Şimdi Ara

Mercedes 190E (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
3
Favori
109.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen süre zarfında teknik bilgimiz arttı haliyle.w201 lerde motor orjinal motor ise sıralı sistem mümkün değil, biz olayı manifoldun plastik olup olmamasına bağlıyorduk fakat bununla alakası yok. Mekanik enjeksiyonlu mercedeslere (1993 yılına kadarki tüm enjeksiyonlular galiba mekanik) sıralı sistem lpg kiti takılması mümkün değil. Bazı kişiler ilk çalıştırmada benzinle çalışıp daha sonra 3000 devir üstünde lpg ye geçen kitleri yanlış olarak sıralı sistem olarak adlandırıyor karışıklık da burdan doğuyor.
    Bu araçların hava filtresine mikser denen aparat takılıyor ve araç lpg de çalışıyorken araba enjeksiyonlu değilde karbüratörlü bir araç gibi çalışıyor.yani silindire hava çekerken hava değilde lpg hava karışımı çekiyor.Sıralı sistem elektronik enjeksiyonlu araçlara uygulanabiliyor ve bunda her silindire ayrı ayrı giden lpg hortumları var ve her silindire girecek lpg miktarı ve zamanı ayrı ayrı lpg kitine ait ikinci ecu tarafından kontrol ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manco38 -- 3 Ağustos 2010; 16:01:26 >

• Arkadaşlar 90 model 190e 2.0 buldum orjinal 100.000 km'de.

Orjinal boya ve ufak tefek bel altı boyaları var ama kasa müthiş temiz.

Sahibi 13500TL - 14000TL lerden bahsediyor ama size danışmak istedim.

Satılık ilanı yok. Klima yok ama sunroof mevcut. Ederi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • hocam o kadar fiyata e36 kasa bmw alınır.tamam iyi güzel de o model arabaya verileceğine daha yeni model arabalara verilebilir o para.
  • qwerty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bufalu -- 13 Şubat 2013; 18:26:52 >
  • 190 kullanan arkadaşlar konuyu hortlatacağım ama başka çarem yok.

Dizel 190 almayı düşünüyorum. Bu konuda dizel 190 kullanan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.

Saygılar
  • Merak ettiğim konulardan biri
  • geçenlerde bi otoparkta gördüm bayabi inceledim cok temizdi ve hasta oldum ama şuan en önemli şey bence yaktiğidir 190 kullananlar 100km de kaç litre yaktiğini biliyorlarsa paylaşabilirlermi cok klas araba ama cok yakınca binilmez gibi geliyor
  • Bizde Satıyoruz Arabanın Herşeyi Tam 1993 Model Motoru Yenilendi Koltukları Yeniliyoruz Haftaya Gelicek Koltuklar Cantlar Çelik Çanlar Mercedesin Orginal Jantları Lastikler Yeni Almak İsteyen PM ... İyi Günler
  • 86 2,3 190e var daha yeni aldım 550 km yaptım 150 si şehir içi şehirler arasıda 150-160 la kullandım 0,273 lira yaktı kilometrede tüple biraz dah güzel kullansam daha az yakardı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: login35

190 kullanan arkadaşlar konuyu hortlatacağım ama başka çarem yok.

Dizel 190 almayı düşünüyorum. Bu konuda dizel 190 kullanan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.

Saygılar

karşı komşumun 190d si vardı hiç ilgim yokdu araca işin gerçeği bozulduğunu duyunca hurda gözü ile bakdım 86 model araba dedim geçmiş olsun ne oldu şanzıman indi 2500 lira masraf açtı felan derken meğerse araç almanyada ticari taksi olarak kullanılmış kilometresi 1,300,000 deymiş adam memnunmuş uzun zamandırda bozulacağını biliyormuş tam o sırada bana bitane 190e geldi 186 binde temizde duruyordu aldım çokta memnunum umarım bir sıkıntı çıkarmaz
  • dizellerin turbolusunu alın derim. atmosferik dizel 2.0 D ler var 75 ps lik. sağlık motor 200E lerde uzun yolda 5-6 litre tüktime sahipti bir tandık toplatıp biniyordu. zaten o motora pekmez koysan yürür :D o derece bir motor. eskiden euro dizel vardı da biz mi içmedik der zaten
  • bende 190E 2.3 AMG almayı düşünüyorum, 3 - 4 ay içinde bir yerden param gelecek inşallah ve bir süredir bu yüzden araba bakıyorum, ama bir gün arkadaşın biri uyandırdı benide.

