Şimdi Ara

Mercedes 190E (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
109.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mercedes 190 Almayı düşünüyorsanız.1990 model üstüne bakın motor beygir gücü 10 beygir kadar arttırılmış.

Ben 190 e 1.8 motor 1991 model kullanıyorum aracım motoru 1.8 olmasına rağmen doyurucu bir torka sahip . Ve Alırsanız dolu kasasını alın .
    Bendeki mercedes te elektrikli sanrof -ABS-KLİMA-4 CAM OTOMATİK-ARKALAR PERDELİVS BU TÜRDE . VE ARACIM HIZ VE YAKIT TÜKETİMİ AÇISINDAN ÇOK GÜZEL KMDE 25 KR YAKIYOR ŞUANDA . bazıları 22 kr ye indirdiğini söylüyor ancak bana bu gayet uygun geldi . Sözün kısası 190 e Gönlüne yatan dolulukta bulursan bidaha vazgeçmek istemezsin bu araçtan. Teşekkürler
  • .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulaş cantürk U kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum..forumda aracın yaşı itibariyle kotuluyenler var. ama merso her zaman favorimdi. ankaradan istanbula 180tl. yakıtla geldim. ibre 150km. gördü. araçta ne ses ne titreme vardı. tık yoktu yağ gibi kayıyordu yolda maşallahı var yani...virajlarda savurma bile yoktu...
  • BOOST DİSTANCE B kullanıcısına yanıt
    üstat çok güzel özetlemişsin ağzına sağlık. mercedese bineceksen yakıtı masrafını düşünmeyeceksin. 91 model 190 e aldım 3 hafta önce ankaradan. aracın 2.sahibi benim. araç istanbul deniz yüzü görmemiş tertemiz..araç yağ gibi gidiyor yolda. tık ses yok. kaportası kaya gibi..2010-13 model arabalar viraja girince yada yolda 150km. hızla giderken orası burası oynar. 90 yıllarda kullanılan konfor günümüz araçlarındakine taş çıkarır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizaslani

üstat çok güzel özetlemişsin ağzına sağlık. mercedese bineceksen yakıtı masrafını düşünmeyeceksin. 91 model 190 e aldım 3 hafta önce ankaradan. aracın 2.sahibi benim. araç istanbul deniz yüzü görmemiş tertemiz..araç yağ gibi gidiyor yolda. tık ses yok. kaportası kaya gibi..2010-13 model arabalar viraja girince yada yolda 150km. hızla giderken orası burası oynar. 90 yıllarda kullanılan konfor günümüz araçlarındakine taş çıkarır...

Konuya hort getirdik ama arkadaşlar w 201 gerçekten çok güzel ve özel bir kasa bunu harcatmayalım . Birçok arabayı kullandım çok nadir araç beğenirim. 1.8 190 e süzgeçten geçti özel bir araç olarak garajıma girmeye hak kazandı. Kesinlikle tavsiye ediyorum hiçbir konuda üzmez sizi .

• isiklarda artistlik yapan golf 1.6 ya karsi arabada 5 kisi+bagaj+lpg varken 170 km gordu.
    benim bindigimin tek eksigi koltuklardi. yaylari hissediliyordu ama o da normal bence. Sonucta 25 yasinda arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR BU ARAÇLARDA MEKANİK ENJEKSİYON KE JETRONİK OLDUĞU İÇİN SIRALI SİSTEM LPG OLMUYORDU. ANKARADA EMRE TUNALI DİYE BİR ARKADAŞ BUNU ORTADAN KALDIRAN BEYİN GELİŞTİRMİŞ BİRKAÇ ÖRNEĞİ VAR ARAÇLARI SIRALI SİSTEME DÖNÜŞTÜRMÜŞ VE SONUÇLAR MÜKEMMEL. BENDE DÜZ TÜP VAR AMA NEDEN OLMASIN BENDE SIRALI SİSTEM YAPMAK İSTİYORUM. BİLGİSİ OLAN PAYLAŞABİLİRMİ. NASIL YAPARIZ YAPTIRAN VARMI
  • KONU HORT BU 190 LARIN OTOMATİK CAM OLAN GÜNÜMÜZDE KULLANILACAK HANGİ MODELLERİ VARDIR
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.