Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.025
Cevap
34
Favori
124.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Ben de A200 AMG ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Hepimize kazasız sürüşler.

Güzel karar , bende a200 amg kullanıyorum . Hayırlı olsun .

Facebook grubumuza gelin buradan çok daha aktif . Pazar günü A ve CLA buluşması yapıyoruz.

Kolay gelsin

Link alabilir miyim grup için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Ben de A200 AMG ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Hepimize kazasız sürüşler.

Güzel karar , bende a200 amg kullanıyorum . Hayırlı olsun .

Facebook grubumuza gelin buradan çok daha aktif . Pazar günü A ve CLA buluşması yapıyoruz.

Kolay gelsin

Link alabilir miyim grup için?

https://www.facebook.com/groups/mercedesw176/

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bu grup haricinde önerebileceğiniz aktif forum var mı? Türkçe olur yabancı olur. Bu araç hakkında bilgi paylaşımı çok az nedense.
  • GooodJob kullanıcısına yanıt
    Sizi birkac konuda goruyordum. A3-1 serisi-a serisi arasinda gidip geliyordunuz yanilmiyorsam. Yeni araciniz hayirli olsun.

Teslim aldiniz mi? Ekstra ne eklettiniz? Ben de A180 Amg kullaniyorum ama yakin zamanda daha dolu bi A200'e gecme planim var. Oyuzden merak ediyorum ne kadara ve ne dolulukta arac aldiginizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: pistachio

Sizi birkac konuda goruyordum. A3-1 serisi-a serisi arasinda gidip geliyordunuz yanilmiyorsam. Yeni araciniz hayirli olsun.

Teslim aldiniz mi? Ekstra ne eklettiniz? Ben de A180 Amg kullaniyorum ama yakin zamanda daha dolu bi A200'e gecme planim var. Oyuzden merak ediyorum ne kadara ve ne dolulukta arac aldiginizi.

Evet dostum doğrudur. Özellikle 1.16 M Sport alma niyetiyle araç araştırmasına başlamıştım ancak hem donanım zayıflığı hem dış görünüş hem de makyaj yiyecek olması beni araçtan soğuttu. Ben de 2. el tercih ettim. Tam bu sırada bir arkadaşın 10.000km de 2013 model Mercedes A200 AMG kazasız hatasız aracını 90.000TL'ye alma ihtimali doğunca ben de bu fırsatı kaçırmadım. Fiyat hakkındaki yorumlarınız nedir? Araç AMG + Cam Tavan. AMG paketteki opsiyonlar bence gayet yeterli. Eğer aracı sizin dışınızda başka biri daha kullanacaksa belki hafızalı koltuk eklenebilir diye düşünüyorum. Şimdiden aracınız hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 20 Eylül 2014; 1:25:59 >

Km'si dusuk ve piyasaya gore iyi fiyata almissiniz.

Benim suanki aracla ayni donanimda sizin araciniz. Dediginiz gibi arac gayet dolu aslinda. İstedigim ekstra donanimlar belli zaten kafamda. Sadece uygun zamani bekliyorum almak icin.

• pistachio kullanıcısına yanıt
    Hangi donanımları ekletmeyi düşünüyorsunuz? Bir de bu konuyu nasıl hareketlendirebiliriz acaba? Forumda bu araca sahip hiç mi kimse yok?
  • Kırmızı renkli A200 AMG bir araca ne gibi küçük modifikasyonlar yapılabilir sizce? Önerilerinizi bekliyorum.
    Amg exclusive paketi, hafıza paketi, gece paketi, tam otomatik klima, Harman/Kardon ses sistemi ve elmas panjur. Şimdilik böyle düşünüyorum. B serisi ve CLA'nın iç tasarımlarında direksiyon, ekran, ambiyans aydınlatma gibi küçük değişiklikler yapıldı. Aynısı A serisinde de yapılacaktır. Bunun olmasını bekliyorum.

Ön tamponun alt kısmındaki ve marşpiyeldeki çıkıntılı olan yerleri siyah kaplatabilirsiniz, çok şık duruyor. Eğer yoksa elmas panjur. A45'deki egzoz uçları ve difüzör. Şimdilik bunlar aklıma gelenler.

Buarada Alman sitesindeki konfigüratörde A serisinin en boş halini yeni gördüm. Ekransız hali çok ilginç geldi gözüme.

