Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.025
Cevap
34
Favori
124.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

valla 100 küsür lira olduğu için vermiyorlar, kendi bayilerinin yaptırmış olduğu eşantiyonlardan veriyorlar

bana her 2 anahtarlık için de vermişti florya gülsoy ama pek hoşuma gitmediği için kullandığım anahtardan çıkardım hemen.

bu arada 15 bin bakımına 1000 km den az kaldı, servis için gülsoyu düşünüyorum satış aşamasında gayet memnun kalmıştım. herhangi bir sıkıntı yaşayan ya da başka bir servis önerebilecek olan var mı?

Gulsoy da yaptırdık ilk bakımı , gayet iyiydi , fatura 750 tl bu arada .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sukru52 S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • Ben has oto düşünüyorum tecrübelerimizi paylaşalım

• izmirde has ve mengerler var hangisinin servisi iyidir? banada lazım olacak bu bilgiler
  • Ben has diye duydum ona gitcem

• Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zaman oldu girmeyeli. :) Bende sene sonu olmadan bugün kısmetse A 180 AMG 'me kavuşuyorum. Araçlar nedense bu ay ekmek peynir gibi gidiyor. 2014 de yeni KREDİ YASASI vb. (0 araçlarda %50 'i en az peşin vb..) geliyor, o yüzden herhalde..

Yenilenen bu A serisi sahiden çok çekici ve iyi olmuş. Ben A3 hastasıydım fakat A 180 AMG kullandıktan sonra kararım değişti. Allah(c.c) hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. :) Hemen hemen her bayi %6 iskonto yapıyor.

Ek Donanım:
    Gece Paketi
    Panoramik Sunroof
    Bi-Xenon Farlar
    Harman Kardon Logic 7 surround ses sistemi
    (sahiden fark ediyor)
  • Hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: golemia

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zaman oldu girmeyeli. :) Bende sene sonu olmadan bugün kısmetse A 180 AMG 'me kavuşuyorum. Araçlar nedense bu ay ekmek peynir gibi gidiyor. 2014 de yeni KREDİ YASASI vb. (0 araçlarda %50 'i en az peşin vb..) geliyor, o yüzden herhalde..

Yenilenen bu A serisi sahiden çok çekici ve iyi olmuş. Ben A3 hastasıydım fakat A 180 AMG kullandıktan sonra kararım değişti. Allah(c.c) hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. :) Hemen hemen her bayi %6 iskonto yapıyor.

Ek Donanım:
    Gece Paketi
    Panoramik Sunroof
    Bi-Xenon Farlar
    Harman Kardon Logic 7 surround ses sistemi
    (sahiden fark ediyor)

Hayırlı olsun ...

Harman Kardon almakla çok iyi yapmışsınız . Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

quote:

valla 100 küsür lira olduğu için vermiyorlar, kendi bayilerinin yaptırmış olduğu eşantiyonlardan veriyorlar

bana her 2 anahtarlık için de vermişti florya gülsoy ama pek hoşuma gitmediği için kullandığım anahtardan çıkardım hemen.

bu arada 15 bin bakımına 1000 km den az kaldı, servis için gülsoyu düşünüyorum satış aşamasında gayet memnun kalmıştım. herhangi bir sıkıntı yaşayan ya da başka bir servis önerebilecek olan var mı?

Gulsoy da yaptırdık ilk bakımı , gayet iyiydi , fatura 750 tl bu arada .

Ben 490 liraya yaptırdım :) hersey değişti yakıt filtresi 30.000 de değişcekmiş cdi olduğu için

• 490 iyi bir rakam nasil oldu? Nerede yaptırdiniz? Neler değişti?

• arkadaşlar bi şey sorucam ne zamandır aklımda unutuyorum.

benim araçta hararet göstergesi ortanın üstünde oluyor hep. yani tam orta 80 ile gösterilmiş en üst de 120 ile gösterilmiş, benimki bu ikisinin ortasındaki çizgide (yazmıyor ama 100 oluyor orası) normalde araçlarda tam ortada olur bu gösterge, öyle oluncada 80 de durması lazım ibrenin. bizim araçlarda mı bu şekilde yoksa benimkinde mi bi anormallik var?
  • quote:

arkadaşlar bi şey sorucam ne zamandır aklımda unutuyorum.

benim araçta hararet göstergesi ortanın üstünde oluyor hep. yani tam orta 80 ile gösterilmiş en üst de 120 ile gösterilmiş, benimki bu ikisinin ortasındaki çizgide (yazmıyor ama 100 oluyor orası) normalde araçlarda tam ortada olur bu gösterge, öyle oluncada 80 de durması lazım ibrenin. bizim araçlarda mı bu şekilde yoksa benimkinde mi bi anormallik var?

Normal motor sıcaklığı o zaten 90 civarı bişey. Endişelenme;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

490 iyi bir rakam nasil oldu? Nerede yaptırdiniz? Neler değişti?

Bir tek yakıt filtresi değişmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle aracınızın yakıt değerleri nasıl , start ve reset ten itibaren ( A180 AMG)

Ve aracı için amg parça alan oldu mu ben bu ay içinde E63 egzoz ucu ve ön arka kırmızı çıta yaptırıcam ve fiyat uygun olursa Diamond Grill. Varsa bildiğiniz bir yer tavsiye eder misiniz? yada fiyatlarını bilen arkadaşlar paylaşabilir mi?

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR

• markasilver M kullanıcısına yanıt
    Grill için servisi tavsiye ederim .

AMG parça aldım , bir çok .

A45 AMG egzost ucu ve difüzörü .
    A45 AMG kaş
    A45 AMG ve A250 kırmızı hava çıkışları
    A45 ayna kırmızı çizgi
    A45 panjur kırmızısı
    A45 Kırmızı Jant Göbekleri

Aklıma gelenler bunlar .

Edit : e63 , c63 egzost uçlarını Difüzör değiştirmeden uygularsanız çok çirkin oluyor , tavsiye etmem . Ayrıca egzost ucu değişimi servis dışında yapılırsa aracın ilgili kısımları garanti dışında kalıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 14 Ocak 2014; 18:45:37 >
  • Yaklaşık 1 senelik kullanımdan sonra daha rahat yorum yapabilirim. Aracımı çok seviyorum. Kullanmak çok keyifli, iç mekanı ve dış görünüşü hala heyecan uyandırıyor. İyi ki almışım. Tekrar araba alsam gene ilk sırada mercedes düşünürüm.
  • ya arkadaşlar ben arabamı hergün cla resimlerine bakarak aldatıyorum, napıcaz bu durumu

bişey söleyinde cla dan soğutun beni lütfen o çıtasız kapılar, o ön kaputun kaslı yapısı, agrasif görünüşü vs. vs.

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Cla farklı bir sınıfta A sınıfının spor görünüşü yok onda :))
  • Sizce diamond grilli dağ grisi mi, kırmızı mı daha iyi? Jantlar yıldız jant olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Sizce diamond grilli dağ grisi mi, kırmızı mı daha iyi? Jantlar yıldız jant olacak.

Dağ grisi çok farklı olur. Çünkü o renk az
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.