Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.025
Cevap
34
Favori
124.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: secilburgaz

Teşekkürler. Bugün gittim emniyet kemerleri için bişeyler yaptılar geçmezse yeniden gelin komple sökelim dediler. O iz cla ve aların hepsinde vardı.

Arkadaşlar merhaba,

Emniyet kemerlerimde ses var sanırım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var ne yatınız nasıl çözdürdünüz? Emniyet kemer yükseklik ayar kapaklarından ses geliyor bozuk asfaltta?

Dün yolcu airbagim arıza verdi yolda giderken bir anda arıza lambası yandı. Aracı durdurdum tekrar çalıştırdım ama düzelmedi sabah servise götürdüm airbaglerde sorun varmış ve mercedesten haber gelmiş ücretsiz değişimleri yapın diye. Bilginiz olsun muhakkak servise götürün. Emniyet kemer ateşleme kapkinlerinde sorun varmış.

Son olarak aracım ciddi anlamda kapılarından rüzgar sesi alıyor? Sizlerde de aynı sorun var mı? Bi ayar yaptılar ama düzelmedi sanırım fitillerde sorun var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Emniyet kemeri sesi için servise götürdüğnüzde ücretsiz yapıyorlar. Airbag için tüm A serisinde olsa bize ulaşırlardı diye düşünüyorum. Allah korusun çok önemli..
  • Arkadaşlar A class'da soğutmalı torpido, cruise control ve SD Kart girişi standart olarak geliyor mu sitesinde göremedimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

Emniyet kemeri sesi için servise götürdüğnüzde ücretsiz yapıyorlar. Airbag için tüm A serisinde olsa bize ulaşırlardı diye düşünüyorum. Allah korusun çok önemli..

Emniyet kemerine servis izalasyon yaptı , suan bir ses yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emniyet kemerinden tam olarak nasıl bir ses geliyor arkadaşlar detaylı tarif edebilir misiniz?
  • Bu aracı engelli donanımı ile (http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/new_cars/drivingaid_.html?csref=engelsiz_kariyer:august:e ) satın alan yada ÖTV ödemeden alan var mı arkadaşlar aranızda ?

Var ise adaptif aparatı nerede taktırdınız?
  • A200 kullanan arkadaşlar, Comfort süspansiyon hakkında bilgi verebilir misiniz? 17 jant ve Comfort süspansiyon ile yeterince rahat,yumuşak ve konforlu bir sürüş sağlanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgnday

A200 kullanan arkadaşlar, Comfort süspansiyon hakkında bilgi verebilir misiniz? 17 jant ve Comfort süspansiyon ile yeterince rahat,yumuşak ve konforlu bir sürüş sağlanabiliyor mu?

Tek basına pek bir etkisi yok , lastikleirde ROF olmayan ile değişirseniz olay bitmiştir .

Ne olursa olsun aracı alcaltilmis konfor suspansiyon ile alın .

• sukru52 S kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=4ijn67-rJYw

Videonun başında aracı çok zarif bir hareketle döndürüyor.
    Videonun sonunda araç ne renkti diye soracağım

Saygılarımla,
    Konfigüratörde sadece 18lik jant seçilebiliyor, 17leri amg için sunmuyorlar mı acaba..?

225 40 18 biraz can acıtabilir diye düşünüyorum. En azından 45 profille gezmek lazım istanbulda.
    Ve son video Şükrü Bey,

http://www.youtube.com/watch?v=gPzCbTNpPWg&feature=c4-overview-vl&list=PLCDxtKM_aq36jk_rPwSQ_nTlOGeTNyteI

İzninizle birkaç kelime de yazayım.
    Benim için dünyanın en iyi arabası hayat standartımdan taviz vermeden alabildiğim/ binebildiğim araba oldu.
    Dün de böyleydi, bugün de.
    Ve hiçbir zaman tabir caizse "gavura kızıp din değiştirmedim".
    Güldüm geçtim.
    90' ların başında İstanbul Metrosunda Osmanbey İstasyonu Şantiye şefi idim, o zamandan kalma alışkanlıktır, "bak aşağısı kasımpaşa" derdim.
    E FL alıken bir sürü şey söyleyen çıktı. Cumartesi bu gevezelerden biri araca bindi.
    Kasımpaşa hala aynı yerde duruyor da, o arkadaşın dibi düştü, hala arıyor.
    İnanın beğenmese de benim için birşey değişmiyecekti.
    Ezcümle, para benim araç benim, kime ne.
    Haddim olmayarak tavsiye ederim.

Saygılarımla,

Not: Showrooma gedip E FL' in orasını burasını mıncıklayıp ses yaptığını yazmışsınız.
    Sizin yüzünüzden aracım değer kaybederse kavga ederim haberiniz ola
    Benim aracımdan ne istiyorsunuz. Bulamadınız mı başka mıncıklayacak araç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: orhansen

Ve son video Şükrü Bey,

http://www.youtube.com/watch?v=gPzCbTNpPWg&feature=c4-overview-vl&list=PLCDxtKM_aq36jk_rPwSQ_nTlOGeTNyteI

İzninizle birkaç kelime de yazayım.
    Benim için dünyanın en iyi arabası hayat standartımdan taviz vermeden alabildiğim/ binebildiğim araba oldu.
    Dün de böyleydi, bugün de.
    Ve hiçbir zaman tabir caizse "gavura kızıp din değiştirmedim".
    Güldüm geçtim.
    90' ların başında İstanbul Metrosunda Osmanbey İstasyonu Şantiye şefi idim, o zamandan kalma alışkanlıktır, "bak aşağısı kasımpaşa" derdim.
    E FL alıken bir sürü şey söyleyen çıktı. Cumartesi bu gevezelerden biri araca bindi.
    Kasımpaşa hala aynı yerde duruyor da, o arkadaşın dibi düştü, hala arıyor.
    İnanın beğenmese de benim için birşey değişmiyecekti.
    Ezcümle, para benim araç benim, kime ne.
    Haddim olmayarak tavsiye ederim.

