Şimdi Ara

Merakla BEKLENEN TEST: Cruze NCAP'TEN 5 Yıldız aldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cruze zaten bana tank gibi geliyor.6 yıldız olsa onu bile alırdı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 26 Kasım 2009; 1:17:50 >
  • lpg kitlileride satilacakti degil mi bu aracin ?
    33-34 e o zaman peynir ekmek gibi gider hatta belediye ekmegi gibi sira olusur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiritchaser
    Dizel motoru olsun. fiyati da 35 i gecmesin. hemen alirim. tabi ufak bi sorun daha var. bide param olmasi lazim

1.6 Dizel full versiyonuna 40 da veririm
  • Puanları gayet iyi . Ama bu 5 yıldız olayının Türkiye'deki satış rakamlarına fazla bir katkısı olmayacaktır. Bizim insanımızın öncelikleri başka çünkü.
  • tebrikler cruze : )

hakettiğin itibarı da umarım kazanırsın.
  • Tasarım guzel, fıyatı guzel, donanınımda yok yok.Bu fıyata Symbol satıyorlar.2.elı dusunduruyor benı.Yoksa bu fıyata alınacak en yakısıklı araba.
  • Boşverin az satsın Türkiye'de. Millet ön yargılı yaklaşsın almasın. Kime ne.. O ayrıcalık bizde kalsın daha iyi değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Şevrole'ye

Daewoo demek istedin galiba

Holden 'da denebilir aslında...

araç 6 kıtada testten başarıyla geçmiş...

vatandaşa'da seçerken dikkate almak düşüyor... Bu da AvusturalyaDAn bi Chevrolet... (HOLDEN CRUZE)

Merakla BEKLENEN TEST: Cruze NCAP'TEN 5 Yıldız aldı

• Ben de ilk gördüğümde vurulduğum bu aracı test etmek için tam 150 km. gittim. Özellikle otomatik vitesini test etmek için gitmiştim. Gerçekten harika bir araç yapmışlar tebrik etmek lazım. Şekil süper herşey harika ta ki kontağa basana kadar. Eski teknoloji 1.6 ecotec motor (eski demek belki yanlış olabilir motorda kabahat yok çünkü) sinek vızıltısı bir sesle çalışıp hayallerimi alıp götürdü. Ve yine Opelden bildiğimiz easytronik dedikleri çok berbat şanzıman hepten bitirdi. Şu arabada İnsignia da kullanılan motorun hiç olmazsa 140 Bg lik olanı falan olsa + Vectra serisinden bildiğimiz active select şanzımanı da koysalar 5000 TL daha fazla verip şimdiye kadar çoktan almıştım.
  • süper bişi
  • bu araç gözümde dahada büyümeye başladı. valla helal olsun. birde dizeli olsa....
  • quote:

Orijinalden alıntı: karia48
    Ben de ilk gördüğümde vurulduğum bu aracı test etmek için tam 150 km. gittim. Özellikle otomatik vitesini test etmek için gitmiştim. Gerçekten harika bir araç yapmışlar tebrik etmek lazım. Şekil süper herşey harika ta ki kontağa basana kadar. Eski teknoloji 1.6 ecotec motor (eski demek belki yanlış olabilir motorda kabahat yok çünkü) sinek vızıltısı bir sesle çalışıp hayallerimi alıp götürdü. Ve yine Opelden bildiğimiz easytronik dedikleri çok berbat şanzıman hepten bitirdi. Şu arabada İnsignia da kullanılan motorun hiç olmazsa 140 Bg lik olanı falan olsa + Vectra serisinden bildiğimiz active select şanzımanı da koysalar 5000 TL daha fazla verip şimdiye kadar çoktan almıştım.

Şanzımanı Easytronic değil.
    Tork konvertörlü otomatik şanzıman.

• Chevrolet'i pek sevmezdim, yada şöyle söyliyeyim yaptığı bir çok araba bana Dacia gibi teneke gelirdi. Ama Cruze bütün fikirlerimi değiştirdi. Gerçekten parasının hakkını veren kullanılmaya değen bir araç . . .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.