Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.025
Cevap
34
Favori
124.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar dışarıdan amg ön,arka tampon ve marşpiel alabileceğimiz bir yer var mı?

1 serisi ile A serisi arasında kaldım. Bu bilgi benim için çok önemli
  • Arkadaşlar öncelikle A serisi özellikle AMG paket çok hoş görsellik açısından ve malzeme bakımından gerek iç gerek dış olarak beni cezbenden bir araç.
    Allah sahibine bağışlasın bu güzel aracı.
    Salı günü gittiğim mercedes bayisinde benzinli versiyonu test etme olanağım oldu. Gayet başarılı bir araç. Test aracı otomatikti ve tepkileri gayet başarılı ve ürkütücü olayan bi şeilde veriyordu. Araç insana çok güven veriyor. Tabiki sınıfına göre değerlendirmek lazım. Rakipleri olan A3 ve BMW1 serisinin çok üzerinde olan bir araç. Tabiki bu fiyatada yansıyor.
    Araçta benim en çok beğendiğim cezbeden taraf ise iç mekan oldu. Kendinizi küçükde olsa bir mercedesin içinde olduğunuzu hissettiriyor. Malesef 1 serisi BMW nin iç mekanı bu araca göre basit kalmış durumda artık. Bu da BMW ye artık köklü bir değişiklik yapılma zamanı geldiğini hatırlatıyor.
    Bunun dışında araçta temel olarak kusur diyebileceğiniz önemli bir eksi ile karşılamladım. Urban paketti kullandığım araç ve ona rağmen gayet dolu bir araç. Özellikle ışık paketi insanı çok cezbediyor. Elbette AMG paketin süspansiyonu daha sert olucak neticede spor paket AMG.
    Aklıma takılan şey ise özellikle dizel verisyonların performansı nasıl arkadaşlar özellikle kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Kısa zamanda değil belki ama almayı planladığım bir araç a serisi. Aklımdaki araç ise Dizel AMG paket cam tavan xenon farlı bir araç. Aldığım fiyat 2014 modele 110 bn lira. Ancak ben sıfır almayı düşümüyorum şu an muhtemelen 2. el fazla yıpranmamış araçlara bakacağım.
    Dzel versiyonlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

• Mercedes A 180 CDI Style.

92.600-tl satış fiatı-Alım satım içinde.
    28.800.tl özürlü indirimi
    4500.tl ahbap indirimi
    2700.tl + kasko+sigorta
    Toplam cepten çıkan para= 62.000-TL.

Bu fiat sizlerce nasıl uygunmudur sizler nasıl değerlendirirsiniz yorum yapacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
    (Pazartesi günü saat 12:00'e kadar opsiyon var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Mercedes A 180 CDI Style.

4500.tl ahbap indirimi
    2700.tl + kasko+sigorta

Bu fiat sizlerce nasıl uygunmudur sizler nasıl değerlendirirsiniz yorum yapacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Uygundur bence iskonto iyi ... Ben alırken daha az iskonto yapıyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

quote:

4500.tl ahbap indirimi
    2700.tl + kasko+sigorta

Uygundur bence iskonto iyi ... Ben alırken daha az iskonto yapıyorlardı.

Sürücü hava yastığı
    yolcu hava yastığı
    yan perde hava yastıkları
    Abs
    Ebd
    Esp
    Asr
    Park sensörü
    Elektronik park freni
    Hill holder
    Manuel klima
    Yol bilgisayarı
    Direksiyon kumanda
    Kolçak
    Sis farlarıÇelik jant
    start&stop
    Renk, BEYAZ (standart opak)
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    Donanımlarıda bunlar hocam,daha bir sürü şey saydılar onlarıda istersem herhalde bir 15-20.bin daha üstüne koymam lazım oda hesaplarımı aşıyor.
    Ama bende istemiyorum bu yeter artar bile bana,ALLAH cümlemize kaza bela vermesin.

