Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.025
Cevap
34
Favori
124.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlısı olsun ben AMG logosu yaptırtmıştım. Bide anahtarlık verdiler ama orjinal mercedes anahtarlığı değil:(
  • secilburgaz kullanıcısına yanıt
    amg logosunu hediye olarak yapıyorlarsa bende yaptırırım, aklıma geldi ama hadiye etmezler diye düşündüm.
  • neden hiç hareket yok bu konuda
  • araç üstünde karter muhafaza ile birlikte mi geliyor, yoksa ayrıca mı belirtmek gerekiyor takılsın diye? yarın almaya gidicem bi sorayım burdan sizlere dedim.

Edit: şimdi arka sayfalarda karter koruma var denmiş ama acaba söyleniptemi takıldı yoksa zaten takılımı geliyor onu merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 16 Aralık 2013; 16:03:54 >
  • Kendi karter muhafazası vardı diye hatırlıyorum. Hatta plastik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

araç üstünde karter muhafaza ile birlikte mi geliyor, yoksa ayrıca mı belirtmek gerekiyor takılsın diye? yarın almaya gidicem bi sorayım burdan sizlere dedim.

Edit: şimdi arka sayfalarda karter koruma var denmiş ama acaba söyleniptemi takıldı yoksa zaten takılımı geliyor onu merak ettim

Yani tamam araclar C segmenti ama o kadar da degil , yukarıdan bakınca aşağısı gözükmüyor komple kapalı alt tarafı ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sukru52 S kullanıcısına yanıt
    ya valla hocam ne bileyim genelde karter koruma hediye ediliyor ya dedim şimdi kendi üstünde direk varmıdır yoksa illa istemekmi gerekir bilemedim benim önceki astra h de takmışlardı teslim etmeden önce.

bu arada sizinle ortak noktamız astra h den mercedes a serisine geçmek sizde astra varkende arabaya yaptığınız değişiklikleri dikkatle takip ediyordum

hayırlısıyla yarın öğlen gibi gidip teslim alıcam, gece nasıl uyucam bilemiyorum zaten 2 gündür rüyamda görüyorum arabayı

bu arada teslim almadan önce dikkat etmem gereken noktalar nelerdir, bide yukarda da dediğim gibi hediye olarak ne koparabiliriz bayiden

• quote:

ya valla hocam ne bileyim genelde karter koruma hediye ediliyor ya dedim şimdi kendi üstünde direk varmıdır yoksa illa istemekmi gerekir bilemedim benim önceki astra h de takmışlardı teslim etmeden önce.

bu arada sizinle ortak noktamız astra h den mercedes a serisine geçmek sizde astra varkende arabaya yaptığınız değişiklikleri dikkatle takip ediyordum

hayırlısıyla yarın öğlen gibi gidip teslim alıcam, gece nasıl uyucam bilemiyorum zaten 2 gündür rüyamda görüyorum arabayı

bu arada teslim almadan önce dikkat etmem gereken noktalar nelerdir, bide yukarda da dediğim gibi hediye olarak ne koparabiliriz bayiden

Valla oyle cok hediye verme tarafı değiller , anahtarlik vs alın alabilirseniz AMG yazısı olabilir .

Astra H evet , onunla cok uğraşmıştım ...

Şimdiden hayırlı olsun .

• arkadaşlar dün ankaradan teslim aldım ve izmire geldim. çok keyifli bi yolculuktu

bu arada bende becker map pilot yok, bunu sonradan yükletme gibi bi şansımız olabiliyormu yazılımla falan yoksa navigasyon için komple sistemi mi değiştirmek lazım?
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    GÜLE GÜLE KULLAN HAYIRLISI OLSUN ALLAH KAZADAN BELADAN KORUSUN. NASIL Bİ DUYGU? HEDİYE İŞİNİ NE YAPTINIZ?
  • quote:

arkadaşlar dün ankaradan teslim aldım ve izmire geldim. çok keyifli bi yolculuktu

bu arada bende becker map pilot yok, bunu sonradan yükletme gibi bi şansımız olabiliyormu yazılımla falan yoksa navigasyon için komple sistemi mi değiştirmek lazım?

