|
Merakla beklenen Thunderbolts’un ilk fragmanı yayınlandı
-
-
sanki iş yapar gibi
-
Evet evet fragman gayet iyi duruyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada Marvel evrenin de ilk defa sentry'i görüyoruz. Bakalım hangi karakter olduğunu kaç kişi fark edebilecek .
Red hulk varmı filmde?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Suicide Squad gibi saçma salak bir şeyle Thunderbolts'u kıyaslamak doğru olmaz. Öyle bilenler yanlış biliyorlarmış, Avengers tadında gayet güzel bir seridir, umarım uyarlaması da güzel olur.
DC evreni ve yapımları kendi içinde tutarsız absürtlüklerle dolu, beyaz perdeye bunları olduğu gibi uyarlamaya çalışmak da daha absürt bir durum ve zaten Suicide Squad filmleri birer çöpten ibaretler.
-
Cacık :) :)
-
Dostum Goodreads'a bakınca senin dediğin gibi çıkmıyor. Suicide Squad çizgi romanları, Thunderbolts çizgi romanlarına oranla çok daha yüksek puanlara sahip. Suicide Squad 4 üzeri ve 4'e yakın çok fazla çizgi romanı varken, Thunderbolts genel anlamda 3,5 ve altı. Öte yandan Marvel'ın, Dc'nin Suicide Squad ekibinden esinlenip, cevap olarak kurduğu bir ekip. Sanırım Marvel'ın Suicide Squad'ı gayet doğru bir ifade.))) Marvel'ın Superman'i de umarım filme ayrı bir hava katar.
posterde 6 parmaklı gösterilen :))
-
Doğrudur, kastım çizgi roman başarısı değil, beyaz perdeye çizgi romandaki haliyle uyarlama hatasını gösterdiklerinden filmlerin saçma sapan olduğu yönünde. Yoksa DC'ye özel bir gıcıklığım yok, DC çizgi roman evreni Marvel'a göre daha uçarıdır, olaylar arası bağlantılar kopuk ve yer yer anlamsızdır, karakterler hayattan kopuk ve absürttür.
Marvel'ın en başarılı yapımı Infinity War/Gauntlet'in, karakter isimleri dışında çizgi romanla bir alakası yoktu ama kimse de çıkıp siz Lore'a uymadınız, Iron Man aslında bu seride sadece resim olarak vardı, diyaloğu bile yoktu demedi, çünkü tatmin edici bir yapım ortaya çıkmıştı.
Nolan'ın Dark Knight serisi ve Superman uyarlamaları dışında DC'de başarılı bir yapım görmedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X