Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.025
Cevap
34
Favori
124.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    A200'de xenon far standart. Aslında aralarındaki fiyat farkı 5 bin lira kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

sizin yerinizde olsam a180 amg alır, a200le olan fiyat farkını opsiyonlara verirdim. (bi-xenon ve sunroff zaten ekleteceksinizdir diye düşünüyorum)

mesela kesinlikle aşşağıdaki özelliklerden 2sini yada 3 ünü artık a200le aradaki fiyat farkı neye yetiyorsa onlardan oluşan bi kombinasyon yapardım. çok performans meraklısı olmadığım için belkide 34bg için o kadar para vermeyip opsiyona yatırım yapardım kendi açımdan. hem bu şekilde daha teknolojik ve keyif veren bi araç sahibi olurdum. tabi kişiden kişiye göre değişir zevkler düşünceler. ben sadece kendi fikrimi söylüyorum belki aklınıza yatar

DISTRONIC PLUS
    Şerit Takip Paketi
    Harman Kardon® Logic 7® surround ses sistemi
    Hafıza paketi
    THERMOTRONIC otomatik klima sistemi
    KEYLESS-GO
    Elmas Görünümlü Ön Izgara
    A200 ve A180'nin güncel fiyatları şu şekilde:
    A200 + Sunroof 113.211,74 TL
    A180 + Sunroof + Xenon 107.859,95 TL

Herkesin kendi tercihi tabii ancak ben sizin yerinizde olsam aradaki fiyat farkını verir ve A200 alırdım. Bir A200 AMG kullanıcısı olarak aracın donanımı gayet yeterli. Araçtaki tek eksiğin camların anahtardan kapatılamaması olduğunu düşünüyorum. O yüzden şimdiki aklım olsa "Yaz açılışı ve konforlu cam kapatma fonksiyonu" nu alabilirdim. Alabilirdim diyorum çünkü bu özellik AMG Exclusive paketi ile birlikte geliyor ve 5.000TL gibi bir fiyatı var. 5.000TL içinde ısıtmalı koltuk, elektrikli bel desteği, deri koltuk gibi özellikler de geliyor. Aklınızda bulunsun.

• pistachio kullanıcısına yanıt
    çok doğru bi an aklımdan çıkmış, uyarı için teşekkürler
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Estafirullah uyarı değil hatırlatma sadece.

Ekletilmesi gereken en gerekli opsiyon tam otomatik klimadır bana göre. Çok aramıyorum fakat 100 bin liralık arabada yarı otomatik klima eksiklik olarak gözüküyor. Hele hele kendi kendine park edebilmeyi standart olarak koyarken, bunu opsiyon olarak sunması bi hayli ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pistachio

Estafirullah uyarı değil hatırlatma sadece.

Ekletilmesi gereken en gerekli opsiyon tam otomatik klimadır bana göre. Çok aramıyorum fakat 100 bin liralık arabada yarı otomatik klima eksiklik olarak gözüküyor. Hele hele kendi kendine park edebilmeyi standart olarak koyarken, bunu opsiyon olarak sunması bi hayli ilginç.
    Merhabalar... Amg a180 benzinli sahibiyim. Çok sıra beklememek adına xenon paketli araba malesef alamadım. Acaba sonradan bu değişiklik yapılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meriva75

Merhabalar... Amg a180 benzinli sahibiyim. Çok sıra beklememek adına xenon paketli araba malesef alamadım. Acaba sonradan bu değişiklik yapılabiliyor mu?

