Şimdi Ara

Mercedes 190E (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
109.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende bunun bir üst modelini kullandım 1 hafta boyunca...

300 Sel...

Kral makinaydı...Arkada perdeleride vardıki o araca mafya havası katıyordu...
  • Bu arabanın değişik bi heybeti var hele amg olanların o orjinal spoylerleri yokmu arbayı baştan aşşağı değiştiriyo bide amg tamponlar bide choseworth oldumu tatından yenilmez hale gelio üstüne bide sıralı sistem lpg arkadaşlar buna lpg olurmu demeyim devir hesap devri sıralı sistem dede hiç kayıp olmuyo die duydum yanlışsam düzeltin
  • Dün Ankara oto pazarındaydım ister inanın ister inan mayın Mercedes ve BMW den başka pazarlık yapılan araç göremedim, herkez bir mercedesin başında pazarlık tutuyor... Eeee artık vatandaş malın iyisinden anlamaya başladı...

Hatta Fİesta dizel aracımı takas etmek istedim 5.20i BMW ile 1997 model di, adam fiestayı satarken zorlanırım ama bu bmw yi 2 günde satarım dedi, bende hadi canım sende olacak şeymi dedim, adam yandaki 2. bmw yi gösterdi üstünde satıldı yazıyordu bir baktıydım, bak dedi bugün getirdim sattım tekini dedi, fiesta tarzı araçlara gelen memur tipler abs varmı cd varmı çizik varmı diye sorup illet edip almadan gidiyor ama bu araçların alıcıları belli gelip alıp gidiyorlar dedi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Dün Ankara oto pazarındaydım ister inanın ister inan mayın Mercedes ve BMW den başka pazarlık yapılan araç göremedim, herkez bir mercedesin başında pazarlık tutuyor... Eeee artık vatandaş malın iyisinden anlamaya başladı...

Hatta Fİesta dizel aracımı takas etmek istedim 5.20i BMW ile 1997 model di, adam fiestayı satarken zorlanırım ama bu bmw yi 2 günde satarım dedi, bende hadi canım sende olacak şeymi dedim, adam yandaki 2. bmw yi gösterdi üstünde satıldı yazıyordu bir baktıydım, bak dedi bugün getirdim sattım tekini dedi, fiesta tarzı araçlara gelen memur tipler abs varmı cd varmı çizik varmı diye sorup illet edip almadan gidiyor ama bu araçların alıcıları belli gelip alıp gidiyorlar dedi....

yaw dur arkadas uyandırma milleti piyasası artmasın aletlerin valla bmw veya mercedes abi başka bişi demem. para biriksin alacam bende bi merco veya bmw.

• arkadaşlar antalyada 190E veya 200E 86-94 model arası kirayabileceğim bi rent a car cı var mı? bilen varsa ve rent a car ın ismini yazarsa sevinirim. aracı denemek amaclı yani. bide günlük kirası sizce ne olur?
  • valla bu arabayı alacaksan modlamak şart olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

valla bu arabayı alacaksan modlamak şart olur

hele bi Hayırlısı ile alalımda modu düşünürüz. ayrıca orjinalini bozmak istemem sanırım. Ah ah şöyle 190e 2.0 AMG alabilsem daha ne isteyem yada 2.3 16V neyse olacak inşallah...
  • Nedir yani bu AMG'nin farkı?
  • içimdeki mercedes sevdasını canlandırdın birazdaha zorlarsan rüyalarına bile girmeye başlar benden söylemesi offffffffffffffffoooooooooooooffffffffffffffffffffffffff
  • 88 model 190E 2.0 binmiştik 4 sene kadar, aracın tek otom. anteniydi sunroof vardı ama camlara kadar manueldi herşey.Ama tam bi hız makinasıydı.
    Şimdi temiz 2.3 bulsam alabiliriz...
  • geçenlerde discovery de 190'nın cosworth motorlu bir modelini yenilediler. araba 88 modeldi ve çok az masraf çıkardı. yaptıkları yorumlar oldukça etkileyiciydi. gerçektende mercedesin eski modellerindeki sağlam ve kaliteli yapı yeni arabalarda maalesef yok. şöyle 92-94 model bir 200 mercedes alıp binesim gelmiyor değil.
  • mercedes=konnfor,güç ve en önemlisi kalite
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

arkadaşım bı ara bende nıyetlendım gezmedıgım galerıcı kalmadı ama temızı yok

Abi benim kız ark.ın babası satıyor.190E araba cok guzel , deri döşeme koltu ısıtma far yıkama vs. herşey var.Arkasında 190E 2.3 16 AMg falan yazıyor ama nedir ne degildeir tam bilmiyorum Arabası cok temiz yani.

off süper bi araç

• yaşlandıkça mı güzelleşiyo bu mersolar.içim gitti yaw.bütün arabaları seviyorum hepsinden bitene olsun istiyom sizce ben hastamıyım yoksa ben gibileri varmı
  • Var var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

arkadaşım bı ara bende nıyetlendım gezmedıgım galerıcı kalmadı ama temızı yok

Abi benim kız ark.ın babası satıyor.190E araba cok guzel , deri döşeme koltu ısıtma far yıkama vs. herşey var.Arkasında 190E 2.3 16 AMg falan yazıyor ama nedir ne degildeir tam bilmiyorum Arabası cok temiz yani.

ya denzel bu sımdımı söylenir keşke pm atsaydın elimdeki parayının bir bölümünü bankaya yatırdım bi tane buldum galeriden kendi arabasıymış adamın tek problemi supap iticileri ağrızalıymış ortalama 1000 ytl ye mal olur diyince vaz geçtim eğer hala satılıksa bi şekilde parayı toplar alabilirim

• 91 model temiz bir 190 e düşürdüm ve aldım, alırsın ama son sahibi sen olursun, satamazsın diyenlere duyurulur ,benzin doldururken bile müşteri çıkıyor arabama ama satmayı düşnmüyorum şimdilik...adamlar yapıyor abi...
  • Hayırlı Olsun...
    seninki 1.8 dir de şimdi
    karbüratorlümü enjeksiyon mu ?
  • sağolasın ,1800 cc enjeksiyonlu,90-93 arasında çıkanlar hep enjeksiyonlu değil mi zaten?Herkes farklı birşey söylüyor ,kimi yok dizeli olsa tadından yenmezdi diyor kimi yok otomatik viteslisi daha değerlidir bu arabanın diyor. Sunroof da dahil herşey manuel ve araç gayet orjinal durumda,bana lpg li geldi ,tek canımı sıkan 4 vites olması ...ama çok da umrumda değil açıkçası...
  • Hocam araban çok güzel . Tam benim istediğim gibi. Ben de 190 E sahibi olmak istiyorudum. özellikle 1.8(malum devir ekonomi devri) , düzvites vesıralı lpg li olanlardan.

Allah kazasız Belasız hayırlısıyla kullanmayı nasib etsin.

Acaba hiç yakıtını ölçtünüz mü ? Bir de LPG sisteminin ne marka olduğunu merak ettim.
    Resimlerini de bizimle paylaşırsan çok güzel olur.
    Tekrar hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.