Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.025
Cevap
34
Favori
124.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada üstte iki mesajım vardı karışıklık olmasın Linkteki video ayrı bir konu.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdiyar -- 1 Nisan 2014; 1:46:35 >
  • arkadaşlar bu soruyu c serisi forumunduda sormuştum, bu a serisine 1.6 dizel ve otomatik versiyonu gelecekmi? yoksa 1.5 ilemi kalacak?
  • Arkadaslar merhaba ümraniyede mersal otomotiv mercedes-benz yetkili servisinin sahibiyim araçlarınızla ilgili her türlü yardıma hazırım bilgilerinize.Satış hizmetimimiz yoktur:)
    www.mersaloto.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanbjk80

Arkadaslar merhaba ümraniyede mersal otomotiv mercedes-benz yetkili servisinin sahibiyim araçlarınızla ilgili her türlü yardıma hazırım bilgilerinize.Satış hizmetimimiz yoktur:)
    www.mersaloto.com

Sn Hasan bey 2012 a180 amg sahibiyim gösterge paneli 2013 sonu olanlardaki gibi renkli ile değişebiliyor mu. Maliyeti nedir biliyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba şase no su ile bakmak lazım 2013 a nın şase siyle baktım kombinin fiyatı indirimsiz işçilik hariç 2500 tl civarı doğru bilgi almak istiyosanız şase nosu ve hangi tip istediğinizi söylemeniz lazım biraz tuzlu olur parçada araça özel sanırsam
  • lifeis L kullanıcısına yanıt
    Boyle bir niyet varsa en guzeli A45 tachosu almak olur . Onunda fiyati 850 euro civari . Ancak aracin donanimina gore secmek gerekiyor.

• vdiyar kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin.Gecen gun bostanci mengerlere gidip mekanik bolumundeki arkadasla konustum bir getirin bakalim dediler hayir olsun.Ayrica dun aksamda onumdeki araci sollamaya calisirken ufacik bir gaza asilmam sonucunda arac tekrar motoru stop etti ve ben bu isten huylanmaya basladim eger servisten ciktiktan sonrada ayni hatayi yaparsa degisim icin yuksek rutbelerle gorusecegim sonucta gaz yememe dedigimiz olay kac model arabalarda olur biz burda 0 mercedes kullaniyoruz.Saygilar

• slm,

a180 amg model aracımla aileye yeni katılmış bulunuyorum.araç henüz 150km de beyaz renk cam tavan xenon far ile gayet yakışıklı bir araç.bence içi kesinlikle cla modelinden daha geniş.yol tutuşu güzel, trafikte farkedilinirliği güzel ilk gözüme çarpanlar orta konsol sert plastik oluşu dışında malzeme kalitesi gayet iyi.geri görüş kamerası çok net ve kullanışlı geldi bana.lastik çapından olsa gerek araçta süspansiyon nerdeyse yok gibi.bildiğin asfalt arabası. lcd ekranın gömme olmaması kötü .bunlar dışında olumsuz birşey gözüme çarpmadı.ben aldığım için gayet memnunum herkesede tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: retroboy

slm,

a180 amg model aracımla aileye yeni katılmış bulunuyorum.araç henüz 150km de beyaz renk cam tavan xenon far ile gayet yakışıklı bir araç.bence içi kesinlikle cla modelinden daha geniş.yol tutuşu güzel, trafikte farkedilinirliği güzel ilk gözüme çarpanlar orta konsol sert plastik oluşu dışında malzeme kalitesi gayet iyi.geri görüş kamerası çok net ve kullanışlı geldi bana.lastik çapından olsa gerek araçta süspansiyon nerdeyse yok gibi.bildiğin asfalt arabası. lcd ekranın gömme olmaması kötü .bunlar dışında olumsuz birşey gözüme çarpmadı.ben aldığım için gayet memnunum herkesede tavsiye ederim.

hAYIRLISI OLSUN..GÜZEL GÜNLERDE KULLANIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

quote:

Orijinalden alıntı: retroboy

slm,

hAYIRLISI OLSUN..GÜZEL GÜNLERDE KULLANIN

Teşekkür ederim

• retroboy R kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aracınızı kazasız belasız iyi günlerde kullanın.. Hayırlı uğurlu olsun..
    "lastik çapından olsa gerek araçta süspansiyon nerdeyse yok gibi" demişsiniz sanıyorum bu durum runflat lastiklerden kaynaklanıyor tabi dediğiniz gibi jantın 18inç olmasıda yani ince yanak lastik kullanımıda bu sorunu doğuruyor. size tavsiyem eyer aracınızdaki lastikler runflat ise değişim zamanı geldiğinde runflat olmayan lastik denemeniz olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aniil

Öncelikle aracınızı kazasız belasız iyi günlerde kullanın.. Hayırlı uğurlu olsun..
    "lastik çapından olsa gerek araçta süspansiyon nerdeyse yok gibi" demişsiniz sanıyorum bu durum runflat lastiklerden kaynaklanıyor tabi dediğiniz gibi jantın 18inç olmasıda yani ince yanak lastik kullanımıda bu sorunu doğuruyor. size tavsiyem eyer aracınızdaki lastikler runflat ise değişim zamanı geldiğinde runflat olmayan lastik denemeniz olacaktır.

Anlıyorum .. tavsiyenize uyacağım
  • arkadadaşlar diğer kullanıcılara bir sorum olacak.aracın direksiyonu tam dönüş yapmıyor ve dolayısıyla ön tekerleklerde uygun manevra açısını alamıyor.bu yüzden park ederken tek hamlede gireceğim yere üç dört kez git gel yapıyorum.yani iki kere çevirince direksiyon turunu tamamlıyor ve tekeri tam kıramıyorum bu sizce normal midir?
  • 2013 Model Mercedes A 180 Prime 0 km değeri nedir bilen var mı acaba ?
  • Forum olmus

• retroboy R kullanıcısına yanıt
    selamlar herkese
    1. sorum
    yeni A180 CDI AMG için evren mavisi rengi konusunda fikriniz nedir
    gören yada bu renk arabası olan var mı
    yıldız füme jant. elmas grill sanruff ve bixenon farlar ile !!!
    şu an araç sipariş aşamasında ve bir hafta içinde renk kararı vermeliyim bey
    2. sorum
    araç kasımda gelecek ocak aynını beklemek gereklimidir
  • selamlar herkese
    1. sorum
    yeni A180 CDI AMG için evren mavisi rengi konusunda fikriniz nedir
    gören yada bu renk arabası olan var mı
    yıldız füme jant. elmas grill sanruff ve bixenon farlar ile !!!
    şu an araç sipariş aşamasında ve bir hafta içinde renk kararı vermeliyim beyaz yada evren mavi
    2. sorum
    araç kasımda gelecek ocak aynını beklemek gereklimidir
  • Ben de A200 AMG ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Hepimize kazasız sürüşler.

• Hayirli olsun

Foruma katilim yok malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Ben de A200 AMG ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Hepimize kazasız sürüşler.

Güzel karar , bende a200 amg kullanıyorum . Hayırlı olsun .

Facebook grubumuza gelin buradan çok daha aktif . Pazar günü A ve CLA buluşması yapıyoruz.

Kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.