Merhaba, bizim arabada da yok xenon far. Acaba 2. el bulsak serviste taktırabilirmiyiz? Ekstra birşey gerekir mi, taktırmak ne kadar tutar v.s. bilgisi olan paylaşırsa çok makbule geçer.
  • On tampona far yikama zorunlu tuvturkte xenonlarda. O sebeple on tamponda degistirmek gerek. 20 bine patlar muhtemelen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariachi321

On tampona far yikama zorunlu tuvturkte xenonlarda. O sebeple on tamponda degistirmek gerek. 20 bine patlar muhtemelen...
    Arkadaslar, bugun itibariyle a200 siparisini verdim. Mart gibi teslim alacagim insallah. Sormak istedigim, eskiden 0 araclarin motor acma gibi bir durumlari vardi. Bunlarda da boyle birsey var mi? Ilk kilometrelerde dikkat etmek gereken seyler var midir?
  • aksoyevren A kullanıcısına yanıt
    Bir de servis icin nereyi tavsiye edersiniz? Levent te oturuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoyevren

Bir de servis icin nereyi tavsiye edersiniz? Levent te oturuyorum.
    arkadaşlar merhaba
    2. el A 180 AMG benzinli alma niyetindeyim. Bir süredir volvo v40 r-design ve A 180 kıyaslıyorum ama açıkcası karar veremedim. beni en çok düşündüren A180 benzin tüketimi nedir. bu konuda net bilgi bulamıyorum bir türlü orjinal sitesinde sehir içi 7.7–7.5 ortalama 5.8–5.5 diyor. bu değerler açıkcası inandırıcı gelmedi. bazı arkadaşlar şehir içi 9.5 - 10 diyorlar. A180 sahibi olan arkadaşlar şehir içi ve şehir dışı tüketimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Ayrıca sahibinden sitesinde neden bu kadar çok satılık A180 var. fikriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saat_market

arkadaşlar merhaba
    2. el A 180 AMG benzinli alma niyetindeyim. Bir süredir volvo v40 r-design ve A 180 kıyaslıyorum ama açıkcası karar veremedim. beni en çok düşündüren A180 benzin tüketimi nedir. bu konuda net bilgi bulamıyorum bir türlü orjinal sitesinde sehir içi 7.7–7.5 ortalama 5.8–5.5 diyor. bu değerler açıkcası inandırıcı gelmedi. bazı arkadaşlar şehir içi 9.5 - 10 diyorlar. A180 sahibi olan arkadaşlar şehir içi ve şehir dışı tüketimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Ayrıca sahibinden sitesinde neden bu kadar çok satılık A180 var. fikriniz nedir ?

Alıntıları Göster
    Eskisi gibi motor açma olayı yok diyorlar ancak gene de çok yüksek devirlere çıkmadan bir uzun yol iyi olur. Benzinli tüketim şehir dışı 5,5-6 arası ancak şehir içi dur kalk da 9-10 lt yi buluyor.

• quote:

arkadaşlar merhaba

sahibindende çok fazla olmasının sebebi çok fazla insanın satın alması. çok satıldı bu araç, insanlarda belki heveslerini aldılar ve satıyorlar öyle düşünmek lazım. yoksa bi sorunu olduğu için falan değil bence.

a180 kullanıcısıyım, eski aracım astra classic 3 dizeldi. bir depoyla 750km gidiyordum şehir içi ve yol bilgisayarı ortalama 6.2lt gösteriyordu. şu anki a180 benzinli aracım 550km anca gidiyor bir depoyla şehir içi, ortalama 8.0lt gösteriyor. a180 almadan önce r-design v40 bakmıştım d2 otomatik, ama sonra o araç satılınca ve yenisinin 3ay sonra geleceğini öğrenince gittim a180 aldım. hala v40 içimde kalmıştır. içimde kalma sebebide v40 ın dizel olması ve a180 benzinli ile aynı fiyat olması. dizelden benzinliye geçince insan psikolojik olarak etkileniyor kesinlikle. şöyle düşünün benzinliyle 3 depo da aynı yolu yaparken dizelle 2 depoda yapıyorsunuz. ve mazotun fiyatı daha uygun, depoda daha düşük fiyata doluyor.

