Şimdi Ara

Mercedes 190E (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
3
Favori
109.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sodömizer

Birkan bu galeri seninmi maşallah..

Üstteki galeri amcama ait Kendisi Mercedes manyağı.
    Resime dikkat ederseniz camdan atletli hali gözüküyor
    Alttaki E200 ve yukarıdaki benim.
    Gerçi 2'side amcamın hediyesi
  • Off valla..Benim istediklerim vitrinde en alt rafta duruyor.
    190E-190E 2.3 16-190E 2.5 16 Evo II-190E DTM..
    Ben daha yeni sayılırım bu işte..O vitrindekilerden daha 4 tane var elimde.Ulaşmak istediğim şey de amcanın yaptığı gibi bir Mercedes Benz 1:18 koleksiyonu.Güzel günlerde sergilemeniz dileğiyle..

Şayet Evo II'yi satacak filan olursa haberim olsun..
  • arkadaşımda 88 veya 89 4 ileri vardı otobana çıkınca kasa ağır dedim ama gaza basınca kafayı kaldırınca dedim bu ne biçim gidiyor 1.6 16 v bi beganla karşılaştım ilkten beni geçer gibi oldu 3 düşürdüm daha 4 takmadım megan zaten yok oldu :D süper araç hele o kider kaput üzerindeki mercedes ablemini görüyorsunya o yeter. müşteri olayına gelince galerici bi arkadaşta vard 95 model E200 yine airbag felan var 24 milyar istoyordu ama araba gıcır gıcırdı çok giden geleni oluyordu galeride o kadar araba vardı yeni model kimse onlara bakmadı sonra bi adam sıkı bir pazarlıkla aldı gitti mersoyu alacaksan 5 ileri 95 E200 alacaksın lpg takacaksın klima abs sanruf aynalar felanda otomatik heyt ver gazı gitsin
  • Sevgili arkadaşlar 2 gün önce bir tane 190E aldım. doğrusu almak zorunda kaldım. Araç benzinli şehir içinde su gibi benzin yakıyor. ama şehirlerarası yolda az yakıyor diyorlar. Doğru mu? şehiriçinde bu kadr çok yakması yani yaklaşık yüz KM'ye 50 Tl yakması normal mi? Yoksa araçta problem mi var? bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu aracı kullananlarn mutlaka cevaplamasını bekliyorum. saygılarımla.
  • kardeş ben 1985 model 190 e kullanıyorum oldukca memnunum sanırım benimki amg serisinden araba dehşet yani 2.viteste 110 yaparmı o yaşta ki araba yapıyor ama gercekten al derim herşeyi elektrikli senin cogu modelli arabada yok o özellikler
  • arkadaşlar acaba amg oldugunu nerden anlıyoruz. 190e 85 model bi çoğuna bakıyorum devir saati bile yok
    ama benimkinde devir saati var bikaç kişi amg dediler artı özelligi ne oluyor bu amg nin düzüne göre bilgilendirirseniz sevinirim. benim 85 model 190e gören 95 model diyor o kadar güzel duruşu var
  • arkadaşlar biryardımda ben istiyorum sizlerden ben 190e 2000 almak istiyorum 1991 model karar veremedim mercedes e yabancıyım benim arabalarım hep yerli idi malum mali nedenler ancak arkadaşımda 190e var ve almak istiyorum garajında yatıyor
  • fiyat olarak ne istiyor hocam?
  • alacaginiz olsun, bu konuya sabah rastladim, internetten cikamiyorum...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: manco38

arkadaşlar biryardımda ben istiyorum sizlerden ben 190e 2000 almak istiyorum 1991 model karar veremedim mercedes e yabancıyım benim arabalarım hep yerli idi malum mali nedenler ancak arkadaşımda 190e var ve almak istiyorum garajında yatıyor

Fiyat nedir?

• arkadaşlar bu mercedese ne dersiniz 7000ne bırakırım dedi satıcı, araba da hafif modifiye var ve bence hoş durmuş abartı durmuyor.param olsa alırdım
  • fiyatı 12.000 istiyor dediğim gibi mercedez in yabancısıyım normalmi bilmiyorum
  • lpg var rusata işli. Lpg performansta düşüklük yaparmı
  •  Mercedes 190E

• plakası hariç ruyamdaki araba
  • 12.000
  • süper arabadır ama artık çok eskidi.Hepsi metalyorgunu
  • fiyat olarak ne istiyor hocam?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.