Burada aksi yorum yapanlar için söylüyorum. Yıl 2012 piyasada gezen bir çok araba ABS yi Klimayı standart donanıma alalı 3 - 4 sene oluyor, 88 model bir araba düşünün, hala yürür, hala gazlar, ve standart donanımda abs, airbag, klima, elektrikli camlar, elektrikli sunroof var. Ve bu araç hala trafikte 2 - 3 yıllık arabalar kadar diri durabiliyor. Siz olsanız hangisini alırsınız? G.tü b.klu Toyota ya Ford a Opel e 30 - 40 bin lira para vereceğime 15bine Mercedes alırım aradaki paranın yarısıyla ortaya çıkan arabayı hayal edemezsiniz arkadaş.

Buradan 190cılara (mümkünse sahip olan arkadaşlara) sormak istiyorum. Alacağım 190 a coilover ve camber uygulamak istiyorum, ama abartı değil. Bunun için tavsiye edeceğiniz parça ve markalar nelerdir? Ve 190 alan arkadaşlar hani temiz diyoruz ya bir 190 ın temizliğini ifade eden kavramlar nelerdir? Ayrıca otomatik vites almayı düşünüyorum ve aracın yaşı şanzıman konusunda beni ister istemez düşündürüyor, bu konuda nelere dikkat etmeliyim...

• Mercedes-Benz 500E a.k.a. Der Hammer,
    Engine 5.0, V8 - 32V,
    0-100 km/h: 6,0 s,
    Maximum power: 240kW / 326HP at 6,000 rpm.,
    Maximum torque: 480 Nm at 3,900 rpm.,
    Years of production 500E: 1991 - 1993 (E-class/1993-1995)
  • bence 90-93 model arası 15000-20000 tl verilecek hakkını hak eden en ıyı arabalardan bırısıdır 190 mercedesler kımılerı onu alacagına yenı model al onu al bu al diyorya kımseye kulak asma ıcınden ne gecıyorsa onu al bide su yakıt sarfiyatına deyinmek istiyorum hakkını veriyorsa bırak yaksın 50 kurus lpgyle filan ugrasmayın devir tasarrruf devri diyorsan ozaman 1.2 1.3 arabalara bakacaksın mercedese biniyorsan gozlerini kapatıp hayatın tadını yasayacaksın
  • bence 90-93 model arası 15000-20000 tl verilecek hakkını hak eden en ıyı arabalardan bırısıdır 190 mercedesler kımılerı onu alacagına yenı model al onu al bu al diyorya kımseye kulak asma ıcınden ne gecıyorsa onu al bide su yakıt sarfiyatına deyinmek istiyorum hakkını veriyorsa bırak yaksın 50 kurus lpgyle filan ugrasmayın devir tasarrruf devri diyorsan ozaman 1.2 1.3 arabalara bakacaksın mercedese biniyorsan gozlerini kapatıp hayatın tadını yasayacaksın
  • aman kardeş gözünü arabayı sürerken kapatma sakın. yoksa hem araba hem sen pert olursunuz...

• temiz bir araçtır ilgilenen olursa otomatik vites sanruf elektrikli camlar klimalı

TEL:0555 535 39 31

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbaydin -- 31 Ağustos 2013; 3:00:09 >

• Arkadaşlar konuyu biraz hortlattım kusura bakmayın bende benz 190 almayı düşünüyorum en ideali en sağlamı az yakanı en çok tutulan motoru hangisidir bilenlerden yardım istiyorum şimdiden teşekkür ederim .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.