eğer dizel araç almayı düşünüyorsanız bence v40 r-design alın, hatta rabel blue veya kırmızı renk alın, siyah renkte olabilir. beyaz 4. seçeneğiniz olsun benim aracım beyaz, çok isteyerek aldım ama şimdiki aklım olsa füme alabilirdim. beyaz araçlar artık dikkat çekmiyor ve çok sıradan geliyor göze. her yer beyaz araç kaynıyor çünkü. şu an v40 alsam kesinlikle rabel blue alırım, 2. seçeneğimde kırmızı olur. (bu arada zamanında kesinlikle ferrari hariç kırmızı araç kullanmam diyerek büyük bir söz etmişliğimde vardır )

benzinli olsun diyorsanız a180de olur v40 da. ikiside birbirine çok benzer araçlar. kaliteleride benziyor özellikleride. konfor keyif aynı. ikisindende pişman olmazsınız.. arkadaşımda v40 var iyice bi kıyaslama yaptım sürdüm aracı. deneyimlerimle konuşuyorum yani

Edit: iki aracın standart donanımlarıda farklı tabi değerlendirirken bunlarıda göz önüne almak lazım.

a180 amg de standart olarak; geri görüş kamerası, park pilot var. el freninin elektronik olması ve vitesin direksiyon arkasındaki kolda olması orta konsolu çok ferahlatıyor.

v40 r-design da standart olarak; hafızalı elektrikli sürücü koltuğu, arka koltuklar arası kol dayama, iki bölgeli klima, city safe özellikleri mevcut

aklıma gelen farklar bunlar şu an için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 21 Kasım 2014; 12:57:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

arkadaşlar merhaba

sahibindende çok fazla olmasının sebebi çok fazla insanın satın alması. çok satıldı bu araç, insanlarda belki heveslerini aldılar ve satıyorlar öyle düşünmek lazım. yoksa bi sorunu olduğu için falan değil bence.

a180 kullanıcısıyım, eski aracım astra classic 3 dizeldi. bir depoyla 750km gidiyordum şehir içi ve yol bilgisayarı ortalama 6.2lt gösteriyordu. şu anki a180 benzinli aracım 550km anca gidiyor bir depoyla şehir içi, ortalama 8.0lt gösteriyor. a180 almadan önce r-design v40 bakmıştım d2 otomatik, ama sonra o araç satılınca ve yenisinin 3ay sonra geleceğini öğrenince gittim a180 aldım. hala v40 içimde kalmıştır. içimde kalma sebebide v40 ın dizel olması ve a180 benzinli ile aynı fiyat olması. dizelden benzinliye geçince insan psikolojik olarak etkileniyor kesinlikle. şöyle düşünün benzinliyle 3 depo da aynı yolu yaparken dizelle 2 depoda yapıyorsunuz. ve mazotun fiyatı daha uygun, depoda daha düşük fiyata doluyor.

eğer dizel araç almayı düşünüyorsanız bence v40 r-design alın, hatta rabel blue veya kırmızı renk alın, siyah renkte olabilir. beyaz 4. seçeneğiniz olsun benim aracım beyaz, çok isteyerek aldım ama şimdiki aklım olsa füme alabilirdim. beyaz araçlar artık dikkat çekmiyor ve çok sıradan geliyor göze. her yer beyaz araç kaynıyor çünkü. şu an v40 alsam kesinlikle rabel blue alırım, 2. seçeneğimde kırmızı olur. (bu arada zamanında kesinlikle ferrari hariç kırmızı araç kullanmam diyerek büyük bir söz etmişliğimde vardır )

benzinli olsun diyorsanız a180de olur v40 da. ikiside birbirine çok benzer araçlar. kaliteleride benziyor özellikleride. konfor keyif aynı. ikisindende pişman olmazsınız.. arkadaşımda v40 var iyice bi kıyaslama yaptım sürdüm aracı. deneyimlerimle konuşuyorum yani

Edit: iki aracın standart donanımlarıda farklı tabi değerlendirirken bunlarıda göz önüne almak lazım.

a180 amg de standart olarak; geri görüş kamerası, park pilot var. el freninin elektronik olması ve vitesin direksiyon arkasındaki kolda olması orta konsolu çok ferahlatıyor.

v40 r-design da standart olarak; hafızalı elektrikli sürücü koltuğu, arka koltuklar arası kol dayama, iki bölgeli klima, city safe özellikleri mevcut

aklıma gelen farklar bunlar şu an için.

