...samsung 40r81b almayı düşünüyorum. ayrıca ps3 de düşünüyorum.belki benim teknoloji bilgim çok az olduğu için sorduğum sorular sana komik gelebilir.lütfen yardımcı ol...
    öncelikle 40r81b de ps3 ile 1080p görüntüsü alabilir miyim? ya da alamaz isem bunun aman aman çok fazla bir eksi durumu söz konusu olma olasılığı var mı?ayrıca türkiyede satılan ps3 ler chipli mi(bir arkadaşım dediki,son çıkan ps3 lerde chip varmış.eğer chipli almaz isen sadece orjinal oyunları okutabilirsin.eğer böyle olursa,yani sadece orjinal oyunları ps3 de okutabilirsek;ki malum her oyun çoook para, buna güç yetmez.bu bilgi doğru mu acaba?) bir de pc yi 40r81b ye bağlayıp oyun oynamak mantıklı olur mu? görüntü kalitesi nasıl olur? hiç denediniz mi? teşekkürler.
    not: daha önce sana 2 kez soru sordum cevaplamadın.bunu cevaplarsın heralde.yoksa bu sefer de ben küser giderim. :))

• fear selam ben philips 42pf5332 ile ilgili yorumunu almak istiyorum;bu tvnin kontrast oranı 15000:1 ve parlaklığı 1.500 cd/m2 , 1080p destekli ve fiyatı yaklaşık 2250 teknosada ve bir de dvd player hediye ediyorlar yanlış hatırlamıyorsam, bu cihaz hakkında yorumlarını bekliyorum, ekranda iz bırakma vs. gibi problemleri olup olmadığını merak ediyorum

Ayrıca pv70 ile pv7 arasında kasa, hdmi giriş sayısı ve kağıt üzerinde yazılı kontrast farkı (ki ben inanmıyorum) dışında ne gibi farklar var,

ayrıca lg 42pc51 hakkında görüşün nedir,

pv7, philips pf5332 ve lg42pc51 arasından hangisi en az sorunlu ve f/p olarak iyisidir.

Ayrıca lcd olarak ta toshiba 37x3000 ile lg 37lc51 den hangisini tercih edersin,

bir de fiyat olarak bu tv leri en uygun nereden bulabilirim.

Biliyorum biraz fazla soru sordum ama hakkaten her gitiğim dükkanda her satıcıyla konuştuğumda kafam karışıyor.

O yüzden bir bilene sorayım dedim.

Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: hakdemir69

valla önden bi teşekkür edeyim fear a.

herkese tek tek cevap vermiş bravo yani.

sadece ps3 ve x360 için bi lcd tavsiyesi istiyorum.

mesafe 1,70 metre. 32'' mi 37'' mi önce onu sorayım.

full hd de olabilir.para sorunu yok.taksite bağlıcam o yüzden yani.

şimdiden teşekkürler

Toshiba regza dan 94 ekran full hd yi 2000 ytl ye alabiliyorsun . bence bimex i araştır modeli aklımda değil ama 37z66f miydi bi araştır bulursun iyi fiyat kaliteli ürün..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatergenoglu

Dönmene sevindim Fear. Bana da daha önce 5322'yi tavsiye etmiştin ama ve detaylı araştırmalardan sonra sadece TV yayını (özellikle maç) ve DVD film izlemek için kullanacağımdan LCD'den vazgeçtim. 2000 YTL civarına 42" plazma ne alabilirim? Kafamda LG'nin 42PC1R modelleri var. Tavsiye eder misin? Bilgisayar veya PS3 niyetim yok. Yardımcı olursan sevinirim. Teşekkür ederim...

Aman hocam 42pc1r çok eski plazma .

bence philips 42pfp5332 al . 2399 a satılıyor teknosalarda .daha performanslı bi cihaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yolas

Xbox360 elite bağlamak için 26 inç bir lcd tv almak istiyorum. Yatak odamda kullanacağım. 900 ytl-1200 ytl aralığında bir model önerebilir misin? Mesela toshiba 26w300p mi, SAMSUNG LE26R32B mi, SONY KDL-26S2010 yoksa başka birşey mi?

hocam toshiba 26inch de ekran parlama olayı var sanki eski laptopların ekranlarına farklı açıdan bakınca goruntu kaybediyordun ya onun gibi olmus.

bence Darty lerde satılar 82 ekran 1040 ytl lik lcd yi al :D arkadasım almıs pc bağlamış çok güzel ya o fiyata şahane şaşırdım tv performansı da gayet başarılı çok beyendim ..
  • Fear,
    Hocam banada bir lcd ekran televizyon lazım ama bu işlerden hiç anlamam.1800 lira bütçe var kullanım alanı sadece televizyon izlemek olacak (oyun,pc bağlantısı vs gerekmiyor) bu bütçe ile alınabilecek en iyi marka/model nedir sence?
  • quote:

