Şimdi Ara

Merakla BEKLENEN TEST: Cruze NCAP'TEN 5 Yıldız aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siryea

birak bu isleri sn jay jay toyotanin olum makinasina ne demeli 3 yildiz almis spark 4 yildiz almis simdi baslama yine japon muhabbetine

Japon muhabbeti mi? Nereden çıktın arkadaş sen :) Biriyle falan mı karıştırdın nedir...
  • alanlara şimdiden kazadan beladan uzak binmeleri dileğiyle. Bir yerden para bekliyorum. walla gelse hemen bir beyaz renklisini tüp taktırıp binerim.
  • E madem şuraya birkaç güzel cruze fotosu ekleyin de başlık iyice yerini bulsun
  • arkadaşlar turbo motor gelecek deniyordu ne oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: diesotto

quote:

Şu müzmin sorunları giderildimi sıfır cruze' lerin. forumda epey tartışılmıştı alan sahiplerinden bazıları arasında. Birde tüp taktıramama sorunu vardı sanırım.

Su LPG meseleside fazla abartıldı artık. Cruze'a LPG takılamaması diye bir sey yok. Her iki motor versiyonuna da takılıyor. Fakat motorun bir tanesi icin GM garanti kapsamı dısına alıyor ama yetkili servis kendisi garanti vermeye devam ediyor. Bunu baska hicbir markada da duymadım daha. Oyle bir abartıldı ki bu mesele sanki diger tum markaların aracları garanti kapsamında LPG'li satılıyormusta sadece Cruze'da yokmus gibi oldu bu konu. VW TSI motorlara garantiyi falan gectim LPG takılamıyor bile. Ama kimse bunu tartısmıyor. Hatta bazı markalar LPG'li aracı servisin kapısından iceri dahi sokmuyor.

Katılıyorum size. Geçen gün Toyota Corolla Comfort 1.6 otomatik benzinli test etmeye gittim, test bitti, daha lpg diye başlayan cümlemi tamamlamadan görevli bayan garanti dışında kalır dedi.
    Bende cümlemi tamamlasaydım bari dedim. O da, herkez bunu soruyor da o yüzden hızlı yanıtladım dedi. Fiyatta gram indirim olmayınca, bindik tepeemize tıs tıs geri döndük.

• Demek "Daewoo" da güzel ve kaliteli araçlar yapabiliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiritchaser

E madem şuraya birkaç güzel cruze fotosu ekleyin de başlık iyice yerini bulsun

Hay hay

Merakla BEKLENEN TEST: Cruze NCAP'TEN 5 Yıldız aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverDrıve -- 25 Kasım 2009; 20:48:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekström

Araçın tasarımı güzel fiyatta iyiydi üstüne güvenlikte 5 yıldız almış satışları artıcaktır.

evet fiyatı iyiydi ama artık değil.
  •  Merakla BEKLENEN TEST: Cruze NCAP'TEN 5 Yıldız aldı
  • İlk çıktığında 28.000 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Hemen yapıştırmışlar zammı
  • Bu aracın tipini çok beğenmekle beraber, çarpışma testleri yapılmamış olması beni şüphelendiriyordu.
    5 yıldızı da aldığına göre tebrik etmek lazım.
    Benim için tüketimi fazla olmasının dışında bir olumsuzluğu kalmadı aracın.
    1.6 dizel bir motoru da olsa süper olurdu.
    (LPG`den, ne kadar güvenli olursa olsun tırsan biriyim de )
  • dizel motru koysalar
    Ah şimdiye kadar neden koymadık derler.
  • Oh be sonunda. Umarım Cruze gün geçtikçe hakettiği yere kavuşur. Zaten yeni Astra platformunda şekillendirilen bir araç olduğundan bu sonucu almasına hiç şaşırmadım. Güncel motor da haftasonları piste çıkmayan ve yılda 10-15 bin km yapan bir insan için gayet yeterli diye düşünüyorum. Varsın 100'e 1-2 sn geç çıksın. Ve iddia ediyorum ki şu forumda 0-100'üne bakıp otomobil alanların %80'inin fabrika verilerini yakalayamadığından eminim.
  • Bir bu eksiği vardı tartışmalara açık o da tamam oldu.
    Biraz hafifletim down size ile de bir kaç motor opsiyonu sunulsa oldukça hoş olacak.Fiyatlarda da bir ayarlama şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Oh be sonunda. Umarım Cruze gün geçtikçe hakettiği yere kavuşur. Zaten yeni Astra platformunda şekillendirilen bir araç olduğundan bu sonucu almasına hiç şaşırmadım. Güncel motor da haftasonları piste çıkmayan ve yılda 10-15 bin km yapan bir insan için gayet yeterli diye düşünüyorum. Varsın 100'e 1-2 sn geç çıksın. Ve iddia ediyorum ki şu forumda 0-100'üne bakıp otomobil alanların %80'inin fabrika verilerini yakalayamadığından eminim.

Geri kalan %20 nin verilerinide fabrika yakalayamıyor zaten.

5 yıldız yeni araçlarda standart olmaya başladı artık ama 5 yıldız puanıda iyi gelmiş.
    Altyapısıyla, görünümüyle, donanım ve fiyatıyla C sınıfına sağlam giriş yapmıştı çarpışma gücenliğiylede bunu perçinledi Cruze...

• Cruze tam bir aile arabası, bizim halkımıza da hayli hitap ediyor. Umarım satışları hep iyi gider.
  • Dizel motoru olsun. fiyati da 35 i gecmesin. hemen alirim. tabi ufak bi sorun daha var. bide param olmasi lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

5 yıldız yeni araçlarda standart olmaya başladı artık ama 5 yıldız puanıda iyi gelmiş.
    Altyapısıyla, görünümüyle, donanım ve fiyatıyla C sınıfına sağlam giriş yapmıştı çarpışma gücenliğiylede bunu perçinledi Cruze...

supremum az gülmedim ama

• quote:

Forum silinebilir (kulakları çınlasın birilerinin )
  • quote:

Ben şimdi gitsem Caddy ya da VW başlıklarında 8.5 sn'de 100'e çıktım desem "vay abi helal olsun" derler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.