Şimdi Ara

Mercedes 190E (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
109.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler, araba km de 17 kuruş (karmada 10-11 lt/100 km) gibi birşey yakıyor,lpg kiti tartarini sıralı sistem değil(manifold plastik olmadığındanmış) ama enjeksiyonlu sistemler için olanlardan imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bufalu -- 12 Kasım 2014; 18:14:37 >
  • Öyle bir sistem de ilk defa duyuyorum.Yİne de sıralı olmamasına rağmen 17 kuruş çok güzel bence...

gaza benzine kendiniz mi geçiriyorsunuz yoksa araba kendisi mi ayarlıyor?
  • ben bir ilanda gördüm, sralı sistem yazıyordu. Oluyormuş galiba.
  • sıralı sistem elektronik beyinle idare edilen (ecu) enjeksiyonlu motorlara uygulanabiliyor, bu araçlar mekanik enjeksiyonlu, belki bunlara özel bişeyle yapmıştır veya yapabilir dünya üzerinde herhangi biri ama harcıalem sıralı lpg kitleri 93 öncesi mb motorlarına uygulanamaz. ilk çalıştırmayı benzinle yapıp gaza basıp 3000 deviri geçirtince lpgye aldığı için bu tür sistemlere yanlış olarak sıralı sistem diyenler de var muhtemelen bu tür bir kavram kargaşası ile karşı karşıyayız.

Mercedes 190E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bufalu -- 28 Ağustos 2015; 18:20:27 >

• Güzel araba
  • gzl araba
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bufalu -- 12 Kasım 2014; 18:17:58 >
  • bu araçlara turbo takılır mı? çok yavaş hızlanıo
  • onno ustanın sitesinde, turbo uyguladığı araçların arasında 190 lar da var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_arif

bu araçlara turbo takılır mı? çok yavaş hızlanıo

2.0cc 118hp

Bence fena değil

• Video'ya göre 0-100 km/s hızlanması 9 saniye.

Bencede fena değil, 2.0'da olsa 118 hp motor, ama sonuçta kasa hafif günümüz otomobillerine göre diye düşünüyorum.

Turbo vs. ile uçar ama , orası kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Video'ya göre 0-100 km/s hızlanması 9 saniye.

Bencede fena değil, 2.0'da olsa 118 hp motor, ama sonuçta kasa hafif günümüz otomobillerine göre diye düşünüyorum.

Video biraz geç başlıyor gibi , olsa olsa hadi 10 veya 11 saniye

2.0 118 hp'lik 190E 1160 kilo.

Aşağıda vereceğim linkte mercedeslerin 1920 li yıllardan 2009 yılına dek olan modellerin tüm teknik verileri bulunmakta

http://www.carfolio.com/specifications/models/?man=3932&Mercedes-Benz

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan_54

arkadaşlar araç komple boyalı olması çok büyük bir dezavantaj mı?komple boyattırılmış olması daha iyi değil mi?

kazadana dezavantaj solmadansa avantaj
  • enjeksiyonlu 2 lt 190 122 hp
    enjeksiyonlu 1.8 lt 190 109 hp
    standart araçların yaklaşık ağırlığı 1250 kilo diye biliyorum...

bence de fena değil ama ille de daha seri hızlanacam diyen arkadaşlar için turbo alternatifi mevcut ,sadece bunu demek istedim.

yüksek ivmelenme isteyen arkadaşlar 2.3 ile 2.5 16v veya I6 2.6 modellerine yönelebilirler:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MackaLi6161

quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Video'ya göre 0-100 km/s hızlanması 9 saniye.

Video biraz geç başlıyor gibi , olsa olsa hadi 10 veya 11 saniye

2.0 118 hp'lik 190E 1160 kilo.

Aşağıda vereceğim linkte mercedeslerin 1920 li yıllardan 2009 yılına dek olan modellerin tüm teknik verileri bulunmakta

http://www.carfolio.com/specifications/models/?man=3932&Mercedes-Benz

Video 2. saniyede başlıyor 11. saniyede araç 100 km/s'yi buluyor. Ama zaten o güç/ağırlık oranı ile olası bir değer.

Ama turbo vs. işlerine girişilirse, iyi performans elde edilebilir.

• ama bu araçta turbo motoru patlatabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_arif

ama bu araçta turbo motoru patlatabilir bence

Mercedes tank gibidir füze atsan patlamaz
  • haklısın dostum :)
  • Vergisi biraz daha ucuz olsa askerden sonra 1.8 olanlarını düşünürdüm. Kasa olarak hasta olduğum bir araçtır. w126 kasayı da pek severim ama 3.0 motordan başlayınca öğrenci işi olmuyor maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.