• Herkese merhabalar 2 sene one araba almadan once insanlarla baya diyaloga girmişim bu siteede o zaman kur farkı yükselmiş baya dil dökmüşüz ve vs vs konularda.Gerçi ben neyin ne konusuldugunu hıc anlamamısımdır bu sitelerde ya neyse.) bu bölüm a serisi sahibi olanlar mesela okuyorum okuyorum kimseyi çıkartmadım :).Gelelim konuya Şu an 1 senedir şükürler olsun kullanıyorum.Arabamı servisede götrürdüm bugun.

Davutpaşa mengerlere götürdüm aracımı.İlgiyi soracak olursanız işleri yogunsa aldım verdim gibi bir olay var bence genel olarak her yer öyledir.

Aldığımda itibaren kullandığım yani arabanın üstündeki sert lastikleri ön iki lastiğinde bombe yapması sonucunda değiştirdim.Bilenler bilir o sertiliği.Ben kendi adıma arabanın karakteri sandığım(saflıgımdan herhalde) 1 cm cukura bile girse güm güm yapan arabanın sertiği su anda sıfır ve yumuşadı.Araba bildiğim tüy gibi şu anda hoşuma gitti ilk günden umarım dahada çok keyif alırım ilerleyen zamanlarda.

Bu arada o sert patlamayan lastiğe (patlamayan oldugu için sertmiş) 650 tl tanesine fiyat çektiler. ben iki tane lastik aldım 750 tlye..

Bu navigasyom olayı en basından beri cıldırtıyor.Bugün gittiğimde Servisin içinde gördüğümde 1600 euroya şusu busu haritası var diye bir bilbord gördüm.Özelliklerini görmeye tuninge gittiğimde video vs baglanmayan sadece harita konmuş birşey gördüm yine cıldırdım.Burda yazısyorsunuz almanyadan getirttim devamı yok.bilmemne parçası devamı yok.Yani pek fazla anlayamıyorum açıkcası ne orjınal kım nerden ne getirtmiş absurt absurt ısımlerı var sorun bende yanı.Neyse param olunca ırtıbata gececem bırınızle :)))

Başka bir konu varsa sorabilirsiniz.Bu arada 30 yaşındayım bekarım arkadaslar cay kahve ıcmek ısteyen varsa bebekleri yanyana getirebiliriz :) free takılıyorum ondan yani :)
     MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR

• Bu arada arkadaslar bu lastik konusunda çok fazla bir değişim oldugunu yenilemek istiyorum.Aracı yeni alan arkadaslar sert ve sportifliğinden bahsetmiş.

Evet yeni aldıgında gercekten harika bir karakter gibi geliyor taş gibi bir arabaya biniyorsun hatta ben içinde kasıla kasıla kullanmaktan keyif almaya başlamıştım aracın sertliğinden ve sportifliği şu söyleceklerimden ayrı bir mevzu.

Tam olarak şunu söylemek istiyorum ben bir lastiğin araca bu kadar karakter katacağını ilk defa anladım ve yada öğrendim..Abartmıyorum lastikleri değiştirdiğimde inanılmaz yumuşadı bu lastik değiştirme işini burdan bir kişi daha yapmış kendiside biraz bahsetmiş.

Yani sonuc olarak uyandırıym arkadaşlar a 180 mizin bu sertliği tamamen lastiklerden :) Yani ben şok oldum tahmin edemezdim bu kadr değişebileceğini o yüzden uyandırıym dedim.Tabiki yine sportif yine süper ama o eski sertlik yok :)Kesinlikle farklı kullanıyorsun.
  • orhanpolat O kullanıcısına yanıt
    Bende önümüzdeki c.tesi götüreceğim servis parası ne kadar ödediniz? Bu arada aracım benzinli sizinki?
  • orhanpolat O kullanıcısına yanıt
    Yazınızdan sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Aracımın ön takımında sorun var düzeldikten sonra mutlaka ROF olmayan lastiklere geçiş yaparım.