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam arka park sensörü çok geç çalışmaya başlıyor sanki. Sizde de böyle mi? Arkasına insan geçince ötüyor, yani çalışmasında bir problem yok ancak aracın -bence- çok yakınına girmiş olmama rağmen ötmedi birkaç kez. Sizde de böyle mi?
    bi anda insan falan geçince geç algılar genelde sensörler. ama sabit bi cisme yaklaşırken normal çalışması gerektiği gibi öter. anlık bi durum olduğunda bi an algılayamıyor. yada duran cisme hızlı bi şekilde yaklaşıncada aynı durum söz konusu olur. mesela bi aracın arkasına çok hızlı girip park ederseniz çarptıktan sonra öter sensör
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Yok, örneğin geri geri yanaşırken duvara ötmüyor. Acaba bozuk mu diye babama arkaya geçmesini söylediğimde ise ötmeye başladı. Bizim aracın özelliği mi yoksa bir sıkıntı mı var onu anlamaya çalışıyorum. Sizde normal yani arka park sensörü?
    Geç ötmesi normal. Aracınızda 3 farklı şekilde uyarı şekli var. Küçük ekranda yaklaştıkça yanan ledler, işitsel uyarı ve kamera. Yani siz yaklaşmaya başladığınızda önce sarı ışıklar ne kadar yaklaştığınızı gösterir. Son iki kademede kırmızı ışıklar yanar sadece onlarda öter. Ama siz mesafe olarak çok yakında ötmesinden şikayetçiyseniz belki sensörlerde sıkıntı vardır. Video çekerseniz daha iyi yorumlayabiliriz.

• Örneğin şu anda 41 cm var, duvar ile tampon arasında ve sensör ötmüyor. Acaba siz de sensörün ötmeye başladığı mesafeyi ölçebilir misiniz? 41 cm çok az bir mesafe bence ötmeye başlaması lazım.
    Duvar ile aramda 41 cm olmasına rağmen ne sarı ışıklarda bir hareketlenme oluyor ne de sesli bir uyarı oluyor. Normal midir sizce? Sensörlerin çalışmaya başladığı mesafeyi bir ara bana bilgilendirirseniz sevinirim. Daha fazla yanaşmama arka tekeri tutan bariyer izin vermiyor.
    Geri vitese taktığınızda arkadaki ledlerin çalıştığını gösterme amaçlı ince bi led yanar. Sizde o yanıyor mu?

Normalinde 40 cm'de en azından yakınlaştığını belli etmesi lazım sarı ledleri yakarak. Ya yaklaştığınız cisim yeterince yüksek değil ya da sensörlerin bulunduğu yerler kirlenmiştir algılayamıyordur. Bunlarda değilse bi arıza olması muhtemel.

Bu kadar konuşunca aklıma takıldı indim aşağıya bariyerin olmadığı bir yere 10 cm'e kadar yanaştım ancak herhangi bir sensör çalışmadı. Ön tarafa yaklaşınca o sarılar yanıyor ancak arka tarafta hiçbir hareket olmuyor. En iyisi haftaya Bostancı Mengerler'e bir uğrayayım ben. İlginize teşekkür ederim.
    Rica ederim ne demek.

Bencede bi servise gidin en iyisi. Umarım hemen hallederler.

• quote:

Yok, örneğin geri geri yanaşırken duvara ötmüyor. Acaba bozuk mu diye babama arkaya geçmesini söylediğimde ise ötmeye başladı. Bizim aracın özelliği mi yoksa bir sıkıntı mı var onu anlamaya çalışıyorum. Sizde normal yani arka park sensörü?

Bende park sensöründen hiç memnun değilim. Çok geç ötmeye başlıyor bir önceki renault megane aracımın park sensörü bu aracın park sensörünü kesinlikle 2'ye katlar.

Ön park sensörü kesinlikle çok iyi çalışıyor ama arka park sensörü rezalet. Geçenlerde geri görüş kamerasına bakmayıp sadece park sensörüne güvendim geri geri park ederken duvara sürttüm. Artık sadece kameraya bakıyorum.

• babamda 300c var onun park sensör sistemide mercedeslerle aynı. o içerdeki sarı kırmızı ledler falan aynı şekilde. onun araçta park sensörü ötmeye geçince müzik sesi kapanıyor ve sensörün sesi çok rahat duyuluyor. ama bizimkinde müzik sesi kapanmıyor hatta kısılmıyor ve müziğin sesi yüksekse sensörün sesi duyulmuyor. ben hep bekliyorum sesin kapanıp sensörün duyulmasını.

bu arada fark ettiğim kadarıyla arka sensörün sesi arkadan ön sensörün sesi önden geliyor. böyle oluncada ön sensör çok rahat duyulabiliyor ama arka sensörün sesi öyle olmuyor.

aynı şey çarpışma önleme uyarısındada var. müzik sesi yüksekse o uyarı sesi net duyulmuyor. sonuçta çok önemli bi uyarı bu öndeki arabaya yakınlaştığını uyarıyor. bari bu uyarı için o an müzik sesi kapalıp uyarı sesi çalsa.

ne zamandır yazıcam anca yazabildim. bunlar bana göre eksik kalmış bizim araçlarda.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.