Bildirim
Merak Giderme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İtunestan indirme yaparken 9.2.1 sürümüne ait tam sürüm indirilir. Telefondan yani OTA üzerinden güncelleme yaparken yama olarak indirir dostum
Düzeltme: İmlâ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs_lfc -- 20 Ocak 2016; 0:59:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani bu ne demek oluyor tüm sürümler indirilir derken telefon üzerinden indirirken ota kullanıldıgını bılıyorum ? -
quote:
Orijinalden alıntı: brs_lfc
İtunestan indirme yaparken 9.2.1 sürümüne ait tam sürüm indirilir. Telefondan yani OTA üzerinden güncelleme yaparken yama olarak indirir dostum
Düzeltme: İmlâ
Hangisi daha sağlıklı? -
Güncel İOS 9.2.1 sürümüne ait dosyalar demek istemiştim kusura bakma
Ama şöyle bi şaçmalık olmazmı 9.2.1 sürümünde telefonda 40 mb gösteririken pc de 2 gb eksik bişiler olması gerekmez mı peki çünkü yama dediğiniz şey ile gerçek dosya arasında çok fark vardır -
Tabikide Itunes üzerinden olan apple servyisi bile öyle söylüyor bütün güncellemlerinizi imkanınız varsa itunes'den yapın diyorlar dostum -
İcloud üzerinden yedek alıp daha sonrasında İtunes üzerinden geri yükleme yapmak daha sağlıklı olur dostum konuyu internette itunestan sürüm güncelleme veya apple store u ararsan adım adım anlatırlar
Bana apple ın dediği her sürüm güncellemesinde eğer İtunesu kullanırsan sanki telefon yeniden doğuyormuş gibi oluyor dedi. Varolan her özellik yeniden yükleniyor dedi.
Şöyle düşün adamlar bişey eklemek için ios 9.2 yüklü telefonundaki a klasöründeki b dosyasının kodunu değiştiriyor sen itunesten indirirsen komple bütün telefonun işletim sistemi iniyo ota güncellersen o değişen dosya inip üstüne yazılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X