Hayırlı olsun , kazasiz belasiz binin inşallah .

Becker icin on hazırlık eklettiniz mı araca alırken ?

• quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

GÜLE GÜLE KULLAN HAYIRLISI OLSUN ALLAH KAZADAN BELADAN KORUSUN. NASIL Bİ DUYGU? HEDİYE İŞİNİ NE YAPTINIZ?

Ya ben orda bi satis temsilcisiyle hep telefonda konustm arabyi o sekilde aldik. Ama gittigimde konustugum kisi istanbula toplantiya gtmis yani orda yoktu o yuzden digerlerinede pek bisey demedim 2 tane anahtarlik aldim ki zaten onu herkese veriyolardir. amg yazisinida o heyecandan sormayi unuttum, arabayi gorunce kafa gitti tabi

@sukru52 yok hocam ekletmedim bisey, bu ekletme desiginiz siparis asamasinda olan biseymi yoksa direk arabayi teslim almadan once eklenen bisey mi? Eger sonradansa izmirde herhangi bi serviste ekletmem mumkunmudur?

Bu arada iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler

• quote:

quote:

Ya ben orda bi satis temsilcisiyle hep telefonda konustm arabyi o sekilde aldik. Ama gittigimde konustugum kisi istanbula toplantiya gtmis yani orda yoktu o yuzden digerlerinede pek bisey demedim 2 tane anahtarlik aldim ki zaten onu herkese veriyolardir. amg yazisinida o heyecandan sormayi unuttum, arabayi gorunce kafa gitti tabi

@sukru52 yok hocam ekletmedim bisey, bu ekletme desiginiz siparis asamasinda olan biseymi yoksa direk arabayi teslim almadan once eklenen bisey mi? Eger sonradansa izmirde herhangi bi serviste ekletmem mumkunmudur?

Bu arada iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler

Becker Map on hazırlığı , bu aracı sipariş ederken alınırsa 900 tl olan bir navigasyon kablo ve soket tertibati . Eğer sonradan serviste takılırsa 1600 tl .

Ayrıca Becker Navi ünitesi alıyorsunuz oda servsite 1200 tl civarı .

Yani sonradan yapilinca 2800tl mi oluyor navigasyon özelligi?

Malesef mevcut olan araci aldigim icin herhangi bi ekletme yapamadm, sadece cam tavan ve xenon var opsiyon olarak bendekinde

• quote:

Yani sonradan yapilinca 2800tl mi oluyor navigasyon özelligi?

Malesef mevcut olan araci aldigim icin herhangi bi ekletme yapamadm, sadece cam tavan ve xenon var opsiyon olarak bendekinde

Tam fiyat bilmiyorum ikisini birlikte alınca ne olur ama sanırım o fiyatlardir yada 200-300 aşağısı olur . Bu ara kampanya var Navi cihazlarında , servise sorun bir isterseniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 18 Aralık 2013; 13:50:28 >
    anladım teşekkürler bilgi için pek kullanmam navigasyonu heralde ama var sanıyodum nedense o yüzden bi şaşkınlık oldu. şu an için yaptırmam heralde belki ilerde.

resimleri de ekleyeyim

• Orjinal mercedes anahtar ligi vermiyorlar gicik oluyorum

• secilburgaz kullanıcısına yanıt
    valla 100 küsür lira olduğu için vermiyorlar, kendi bayilerinin yaptırmış olduğu eşantiyonlardan veriyorlar
  • quote:

Bizdeki yollar o kadar kötü ki A yerine jiple gezmek gerek .. Yer İZMİR

malesef bende katılıyorum... izmir yolları çok ama çok kotu
  • quote:

valla 100 küsür lira olduğu için vermiyorlar, kendi bayilerinin yaptırmış olduğu eşantiyonlardan veriyorlar

bana her 2 anahtarlık için de vermişti florya gülsoy ama pek hoşuma gitmediği için kullandığım anahtardan çıkardım hemen.

bu arada 15 bin bakımına 1000 km den az kaldı, servis için gülsoyu düşünüyorum satış aşamasında gayet memnun kalmıştım. herhangi bir sıkıntı yaşayan ya da başka bir servis önerebilecek olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.