Saygılarımla,

Not: Showrooma gedip E FL' in orasını burasını mıncıklayıp ses yaptığını yazmışsınız.
    Sizin yüzünüzden aracım değer kaybederse kavga ederim haberiniz ola
    Benim aracımdan ne istiyorsunuz. Bulamadınız mı başka mıncıklayacak araç ?

Öncelikle aracınıza yaptıgım bu kötülük icin affedin :)

Size buradan bir kaç satır yazıp gerisini Ö.M den yazacam, aracımı o kadar cok seviyorum ki , birilerinin onu ne kadar kötü olduğunu söylemesi beniilgilendirmiyor . Az önce ne kadar gereksiz ve ne kadar boş bir sey ile uğraştığımi bana kendisi ispat etti

Geri kalan icin ÖM den yazacağım size .

2 gündür yazdıklarına bakıyorum da , Gereksiz gerginlik cok güldüm ...

Iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 3 Aralık 2013; 7:48:28 >

• quote:

Konfigüratörde sadece 18lik jant seçilebiliyor, 17leri amg için sunmuyorlar mı acaba..?

225 40 18 biraz can acıtabilir diye düşünüyorum. En azından 45 profille gezmek lazım istanbulda.

Ben 8 aydır kullanıyorum bir sorun yok , ancak sizi yanıltmak istemem cunku diğer aracımız da da 225 40 18 lastik oldugundan ve 4 yıldır bu tip jant ve lastik ile arac kullandığımdan alışkın olabilirim .

Keisn olan tek tavsiyem alcaltilmis konfor suspansiyondur .

• orhansen O kullanıcısına yanıt
    E FL yi kalitesiz yada konforsuz kısacası kötü bulanın araba bilgisinden şüphe ederim.. hatta etmem direk sınıfta bırakırım.
  • cgnday kullanıcısına yanıt
    önemli olan taban genişliğidir. yani 225 45 18 olacağına 245 40 18 de aynı yanak yüksekliğini verir. yani kasislerden yada çukurlardan geçerken bir problem oluşturmaz. kısacası 40 yanak sizi korkutmasın lastiğin tabanı genişse yanak ince olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aniil

E FL yi kalitesiz yada konforsuz kısacası kötü bulanın araba bilgisinden şüphe ederim.. hatta etmem direk sınıfta bırakırım.

Sn Aniil,

Yok, öyle düşünmeyin lütfen.
    Kalite, konfor öylesine göreceli kavramlar ki.
    Baktığınız açıya göre değişir.
    Örneğin bugün bu sayfaya ilk linkini verdiğim A Class testinde ilk saniyelere dikkat çekmiştim.
    Oğlum aracın hareketini gördü, bayıldı ve benim 10 yaşında bir çocuğa neden E Class aracın bunu yapamayacağını anlatmam o kadar zor ki.
    Oğlum açısından bakarsanız A Class E Class dan daha kaliteli, çünkü E Classın yapamadığı çok beğendiği bir hareketi yapabiliyor.

Ve son olarak konfor , kalite demişken belki seyretmeyen vardır diye bir link daha paylaşayım.
    Şu an bizde olan konfor tartışması avrupada kamyon pazarında var.
    İki büyük oyuncu Mercedes ve Volvo kapışıyor.
    Ekli linkdeki video Volvo reklamı. 2 hafta önce yayınlandı.
    http://www.youtube.com/watch?v=M7FIvfx5J10

Saygılarımla,

• Bizdeki yollar o kadar kötü ki A yerine jiple gezmek gerek .. Yer İZMİR
    Ben şu an e92 coupe aracımda önde 225 40 18, arkada 245 40 18 kullanıyorum. Aracın süspansiyonu oldukça sert, yanaklarda ince olduğu için konfor oldukça düşüyor. Üstelik ROF lastik de kullanmıyorum.

Bu yüzden 17 jant ile 225 45 17 kullanabilir miyim A serisinde bunu merak ettim.

Alçaltılmış konfor süspansiyonun, normal konfor süspansiyondan farkı daha iyi yol tutuş olmalı. A serisinde genel olarak konfora etkisi var mı peki alçak süspansiyonun?
  • quote:

Ben şu an e92 coupe aracımda önde 225 40 18, arkada 245 40 18 kullanıyorum. Aracın süspansiyonu oldukça sert, yanaklarda ince olduğu için konfor oldukça düşüyor. Üstelik ROF lastik de kullanmıyorum.

Bu yüzden 17 jant ile 225 45 17 kullanabilir miyim A serisinde bunu merak ettim.

Alçaltılmış konfor süspansiyonun, normal konfor süspansiyondan farkı daha iyi yol tutuş olmalı. A serisinde genel olarak konfora etkisi var mı peki alçak süspansiyonun?

Araç M süspansiyon mu ? M olmadığı halde sert diyorsanız, bence daha yumuşak araçlar bakın.
  • erciftci E kullanıcısına yanıt
    Araç M süspansiyon değil. Tümseklerden geçerken arabanın altından öyle sesler geliyor ki. Çok sert vuruyor lastikler ve aracın darbe emiş gücü zayıf geliyor bana.

Yamalı yollardan geçerken aracın içinde sağa sola sallanıyorum o derece rahatsız edici.

A serisinde de durum böyle mi?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.