Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.025
Cevap
34
Favori
124.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ona nedense guvenemiyorun. Kendim park ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noahian N kullanıcısına yanıt
    Emniyet kemeri sorunu çözülüyor çözüm bulanlar oldu serviste onu dert etmeyin. Aynı sesler bende de var ufak bir kasiste göğüs/ekran çatırtısı ve düşük frekansta kapı döşemelerinin titremesi. Audio20 bas seviyesi de sıfırın üzerine çıkmamıştır.

Mevcut halde servis öncesi benimde yorumum olumsuz olur. Aracın trim sesleri var biraz fazla önemli olan kesebilecekler mi. Mesela bunlara artı olarak benim kol dayama yeri kolumun hareketine göre tık tık ses yapıyor. Yakışmıyor bu sesler diyorum.

Benim için önemli olan servisin benzer şekilde normal olmayan sesleri kesmesi. Durum ortada Audio20 ekran yoldaki ufak tefek çıkıntılarda çatırdamamalı, ses seviyesi düşük iken kapı döşemeleri zırıldamamalı, kol dayama yeri ki bu basit bir işlem sonrası giderilir ritim tutmamalı. Hangi segment olursa olsun premium araç diğer konularda olduğu gibi trim konusunda da premium dedirtmeli. Bunlar 6 aylık aracımda oluşan sesler daha ilerisi için bazen endişe etmiyor değilim bilemiyorum belki de tek zayıf noktaları bunlardır işlem sonrası yıllarca mutlu kullanırım. Bundan önceki aracım premium değildi ama oda C segmentteydi.

Bu arada trim sesleri için Hadımköy MB'nin çok iyi iş çıkardığını söyleyen arkadaşlar olmuştu. Sorum konuyu takip eden arkadaşlara, son zamanlarda güncel bilgiye sahip olan arkadaşlar var mı bu konuda.

Selamlar.

• Iyi gunler,

Gece araci park edip ciktiktan sonra birsey farkettim. On farda (fotografta isaretledigim yer) hafif bugu yapmis. Sabah yoktu. Servise gidip gostermek gerekir mi?
     MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR
  • Kendi kendine gecmesi lazım. Olabilir

• soad_sefa kullanıcısına yanıt
    Hocam ben antepten bu fiyatı aldım ama araç bulmak zor son bir araç vardı renk bilmiyorum ne araç AMG dizel cam tavan xenon paket. manue vites.
    Araç boşta değildi. Birisi kapora bırakmış. Araç boşa çıkarsa haber vericeklerdi. Ama gördüğüm kadarıyla bayiler arası fiyat çok değişiyor. Ben en uygun fiyatı anteptne aldım şimdiye kadar.ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 10 Mart 2014; 9:01:37 >
  • pistachio kullanıcısına yanıt
    Buhu kalkınca belirti yoksa ve buhulanma anında farın görüş açısı kaybolmuyorsa normal diyeceklerdir. Aynı durum bende var. Kendi kendine geçiyor ancak leke bırakmasın dikkat edin. Bende mercek hizzasında içeriden hafif damla lekesi oluştu. Servis zamanında göstereceğim ama kılavuz buhulanmaya normal demiş. Bendeki leke aydınlatmayı engel değil küçük bir şey ama eğer servis bu normal derse o damla lekesini kılavuza koymalarını tavsiye edeceğim.
  • vdiyar kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim

Bugün bir tanede CLA teslim aldık. Xenon var onda da. Daha birkaç saatlik araç olmasına rağmen o da buğu yapmış. Muhtemelen normal birşey dediğiniz gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Rica ederim iyi günlerde kullanın. A, B, CLA olsun genel konularda ayırt etmiyorum ben. Bazı tasarımları farklı olabilir ama malzeme aynı neredeyse.

Selamlar.
  • vdiyar kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.

Bostanci Mengerler'e gidip sordum. "Bugu yaptigi zaman fotografini cekin ve bize verin. Merkeze yollayalim. Degisim karari verirlerse hemen degistiririz" dediler. Ama kalici birsey degil ve herhangi bi gorus kaybi yasamiyorum. Oyuzden 1 aylik arabanin orasini burasini sokturmek istemiyorum acikcasi.
    dostum zaten değiştirmezler. öyle derler resmini çekip merkeze yollayalım, sonrada merkezden görüşü engellemediği gerekçesiyle değişim uygun görülmedi derler..

sende zaten istemediğine göre sıkıntı yok, umarım geçer zamanla..

dediğin gibi köşedeyse çok sorun değil zaten. camları kaplarsa kötü oluyor. benim önceki opel astra aracımın iki farında da baya baya buğu vardı, dalgalı şekilde duruyordu. servise götürdüm resim çektiler ama yukarda bahsettiğim şekilde açıklama yapmışlardı.
  • arkadaşlar bu arada bende yaşadığım sorunu belirteyim, facebook grubuna da yazmıştım.

ön cama su sıkınca arkadaki yerden de cama su damlıyor.. bi kaç püskürtme yapınca arkadan da bi kaç damla su cama damlıyor ve çok garip bi durum
  • Arkadaslar mercedeslerde arka sis farlarindan sadece soldaki yaniyor. Sag taraftaki yedekmis far lambasi var ama yanmiyor. Sizlerde de boyle mi?

• elmariachi321 kullanıcısına yanıt
    Arka sis farı hemen hemen tüm araçlarda tektir zaten.

• Fotoğrafta herşey çok açık aslında küçük dostlarımızı arabadan nasıl uzak tutabilirim? Sizin uyguladığınız bir yöntem var mı?

Yıkatıyorum, tertemiz park ediyorum. Sabah bi geliyorum pati izleri, tüyler. Hadi onlar neyse, ince çizikler asıl canımı sıkan.

Kovunca kaçmıyolarda, yandaki arabaya atlayıp orda yatıyolar. Yüzsüzlüğün dibine vurdular artık.

aynı olay bugun benim başıma geldi. baktım üstünde tosun bi kedi yatıyor. kışt kışt diyorum gitmiyorda ayağa kalkıyor ama inmiyor aşşaya. sonra sevdim biraz kafasını geldi sürtündü, biraz uzaklaşıp pisi pisi dedim geldi yanıma yemek vericem sanıp, öyle indirebildim
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Yağmur yağdığı zaman içim daha rahat. Nasıl olsa ıslak diye çıkmıyolar. Artık arabanın temiz olmasını falan geçtim yani

2 gün önce boya koruma yaptırdım. Bu arkadaş geldi hayırladı hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: pistachio

Fotoğrafta herşey çok açık aslında küçük dostlarımızı arabadan nasıl uzak tutabilirim? Sizin uyguladığınız bir yöntem var mı?

Yıkatıyorum, tertemiz park ediyorum. Sabah bi geliyorum pati izleri, tüyler. Hadi onlar neyse, ince çizikler asıl canımı sıkan.

Kovunca kaçmıyolarda, yandaki arabaya atlayıp orda yatıyolar. Yüzsüzlüğün dibine vurdular artık.

Ayda 130. tl veriyorum kapalı otoparka çekiyorum. Başka çıkar yol bulamadım.

• novinovi kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapıyorsunuz. Hem yağmur çamurdan hemde güneşten korumuş oluyorsunuz. Benim öyle bi imkanım yok ne yazıkki. Kapalıda başka aracımız duruyor.

• kapalı otopark iyidir cidden. ama kedilerden korumuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

kapalı otopark iyidir cidden. ama kedilerden korumuyor

evet bazen ordada görüyorum ama çok nadir kırkyılda bir.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.