Tercih ettiğiniz lastik model bilgisi nedir.
  • aracım benzinli arkadaslar .Servis parası 750 tl ödedim .Yeni lastiklerim michelin model aynı 225 r40 92 galiba su an arabanın yanında değilimde :)gittiğim serviste sadece michelin vardı.Diğer mercedes servisleri ne satıyor bilmiyorum...Hangi lastik iyidir ayrı bir konu ama ben taksicilere felan sordum hepsi michelin dedi :)

İyi lastik konusu yaz kış ve fiyatdır .Bizim arabaların üstündekiler good year yaz lastiği(hepsi öyle diye düşünürsem) sonuc olarak bildiğin lastik çarçur oldu yumurta bombe doldu enteresan olan benim bir darbem yok yani inip ne olmustur dıye bakmadım tesadufen gordum bombeleri.

Kış lastiği bana lüks geliyyor kar yagınca arabayı kullanmıyorum :) yaz lastiği var üstünde kışında yağmur yağıyor yazında bazen :p onu ne yapcaz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanpolat -- 14 Şubat 2014; 18:50:31 >
  • novinovi kullanıcısına yanıt
    Klimayı otomatik alabilirseniz, bir de xenon far olursa uzun süre severek kullanırsınız. Bu iki donanım gerçekten lüks değil bu araçlar da ihtiyaç.
  • vires kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    otomatik klima konusuna katılıyorum. yaz kış 22 dereceye ayarlı hiç dokunmuyorum muazzam verimli çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vires

Klimayı otomatik alabilirseniz, bir de xenon far olursa uzun süre severek kullanırsınız. Bu iki donanım gerçekten lüks değil bu araçlar da ihtiyaç.

(Mercedes A 180 CDI Style) mevcut var olan donanım üstüne, otomatik klima+cruz control+ (5500.tl.) toplam 67.500.tl mal oldu. Salı günü sözleşmeyi imzaladık, yarın saat 13:00'te teslim edecekler inşallah. xenon far,onuda daha sonra halledeceğim.
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Çok çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlocksss

quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

490 iyi bir rakam nasil oldu? Nerede yaptırdiniz? Neler değişti?

Bir tek yakıt filtresi değişmedi.

Hocam merhaba,
    Bakımı hangi servis ve sehirde yaptırdınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

(Mercedes A 180 CDI Style) mevcut var olan donanım üstüne, otomatik klima+cruz control+ (5500.tl.) toplam 67.500.tl mal oldu. Salı günü sözleşmeyi imzaladık, yarın saat 13:00'te teslim edecekler inşallah. xenon far,onuda daha sonra halledeceğim.

Hayırlı olsun.

Sıfır orjinal Bi-Xenon far takımını daha sonradan tüm orjinal ekipmanları ile birlikte uygulatmak pek uygun değil. Garanti kapsamı dışına çıkmasın dediğinizde 15.000 tl kadar bir maliyeti göze almak gerekiyor.

Aynen başka bir arkadaşında dedği gibi Xenon sonradan uygulamak bu araçlarda ya çok maliyetli olucak yada orjinal xebob olmayacak sadece ampül değiştireceksin. O da sadece beyaz ışık verecek. Aracata xenonlu farlarda ledlerde mevcut ve far grupları farklı olduğu için görsel olarka çok daha güzel görünüyor.
    Xenono sonradna uygulanabilse ben dün aracı almıştım açıkçası. İstediğim fiyata aracı verdiler ama sadece xenon

Cam tavan manuel dizel kırmızı AMG 95000 TL eskişehir de sahibini bekliyor. Araçta AMG olmasına ramen xenon yok :(

• quote:

4500.tl ahbap indirimi
    2700.tl + kasko+sigorta

Hangi bayi hocam bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabayı kullananlar nasıl memnunlarmı.bmw 1 serisine göre nasıldır.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.