Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.025
Cevap
34
Favori
124.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 'gece gorusu' hakkinda bilgisi olan var mi? Calisma prensibi nedir? Mercedesin sitesinde bulamadim ama bazi ikinci el a200 ve 180 ler gece gorusu kamerasi secenegini isaretlemisler. Sonradan mi takiliyor? Pratikte faydasi var mi?
  • aksoyevren A kullanıcısına yanıt
    muhtemelen geri görüş kamerası yerine yanlışlıkla gece görüşü işaretlemişlerdir. yada siz yanlış okumuşsunuzdur.. A serisinde yok öyle bir opsiyon.
  • Arkadaşlar kafam karıştı yardım lütfen.

A200 AMG modellerde bi-xenon far standart geliyor. Fakat ön farlarda led istediğinizde bu extraya giriyor ve akıllı ışık paketi almanız gerekiyor. Bayinin söylediği bu.
    Fakat mercedesin sitesine girdiğinizde bi-xenon farların infosundaki fotoğraflarda ledler var gözüküyor. Kısacası araç bi-xenon lu olduğunda ledler ototmatik olarak eklenmiş oluyor mu yoksa gerçekten akıllı ışık paketi almamız gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoyevren

Arkadaşlar kafam karıştı yardım lütfen.

A200 AMG modellerde bi-xenon far standart geliyor. Fakat ön farlarda led istediğinizde bu extraya giriyor ve akıllı ışık paketi almanız gerekiyor. Bayinin söylediği bu.
    Fakat mercedesin sitesine girdiğinizde bi-xenon farların infosundaki fotoğraflarda ledler var gözüküyor. Kısacası araç bi-xenon lu olduğunda ledler ototmatik olarak eklenmiş oluyor mu yoksa gerçekten akıllı ışık paketi almamız gerekiyor mu?

Cla 200 amg ustunde bixenon farla geliyor ve bunun icinde ledler zaten mevcut. Akilli far sistemindede var ayni sekilde. Akilli olan kendisi uzunlari yakiyor yol durumuna gore yolun belli yerlerini aydinlatiyor vs.

Sonuc olarak kafaniz karismasin amg nin standardinda da ledler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet oyleymis, baska bir bayiiye sordum, bana yanlis bilgi vermisler. Cikardim akilli isik sistemini siparisten. Tesekkur ederim
  • İyi akşamlar,
    Bugün yolculuk ederken önümdeki aracın aniden durması üzerine ben de umutsuzca frene asıldım. Biraz hızlı olmamdan olayı kesin çarptım dedim kendi içimden. Ancak bir anda frenler sertleşti, araç kontrolümden çıktı gibi oldu ve mucizevi bir şekilde durdum. Aracım A200 ve ek bir donanım yok. Çarpışma önleme yardımcısı olduğunu biliyorum ancak benim bildiğim bu teknoloji sadece olası bir kaza öncesi bizi sesli uyarıyor. Acaba aracımda Distronic Plus özelliğimi var, yoksa Collision Prevention Assist'in yaptığı bir şey miydi bu frenin sertleşmesi? Teşekkür ederim şimdiden.
  • GooodJob kullanıcısına yanıt
    Standart olarak gelen "Carpisma Onleme Yardimcisi" ozelliginin bir parcasi. Sadece sesli uyari degil, ayni zamanda siz frene bastiginizda sistemde destek olarak fren yapmaniza yardimci oluyor. Bir nevi dozaji arttiriyor.

Sizin bahsettiginiz ekstra donanim Pre-Safe paketi. O donanimda frene basmasanizda devreye girer. Tabi daha ekstra ozellikleride var.

Son olarak, gecmis olsun.

• pistachio kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İyi ki de Mercedes A sahibiyim dedim bu olaydan sonra.
  • Bu aracin ikinci eli icin bir yorumunuz var mi? Mesela 3 yasinda ve 30.000 km de satmak istesek...
  • Bir de ne zaman kasa degistirecegini merak ediyorum. 2015 lerde bir degisiklik yokmus. 2016 makyajli falan olur mu?
  • aksoyevren A kullanıcısına yanıt
    Makyajli halinin kamuflajli fotograflari internette var. 2015'in son ceyregi Turkiye'ye gelmis olur muhtemelen.

3 yil sonraki 2.el fiyati o zamanki otv'ye bagli. 2012'de 85 bin TL'ye A200 alinabilirken suan 110 bin TL. Tabiki bu duzen boyle artarak devam etmez ama yarin ne olacagini bilmezken 3 yil sonrasinin tahminini yapmak cok zor.

• Beyler aracımın ızgarasını böyle yapıp, lipi krom kaplattım. yorumlarınızı bekliyorum

http://postimg.org/image/bok5pwu0j/
    http://postimg.org/image/j3p3yyk3p/
    http://postimg.org/image/wabw76utt/

• werbak123 W kullanıcısına yanıt
    Maalesef olmamış ... Farklı olmuş evet ama olmamış .

Kazasız belasız binin .

• teşekkürler. e ve cls serisinde görmüştüm. Biraz değişiklik iyidir dedim sıkıldıgım arabama, sırıtmışmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werbak123 -- 10 Aralık 2014; 22:04:52 >
    Bana garip geldi , ama bu işler zevk işi .

Güle güle kullanın ...

• A serisi için bayiiler bu aralar ne fiyat veriyorlar?

valla bende krom yapmayı düşünüyodum bu şekilde. yada mat metal düşünüyodum. henüz bişey yapmadım ama hoşuma gitti beğendim ben

Edit:
    ızgarayı servistemi yaptırdınız ne kadar tuttu parça ve işçilik fiyatı, birde krom kaplamanın ücreti nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 11 Aralık 2014; 10:15:58 >
    Bence nefis olmus. Belirginlestirmis ve asil bir hava katmis. Krom her zaman guzeldir. Gule gule kullanin.
  • 0 yada ikinci ele göre degisir, kendi sitesinden bakmak en sağlıklısı

Elmas panjur tutarı: 1.650TL kusur, içilik masrafıda 150TL verdim. Ankara-İstanbuil yolu üzerindeki mengerler servisinde yaptırdım.

krom kaplamayıda en uygun fiyati veren yerde 200TLye yaptrdım

Teşekkürler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werbak123 -- 11 Aralık 2014; 16:52:59 >
  • N0ns3rvi4m N kullanıcısına yanıt
    Ben gecen hafta 5.000 tl kaporayla A200 amg siparisimi verdim. Amg pakete ek olarak isitmali on koltuklar ve metalik gri eklettim. Cikan fiyat 113.000 tl. Fakat arac geldiginde fiyati ne olur simdiden soyleyemiyorlar. Euro'nun ve otv nin o gunku durumu + 2015 modeli zammiyla tahminim 118-119 gibi olacak.
    Ciplak amg paket isterseniz 109.000 tl. Bayii inidirmiyle 107 civari oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.