Orjinalden alıntı: inch

sevgili fear...samsung 40r81b almayı düşünüyorum. ayrıca ps3 de düşünüyorum.belki benim teknoloji bilgim çok az olduğu için sorduğum sorular sana komik gelebilir.lütfen yardımcı ol...
    öncelikle 40r81b de ps3 ile 1080p görüntüsü alabilir miyim? ya da alamaz isem bunun aman aman çok fazla bir eksi durumu söz konusu olma olasılığı var mı?ayrıca türkiyede satılan ps3 ler chipli mi(bir arkadaşım dediki,son çıkan ps3 lerde chip varmış.eğer chipli almaz isen sadece orjinal oyunları okutabilirsin.eğer böyle olursa,yani sadece orjinal oyunları ps3 de okutabilirsek;ki malum her oyun çoook para, buna güç yetmez.bu bilgi doğru mu acaba?) bir de pc yi 40r81b ye bağlayıp oyun oynamak mantıklı olur mu? görüntü kalitesi nasıl olur? hiç denediniz mi? teşekkürler.
    not: daha önce sana 2 kez soru sordum cevaplamadın.bunu cevaplarsın heralde.yoksa bu sefer de ben küser giderim. :))

Hocam 40r81b de pc bağlantısı yaptık gayet tatmin ediciydi ... sony ps3 de chip malesf yok illegale karşıyız :) . ps3de futbol al baska oyun oynama uzun bi sure gayet güzel görüntü alırsın .

son olarak 1080p denemedim :( yarın bi bakıcam mağzaya gidersem hemen pm atıcam .

not : aman abi ne kusmesi :) kişisel olarak bi kastım yok sana yoğunum sadece :( kolay gelsin .

• quote:

Orjinalden alıntı: erman72

fear selam ben philips 42pf5332 ile ilgili yorumunu almak istiyorum;bu tvnin kontrast oranı 15000:1 ve parlaklığı 1.500 cd/m2 , 1080p destekli ve fiyatı yaklaşık 2250 teknosada ve bir de dvd player hediye ediyorlar yanlış hatırlamıyorsam, bu cihaz hakkında yorumlarını bekliyorum, ekranda iz bırakma vs. gibi problemleri olup olmadığını merak ediyorum

Ayrıca pv70 ile pv7 arasında kasa, hdmi giriş sayısı ve kağıt üzerinde yazılı kontrast farkı (ki ben inanmıyorum) dışında ne gibi farklar var,

ayrıca lg 42pc51 hakkında görüşün nedir,

pv7, philips pf5332 ve lg42pc51 arasından hangisi en az sorunlu ve f/p olarak iyisidir.

Ayrıca lcd olarak ta toshiba 37x3000 ile lg 37lc51 den hangisini tercih edersin,

bir de fiyat olarak bu tv leri en uygun nereden bulabilirim.

Biliyorum biraz fazla soru sordum ama hakkaten her gitiğim dükkanda her satıcıyla konuştuğumda kafam karışıyor.

O yüzden bir bilene sorayım dedim.

Teşekkürler.

Oy oy sorulara bak :) 42pfp5332 f/p en iyi plazmalardan bitanesi bence dusunmeden alına bilicek cihazlar listemde .

1080p desteklemesi çok güzel kontrast gayet iyi birde philips güvencesi gayet mantıklı bir ürün yapıyor kendisini.
    he ama piyasada daha iyileri de var yok değil ama fiyatları yüksek o fiyata 5332 çok mantıklı.
    pv70 ve p7 ile söylediğin farklar ciddeen var. zannedersem farkları biliyorsun tekrar yazmıyorum ama o farklar var biraz daha dikkatli incelersen anliyacaksın siyah ve beyaz detaylara dikkat

Lg 42pc51 güzel plazma yalan yok ama ekranı çok mat geliyor bana bilmiyorum philipsle kıyasladık daha canlı philips anlamadım valla ama güzel plazma . philips mi lg mi philips f/p olarak.

bak toshibalar güzel ürünler ama f/p olarak değerlendirmek gerekirse 5 üzerinden; F:5/p:3.5 bence.

en uygun doğu bank. istanbul bilişim ve şu anlık teknosa.

umarım yardımcı olmusumdur.

• pana pv 70 lerde 1080p formatındadijital yonga seti ve re-master işlemci olduğu yazıyor.
    Bu özellik 8.jen pio 508xd veya xa da varmı acaba??
  • Selamlar Fear ;
    Kusura bakmayin ancak forumlarda saatler harcadiktan sonra , çok çok bilgilenmekle beraber kafamin bazı noktalarda daha da karistigini soylemeliyim :)
    Dun internete verdigim ilan neticesinde, biri gelip evimdeki lcd-projeksiyon tv'mi satin alip gitti ve forumu daha fazla okuyacak vaktim gercekten kalmadi, ev ahali tv olmadan durmuyorlar :)
    Kisaca sormam gerekirse 50" bir tv dusunuyorum , Digiturk 65 % ve Dvd 35 % izliyoruz, LG 50PC52 uygun gorundu, hd ready ve 1080p destegi var, 100Hz. fiyati 4.460 ytl ( Vatan )
    Bu urunu tercih edermiydiniz benim gibi bir kullanici olsaydiniz? Ya da baska bir oneriniz varmi bu mertebede tercih edeceginiz?
    Tekrar ozur diliyorum ancak yarin mutlaka karar vermem gerekiyor da :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.