Şimdi Ara

Mercedes 190E (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
109.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

mercedes gariban arabasıdır hocam parçası pahalı deyil bilakis ucuzdur ustası çoktur yolda bırakmaz eski kasa mercedes temizini bulursan sıfır arabadan iyidir bu araçlar boşuna oa parayı etmiyorlar çok dertsiz masrafsız arabalardır

bu yorumun hepten düşündürdü beni kardeş

Tamamen doğru...Parçası çok bol araçlardır Mercedesler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Amma yaptın sende

kızma da bence öyle, bence e200 dür ideal mercedes, 190 lar bence kötü
  • Yok abi 190 kasa ii kasadır hele amg leri bi ayrı şekil durur
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Yok abi 190 kasa ii kasadır hele amg leri bi ayrı şekil durur

amg sini hiç görmedim bilmiyorum
    yYav sonuçta Mercedes...
  • 20 yıllık mercedesler şimdiki yeni arabalara 10 basar
  • quote:

Orjinalden alıntı: azaz06

20 yıllık mercedesler şimdiki yeni arabalara 10 basar

• quote:

!90 kasa çok güseldir gerek spor olsun gerek aile yaşamı olsun bu beklentilere çok ii karşılıklar verir herkese tavsiye edebileceğim bi araçtır bizim peder sırf benzinli olduğu için satmıştı bide tabiki motor du bilmem neydi ama bizim arabada 1986 modeldi 1997 dede satmıştık

he eksidikce ayni kamyon sesi gibi calısıyordu dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: >>>------>

quote:

!90 kasa çok güseldir gerek spor olsun gerek aile yaşamı olsun bu beklentilere çok ii karşılıklar verir herkese tavsiye edebileceğim bi araçtır bizim peder sırf benzinli olduğu için satmıştı bide tabiki motor du bilmem neydi ama bizim arabada 1986 modeldi 1997 dede satmıştık

he eksidikce ayni kamyon sesi gibi calısıyordu dimi

diğer arabalar o sesi çıkaramayacak kadar yaşayamıyorlar ya

•  Mercedes 190E

Mercedes 190E

Mercedes 190E

Bu arabaları yaşım çok küçükken otobanda meraklı bakışlarım arasında görürdüm arka kanadı ve 3.0 24V yazısı dikkatimi çekerdi.O senelerde 91 model mazda 626 2.0 vardı ve 12 subablı idi....vaybeee bunda 24 tane varmış derdim sanırım 8-9 yaşları....!!!! AMG versiyonu ise 3.200cc hacimli bve genelde ya alman yada hollanda araçları olurdu ben türk plaka AMG hiç görmedim

sonrasında ise bu arabalar gerçekten temizini yürüyenini bulabiliyorsanız efsanedir zamanının en iyi performans araçlarından ...!!!

Mercedes 190E

Mercedes 190E

Mercedes 190E

Mercedes 190E

Mercedes 190E

Mercedes 190E

E190

Mercedes 190E

Mercedes 190E

Mercedes 190E

• arkadaşlar araç komple boyalı olması çok büyük bir dezavantaj mı?komple boyattırılmış olması daha iyi değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_54 -- 24 Şubat 2007; 12:33:43 >
  • bu tür mercedeslerde eyer güzel boyanmışsa dez avantaj sayılmaz

sonuçta 20 yaşında arabanın orjinal kalmasını bekleyemezsin yapılan onarımın kaliteli yapılması önemlidir
  • lütfen mercedeslerinize güzel bakın. okul bitsin, ben de mercedes alacam. Lütfen güzel bakın arabalara. benim okul bitene kadar temiz merso kalmayacak diye korkuyorum bazen
  • Aynen ya peder den destek görmeden ilk araba işi olmuyo
  • 96 dan 2006 ya kadar 88 model 190 e 2.0 mercedes kullandık.Bir kere bile yolda bıraktıgını hatırlamıyorum ki bu 10 senein son 4 5 senesinde bizzat ben kullandım.Bütün arkadaşlar arabama tank diye hitap ederdi ki haklılar:)

Deli bi motor heybetli bir duruş ve mercedes.Sorun şu ki 2000 motor su gibi içiyo.LPG taktırmak şart.Hoş biz taktırmadan sürdük onca sene artık belimi bükmeye başlayınca hergun 50 km 2000 motor arabayla sattık dizel c4 aldık.

Diyeceğim LPG li 190e güzel seçim.O büyük direksiyonu bile yeter
  • hey gidi heyyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 5 Ağustos 2010; 15:11:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekir__

lütfen mercedeslerinize güzel bakın. okul bitsin, ben de mercedes alacam. Lütfen güzel bakın arabalara. benim okul bitene kadar temiz merso kalmayacak diye korkuyorum bazen

kesinlikle mercedeslerinize iyi bakın. Ben para biriktirene kadar çok temiz bir merso bulma umudundayım. aklıma koydum arkadaşlar. modelli araba almaktansa mercedesin heybetini, tadını, konforunu çıkaracam gittiği yere kadar!
  • bi arkadaşım güzel hoşta alırsın satamazsın diyor!!!
  • her arabanın alıcısı vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: canitouch

her arabanın alıcısı vardır

haklısın dostum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.