Alıntıları Göster
    merhaba,

2013 model a180 cdi aracımı satıyorum. internete ilan çıkmadan önce buraya yazayım dedim ilgilenen olursa.
    40 bin km de
    urban, beyaz.

extra donanim: bi-xenon, cam tavan, hız sabitleyici, thermotronic klima.

kusurları : sol arka çamurluk ve tampon sürtünmeden dolayı ufak da olsa boyatıldı. ön difüzörün sol altında sürtünmeden dolayı çizik var, bir de sanırım sol kapıda ufak bir park sürtmesi var. satmadan önce sigortadan küçük hasar kapsamında bunları yaptırmayı planlıyorum. bakımlar ve boyama florya gülsoyda yapıldı, kayıtları orada vardır.
    ha bir de kemer sesi gelmeye başladı kronik sorun, servis bunu ücretsiz düzeltecektir.

piyasası nedir bilmiyorum, satacağım henüz bir kaç saat önce belli oldu. resim vs. için yıkatmam gerekiyor şimdilik koyamıyorum daha sonra güncelleyebilirim.
    ilgilenen arkadaşlar olursa mesaj atabilir.

• bestanealtcizgi B kullanıcısına yanıt
    trafiğe çıkış tarihinide yazarsanız faydalı olur. hayırlı olsun şimdiden
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    haziran 2013 trafiğe çıkışı.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

haziran 2013 trafiğe çıkışı.
    teşekkürler.
    A200 amg 156 bg aracta yuksek oktanli benzin mi kullanmaliyiz? Mesela shell in 97 oktana denk gelen nitrosu?
  • aksoyevren A kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda değişmediyse eğer, her ne kadar 97 oktan yazılsada Türkiye'de 97 oktan benzin satılmıyor. Hepsi katkılı 95 oktan.

Yanılmıyorsam eğer depo kapağını açtığınızda iç kısımda 95 oktan benzin almanızı tavsiye eden bi yazı vardı. Kitapçıkta yazıyorda olabilir. Karıştırıyor olabilirim. Ayrıca ben aracı alırken satış temsilcisi "95 oktan benzin almaya özen gösterin" demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pistachio

Son zamanlarda değişmediyse eğer, her ne kadar 97 oktan yazılsada Türkiye'de 97 oktan benzin satılmıyor. Hepsi katkılı 95 oktan.

Yanılmıyorsam eğer depo kapağını açtığınızda iç kısımda 95 oktan benzin almanızı tavsiye eden bi yazı vardı. Kitapçıkta yazıyorda olabilir. Karıştırıyor olabilirim. Ayrıca ben aracı alırken satış temsilcisi "95 oktan benzin almaya özen gösterin" demişti.
    bende alırken sordum satış temsilcisine. 95 oktan alın dedi, ama illa 95 olsun anlamında demedi, 95 alabilirsiniz dedi. artık 97 oktan yok 95 oktanın katkılısı var. katkılı olan genelde az menzil yapıyor. sanırım daha ince olduğu için çabuk yanıyor. ben genelde normal 95 alıyorum. 3-4 depoda bir bazen katkılı alıyorum.
  • quote:

A200 amg 156 bg aracta yuksek oktanli benzin mi kullanmaliyiz? Mesela shell in 97 oktana denk gelen nitrosu?

95 forevee
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

95 forevee

Alıntıları Göster
    Tesekkurler. 95 devam..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.